Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Mutluluklar dilerim

Inanılmaz mutlu oldum sizin için işte bu allah daha da mutlu etsin inş

Eski bir konu ama mesajlarımıza göz attım ve yinede yorumlamak istedim.. eski eşiniz belasını pardon layığını bulmuş ...artık nasıl kaşındıysa beter olsun..
İnsanlara neden rahat batar bu kadar anlamak mümkün değil ..şimdi o sizi aldattığı sonrasında nikahına aldığı kadınla bol bol sevişsin tabi yaşadığı stresli hayattan dolayı libidosu düşmez de hala istekli olabilirse
Bu arada umarım sizde çok mutlu olursunuz yeni eşinizle

Ooooohhhh, içimin yağları eridi kız, 38 beden oldum. 2 saattir konunu okuyorum. Seninle sanırım 1 yıl kadar evvel kısa bir sohbet etmiştik, konun hortlayınca hatırladım seni. Nasıl sevindim anlatamam. Bu kadın ile ex öküz yıllardır mı beraber, aldattı dediğine göre? İşte, böylesi yaranıyor bu öküzlere canım benim, sana aslan olan bu fettanlara kuzu oluyor. Çünkü dillerinden böylesi anlıyor. Sen fazla gelmişsin koştur koştur dengini layığını bulmuş işte. İyilik, güzellik, asaletin karşılığı bunlarda yok; olmayanı nerden bulsun versin? O diyordu ya elin herifine bırakmam çocuklarımı alırım, şimdi sen de ki ben çocuklarımı o tür bir kadına emanet etmem. Sanıyordu ki elin adamı 3 kuruşluk evine göz diker. Alsın evini de hayrını görsün.

Son düzenleme:
Bu kadar kısa sürede bu kadar gelişmenin olması çok enteresan. Boşanmakla kalmamış, bir de evlenmişsiniz. Biz bekar olduğumuz halde birini evlenecek birini bulamıyoruz. Şanslıymışsınız valla. Şaka bir yana mutluluklar dilerim. Allah utandırmasın.

Sizin adiniza cok sevindim. Musmutlu olmanizi diliyorum.

Rahat batan o adami da guzel gunlerin bekledigini hic sanmiyorum. Eee, her koyun kendi bacagindan asilir.

Kismet diyelim.. cok da kolay olmadi bu karari almak benim icin. Ama esim iyi bir insan. Hayat felsefemiz uyumlu,bakis acisimiz ayni, olgun bir insan.
En azindan dersi,sinavi,egosu,sigarasi,arkadas ortami yok evcimen, cocuklarima babalari kadar sevecen.. ailesi de iyi. Ailem de begendi.
Umarim omurboyu mutlu oluruz
Cok tesekkur ederim❣

Hahahahaha cokk güldum yaziniza, ben de ilk bunlari dusunmustum )
Cok tesekkurlerr

Sizin adiniza cok sevindim. Musmutlu olmanizi diliyorum.

Rahat batan o adami da guzel gunlerin bekledigini hic sanmiyorum. Eee, her koyun kendi bacagindan asilir.
Ilahi adalet yerini bulur elbet, inaniyorum.
Ben de gorecegim.
Ofkem,kinim yok allah a havale ettim hepsini

Bazen diyorum, aslinda ne buyuk iyilik etmis bize
Yepyeni evim oldu, arabamiz var, cocuklarim bahcede kosturabilecek, tatillere gidebilecegiz, kayinvalide yaninda olmaktan kurtuldum, duzenim var. Evimde karisan yok, hayat standardim yukseldi, beraber birsey paylasabildigim bir esim var,cocuklarim yanimda..sukur

Şans eseri denk geldim konunuza sinirden sacimi yolmak üzereyken son mesajınızla içimin yağları eridi.. Elindekinin kıymetini bilmeyen tüm insanlar böyle helak olsun insallah

Eşiniz size hakaret etmeden kendini ifade edemeyecek kadar salak mı? Lütfen bu sözleri karşılıksız bırakmayın

konuza bugün denk geldim yazdıklarınızın bir çoğunu okudum sizin ve çocuklarınızın adına çok sevindim umarım bu mutluluğunuz bir ömür devam eder allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki genç yaşta farkedip bitirmişsiniz hayat yeniden ve çok güzel başlamış sizin için

Sonu güzel bitmiş.. Güçlü kadın hikayesi. Musmutlu olun.. Yolunuz, bahtınız her daim açık olsun ⚘

Merhabalar. Öncelikle bayramınızı kutlarım.
Yazdığınız gelişmeleri yeni okuyabildim.
Tebrik ederim. Evlenmişsiniz.Adınıza çok sevindim. Hak ettiğiniz mutluluğu, huzuru bir ömür yaşamanızı, çocuklarınız ve eşinizle birlikte çok güzel günler görmenizi dilerim.

Cok cok tesekkur ederim, dualarini eksik etmeyin
Hayirli bayramlar...

Cok sevindim sizin adiniza ikinci esinizle nasil tanistiniz peki? Bana yillardir denk gelmedi tekrar evlenebilecigim birisi

Baştan sona kadar okudum, kafamda iki şey belirdi. Eğer bu yazdiklariniz kurguysa tebrikler çok güzel yazmışsınız, ufak tefek soru işaretleri dışında dizi tadında takip ettim. Yok eğer gerçekse dizi gibi hayatınız var, özellikle bazı tepkileriniz beni çok şaşırttı. Başka bir kadın olsa adamın sizi aldattigina inanır ve bunun peşine düşerdi, yakalamaya çalışırdı, boşanmaya da çok faydası olurdu, eliniz guclenirdi. Burada da uyaran çok olmuş aslında, siz sadece bir yorumunuzda telefonuna baktım, bir şey bulamadım yazmışsınız ve konuyu hiç desmemissiniz. Şaşırdım açıkçası.

Merhaba , yeni gordum yazdiginizi. Kurgu degil tabiki yasananlar, yazilanlar.. aldatilacagimi arastiracak kadar vaktim yoktu, iş hayatim yorucuydu 13 saat evde yoktum. 2.5 yasinda ikizlerim vardi,adamin pesine nasil dusecektim... vsvs. Bir de cok guvenmistim. Biri olsa, birisi var evliligimizin tadi yok deyip cekilebilirdi.. yani onca özguveni egosu olan biri oyle yapardi yapmaliydi yani bana gore..

Bir de ogrensem elime ne gececekti? Arabaniz kazada takla atmis, heryer kan revan. Ucurumun kenarina gelmissiniz.. arabadan zor cikmissiniz.. dönup yola mi bakarsiniz birsey unuttum mu diye
Yoksa olabildigince uzaklasip kurtuldugunuza mi sukredersiniz?
Tabiki ben de canimin yanmasiyla hizla uzaklastim oradan.
Evi ayirdik, 2 ay sonra baska ile tayinimi cikarttim. Nitekim evi ayirinca, dava gununu bekledigim sure zarfinda da kendime sunu dedim ' su an gozumle gorsem bile bisey hissetmem, acıtmaz, beklerim de.. " ki oyle bir ruh halindeydim. Su lanet oLasi adamin soyadindan kurtulayim, bi bosanayim, cocuklarimi da yanima alayim o geride naparsa yapsin dedim. Elbette ki kolay olmadi bu kafa yapisi.
Tum motivasyonumu ona harcayacak ne vaktim vardi ne de enerjim. Can derdindeydim.
Ha sonradan ogrendim, toparlanmaya basladigim zamanlar..simdiki esimle tanistigim zamanlar.. belki o zmn ogrenseydim travma olurdu. Iyi ki de bosandiktan sonra ogrendim. Belki bu sayede kolay atlattim.
Ha bu arada kinci,ofkeli,hirsli biri degilim.gereksiz egolarim yok, sabirliyim. ogrensem de donuna kadar alacagim diyenlerden olamazdim ben.
Allah belani versin der susarim ve ahirete birakirim.. suanda yaptigim gibi.
Benim vicdanim rahat. Iki kucuk cocugun vebaline girenler dusunsun.

Bazi arkadaslarim da diyor, sabrina insanligina iyi niyetine hayraniz diye..
Belki obur tarafta mukafati vardir bunlarin ha ne dersiniz

Bazen ben de okuyorum da, sahi ben mi yasamisim bunlari diyorum. Normalde derdimi de sırrımı da icimde tutarim. Ama burasi bana 'anı defteri ' gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…