Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Neden küçük bi kiz cocugu gibi olmalı anlayamadim .. O. Onun karısı , genç kız gibi olun deseniz anlarımda küçük bi kız çocuğu anlayamadım gerçekten
Ben bunun açıklamasını diğer yazımda paylaştım, ne demek istediğimi merak ederseniz açıp okuyun. Her şeye farklı anlamlar yüklemeye lüzum yok. O bi tabir sadece.

Sanirim bazen de tatli_sevimli ol demek istedi. O yuzden kotu anlam yuklemedim. Ama ben zaten sevimli,sempatik,esprili,komigim..
Bunu 4 yil once demisti esim, iyi de ben tatlilik aramiyorum ki diye..

Ne istedigini kestiremiyorum cogu zaman:)
Evet tamda demek istediğim bu, ama eşiniz sevmiyorsa yapmazsınız. Ben size yardımcı olmaya çalıştım sadece

çok üzüldüm okurken ama çalışan insan için eşinin istekleri zor.Bir de çocuk var banka işi zaten yorucu.Bence eşinin gönlünü al bir tatile çıkın birbirinize zaman ayırın bu kadar para yeter diyip artık gece yarılarında eve gelmesin o da, tam uykunun arasında insan da hal mi kalır.Bende çalışıyorum ve çoğu zaman eşime vakit ayırmıyorum ,ama konu hiç ayrılalıma gelmedi çünkü oda eve geç geliyor ve o da çok yorgun oluyor.Hayat böyle çalışınca gerçekten zor.Ama bence eşine ilgi göster ve süprizler yap .Mesajlar at ne biliyim güzel bir tatil size iyi gelecektir

Aldatacak olsa illa sizden istemez.

Sizi seviyor ve siz konunuzda sizin acinizdan haklisiniz evet ama esiniz de haklı.

Sizinle yasamak istiyor bu konu hayati evlilikte.

Kendinizi degistirin ilk zor gelse de nikahiniz var yaptiginiz ayıp değil ve asilliginize zarar vermez.

Mesela siz yaklaşın bi gün eve geldiginde öpün O' nu.
Kontrolu ele alın.Esiniz açık açık söylemiş anahtar belli.

Soğuk durmayin girisken olun bu konuda.

Birer adım birer adim değişin ve esinize senin için cabaliyorum deyin.
Sizin cabaniza cevap olarak O da cabalayacaktir.

Konuyu takip ediyorum bu cariye esprisi falan ya aldatıyor ya aldatmaya yer arıyor gibi geliyo bana..
Babasina da soyluyor, senle beraber alalim baba falan deyip takiliyor gulup geciyoruz.(peder bes vakit namazda camiden cikmaz)
Arkadaslarla ukraynaya mi gitsek falan diye takilir.Kiskanma huyum yoktur, belki kiskanip sahipleneyim diye de yapiyor olabilir.:)
Suan aldattigini sanmiyorum.normalde baskalarina bakmisligi da yoktur.
Ama bu konularda espri yapmayi sever,diger erkekler gibi.. egolarini mi tatmin ediyorlar bilemedim

Evet, ben ondan para pul istemiyorum. Ona da dedim kendini niye bu kadar kasiyorsun deli misin sen dedim.. cocuklarimiz var iyi sartlarda yetissinler istiyorum dedi. Iyi de dedim onlar da biz gibi okur,ustune de onlar koysun buyuyunce dedim.. okumasin onlar,ben onlar icin cabaliyorum zaten dedi.
Cocuklari da doyumsuz yapacaksin,olmaz oyle dedim. Benim olmadi onlarin olsun diye cabaliyor. Iyi de Yogunlugu kariyeri nedeniyle de bizim aile hayatimiz kalmiyor ama.
Herkes parana gore muamele ediyor,paran yoksa yoksun dedi.
Ben de cevaben,
Senden ayrilsam; beni paraya degil sevgiye boğacak olanini tercih ederim! dedim.

Buarada dun gec geldi. 1gibi. enerjini tuketme,gece bana da kalsin diye msj atmistim aksam.. O konuda sıkıntı yok dedi..neyse giyinip kusanip parfumumu surup yattim, odaya da loş isik actim.o geldiginde yari uykuluydum.dusa girdi geldi. Nihayet 2 aydan sonra oldu biseyler.kendi geldi.cok guzel kokuyorsun falan dedi.. keyfide iyiydi dun. Umarim gelgit akilli degildir. Haftasonu da göl kenarina basbasa ıssiz biyere gitmeyi dusunuyorum. Gecen haftalarda oyle yapmistik iyi gelmisti ikimize de

Size katılıyorum.
Adamın hayatında başka biri olabilir. Resmen başka bir kadın tarifi vermiş. Biraz araştırın. 2’lere, 4’lere kadar iş mi olurmuş. Biliyoruz o işleri.

bak isteyince oluyormuş.Senin eşin biraz zevkine düşkün sen de ona göre davranıcaksın canım.Çocuklarımız için çalışsak ta onlar hiç çabalamaycaksa boşa insan yetiştirmeyelim sonra etraf sorumsuz gençlerden kurtulamıyor.Çocuklarımıza böyle bir gelecek mi bırakacağız bizler bilinçli aileler olaraktan.Yapmayın nolur

1,2 en fazla 3 u anlarim da cok fazla reddetmissiniz. Burada cogu kadin aldatilmaktan ya da ilgisizlikten dert yanar ama sizin esiniz sizi israrla istemis siz istememissiniz. Ayrica her isveli cilveli nazli kadin aile kizi olmayan insan midir bu nasil yargi??? Esinizi ilgisiz birakmissiniz.

Öncelikle merhaba , konunuz dikkatimi çekti , evlilik %80 cinsellik üzerine kuruludur bunu b,ilir bunu söylerim o nedenle , siz de eşiniz de bunu konuda adım atmalısınız , mesela siz bir süre uykusuzl kalma pahasına eşiniz size yaklaştığı zamanlarda asla itiraz etmeyin. Eşiniz de bir süre sizden olumsuz tepki almadığı için sizin yorgunluğunuzu fark edip biraz daha erken saatlerde birlikte olmak için çaba sarfedecektir. Evlilikte karşılıklı fedakarlıklar olmadığı sürece topal bir gidişat olur. Eğer çocuğunuz varsa ve yaşı küçükse çocuk uyuduktan sonra ev içinde daha rahat ve cezbedici kıyafetler giyerek , hafif bir makyaj biraz cezbedici parfüm bir eşinize özel ikramlar hizmet etmeniz onu onore edecektir. Ben işve ve cilve konusunda her zaman avantajlıydım çünki annem babama karşı hep işveli ve cilveliydi , elbette bizim yanımızda cinselliğin zerresi ima dahi edilmezdi ama annemin şirin hareketleri babamın yüzünü güldürür ki hala aynılar yaşları 70 olmasına rağmen . Erkekler kadınlarından biraz işve cilve görmek egosunun tatmin edilmesi ve pofpoflanmayı bekliyor ( küçük bir çocuk gibiler her zaman ilgi bekliyorlar ) , eğer anlaşmama , aldatma , maddi ve manevi geçimsizliğiniz kavganız ve anlaşamamanız söz konusu değilse lütfen boşanmayın . Çocuklarınız anne bir yerde baba ayrı bir yerde yaşamasın . Benim abimin eşi ayrılmayı istediğinde 1,5 yaşında küçücük bir oğlu vardı ve bize tek sebep söylemedi , canım öyle istiyor dedi ve boşandı , ben en çok yeğenimin yaşadığı sıkıntılara üzülüyorum . Sizin eşiniz cinsel açlık yaşamış sizin tarafınızdan cinsel doyum yaşasa inanın ikiniz de çok daha mutlu olacaksınız . Gün içinde eşinize onu tahrik edecek kısa ve öz mesajlar gönderin , ÖZledim diyin , Seni istiyorum , arzuluyorum , tenini kokusunu özledim . Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum , ve benzeri mesajlarla eşinizin aklının sizde kalmasını sağlayın . Kadınlar hayatın her anında her zaman daha çok fedakarlık yapıyor malesef , erkekler her zaman daha rahat ve anlayışsız davranan taraf oluyor . ama Eğer boşanmak ikinizi de mutsuz edecekse lütfen çocuğunuzun hatırına ikinizde birbirinizn mutlu olmasına vesile olacak adımlar atın. Sizin öncelikli sorununuz birlikte vakit geçirememek olmuş bence . Kariyer ve iş yoğunluğu , sizin birbirinize ayıracağınız vakti çalmış ve siz ev arkadaşı olarak yaşamaya başlamışsınız . Ev arkadaşlığından çıkıp hayat arkadaşlığına ve mutlu bir evliliğe geçmeniz için dua edeceğim . İnşallah tüm sorunlarınız çözülür ve huzurlu olursunuz .

Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin.. evet 3-4gundur normale donuyoruz yavas yavas.. kendimde degisiklik yapmaya basladim. Sac rengim,parfumum,kiyafetlerim,renkler.. artik esimi gunicinde 3-4kez ariyorum nerdesin napiyorsun.. gecikecegim derse msj atiyorum cok ozletme kendini vs gibi.. guzel olmussun,guzel kokuyorsun,kiyafetin yakismis vs diyor. Daha cok sarilip opuyorum. O demeden kahvaltiyi hazirliyorum,sabahlari evden beraber cikalim diye ugrasiyorum(henuz adapte olamadi buna ama), yetisebilirsem kahvaltiyi evde yapmayi deneyecegi.... aksam o gelene kadar kendimi hazirliyorum vsvs.. velhasil oncelikle iliskimizi monotonluktan cikarmaya calisiyorum. Degisiklik,heyecan,farklilik getirmeye calisiyorum. Simdi isleri biraz daha duzelmis,bugun spora gitti(onu motive ediyor),kafa olarak da daha dingin.. 1_2 ay sonraya tayin olacagim nihayet onaylanmis. Eve 20 dk.insallah olur,cocuklarimin hatrina Allah bize acısin.
Maddi borclar hafiflesin eve yardimci bulacagim,zaman bize kalir. Evle ugrasmam,onu dusunmem en azindan..
Ama hep ben dusunuyorum cabaliyorum degistiriyorum da o da elinden geleni yapsin,o da degissin istiyorum.tek tarafli olsa 5yil sonra yine bu reddeye gelebiliriz cunku.

Sinir adam gercekten..o kendini .ne saniyor acaba..cok mu yakisikli cok mu cekici..hay allahin ya ..insan karisini bu laflari nasil sarfeder..sizde bu laflari sakin yemeyin.su saatten sonra siz onu ezin gecin..inadina suslen.inadina gez ...isvelen biraz herkesle konusurken yayil biraz..bakalim pasam boyle bir kadin istiyormuymus ..kendini .ne saniyor hic anlamadim.haddini bildirmelisin..

Ona emek eettigini belli etme.

Tam bir aslan burcu onun sana yardim etmesini sagla ve yardin ettikten sonra gercek övgü yapmalisin abartmadan.

Kendine bak ama kendin icin baktığını hissrttir ona. Allah kolayljk versin

Birazdan canli muzige gidecegiz. Sort topuklu giyeyim, onu bpydan geceyim de akli basina gelsin
Giydirir mi bilmem. O zaman da diyecegim, benim çop gibi bacaklarima kim baksin oyle ya cirkinim ben diyecegim
Bronz ten,fonlu sac,manikurlu kirmizi oje,topuklu ayakkabi,1.73 boy... bi akli basina gelsin.kendim icin yapiyorum tabi..buseferde ben onu begenmezmisimm...

Giydirir mi diye birsey yok artik..birsey derse al iste kadin gibi kadin dersin..ordada olabildigince isveli ol..ozelliklede onun yaninda baskalariyla konusurken bile..pes etme sakin..bi delirsin pasam..kusura bakma esin ama cokk sinirlendim ona..

Bu ne demek kalın harfli cümle.Ben de geriyim anlaşılan bu konuda.

Ya bu adamın libidosu düşmüş sucu sana atıyor.Benden söylemesi.Birini bulmuş yer yapıyor da olabilir.Ama şüphen yoksa birincisi.Ikinci sık için takip et.Senin önemli bir bosvermisligin olduğunu düşünmüyorum.Sence var mi?Çok sık reddetmedin bu adam.i anladığım kadarıyla.
Blöf de olabilir hareketlenmen için.Ama söyledikleri çok kırıcı. Bilmiyorum benim için aşağılanmak ayrılık sebebi olabilir.Bir insandan en kolay böyle vazgeçerim ben şahsen.
Sen yine de kurtarmaya bak.Ne cinsellikmis arkadaş .Sevişmek de yetmiyor adamlara. Istiyolarki
kadin fantezi uretsin habire.Asıl böylesi soğutur cinsellikten.Hep p.rnodan görüyorlar bunlari(yada sağda solda zamanında yasadiklarindan) ;normal kadınlar yeterli gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…