Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Kusura bakmasinda o kadar saat calis eve gel 2 cocuk is guc bi de uzerine beyimize isve cilvemo yapcakmissin o hakediyor mu peki? Bnce kendini ezdirme o sana nasil davraniyorsa o sekilde davran biticekse de bu is biter zaten esin aklinda bitirmis

Benim bir arkadaşımda kiz dünyalar güzeli dogum yapti hala fit kocasıda aslan burcu dedigin gibi kizin bir sivilcesi çıksa laf eder sanki onun suçu gibi...kendini aşırı beğenir ve kızı devamli ezerdi. Sonra ilişki terapistine gittiler nezaman arkadaşım çok sallamamakta basladi. Baska işlerle uğraştı ozaman adam elinden kaçıracağını anlayıp biraz yola geldi...
Ama evlilikte cinsellik gerçekten çok önemli...Ben şehirlerarası nerdeyse calisiyorum. Bizde 1 sene kendi ailemle kalıyorduk. Cinselliği bosladigimiz an kavgalarımız artıyordu...

L Lotus_034 konunu okuyunca yorum yapmak istedim benim eşim de aslan burcu ama aramızda yaş farkı var , yani eşimle tanıştığımızda kariyerinin yöneticilik esnasına geçmek üzereydi, o halde bile yöneticilik sınavları eğitimleri için yıllarca uğraştı, yönetici oldu iyice işkolik oldu ama hafta içi geç geliyorsa haftasonu mutlaka benimle vakit geçiriyor. Arkadaş vs başka kimse istemiyor, istese ben asla kısıtlamam özgürlükçü yapım var çünkü kova burcuyum. Tabi bu halde ben çocuk düşünmüyorum, bebeklerin varmış iyi cesaret yapmışsın valla. Dubleks ev, konut kredisi, ikiz bebekler, yardımcı almıyorsun senin canına kastın mı var kuzum? Ben de bankacıyım yapma bunu kendine.

Eşine gelince bence evlilik için acele etmiş çünkü kariyer planları sanki düzenli hayata uygun değil gibi. Önceki konularına da baktım aslında yıllardır süregelen sorun bu. Sen yerleşiksin, eşin halen farklı şeyler istiyor. Şimdi kariyer yapmak 30+ ları buluyor ne diye erkenden evlenirler anlamam (eşin için söylüyorum. )

Hakkınızda hayırlısı.

Öncelikle sizi bu duruma getiren iş hayatınız olmuş. İlk başlarda sizlik bir durum yokmuş.
Ama sonraları sizlik olmaya başlamış bu durum.
Sizde nasıl olsa ne kadar yorgunluğumu görüyor ediyor diye cinsel hayatınızı sallamışsınız...
Yuvayı dişi kuş yapar derlerya hani, bu konuda duruşunuzu kaybetmişsiniz eşinizin gözünüzde...
Size tekrar aşık olması konusu da ewet biraz zor ama onu arzuladığınızı daha fazla çaba ile belli edin. Farklı fantaziler deneyin aranızda, şaşırtın yani eşinizi.... Fantazi kostümler alın giyin. Eşinizin fantazi ve cinsel hayatı beyninde çok geniş, bunu şuradan anladım, yemek yerken bile beni tahrik etmelisin seni arzulamalıyım, ben ders çalışmaya başladığım an gelip beni azdırmalısın bana küçük süprizler yapmalısın we ben sonra yine dersime kaldığım yerden devam etmeliyim demesinden belli.... Bariz heyecan istiyor eşiniz...
Düzelir misiniz bilmem ama eşinizin sizden çok soğuduğu gerçeğini de görmezden gelemiyorum.
Biraz daha çabalayın bakalım neler olucak... Umarım düzelme şansınız olur...

Bir de gecmisinde uni yillarimda cok kizla yatip kalkmis, dolayisiyla kiyaslama yapabiliyor. Ben adam mi gordum ki.. ama benlede buyuzden evlendi!
Klasik Türk erkeği işte bırakın allah aşkına.
20.000 tl maaşı olur dediniz ya zaten o zaman ya sizi bırakır ya da aldatır bu adama güvenmeyin.
İğrenç herif ya hepsi mi aynı olur?
Üniversitede sevgililerin olsun olsun sonra da eline erkek eli değmemiş bakire kız istiyorum de. Durduk yerde sinirlerim zıpladı ya nefret ediyorum bunlardan nefret...

Ayrıca eşiniz ataerkil yetişmiş hiçbir iş yapmaz yardım etmez biriymiş ne artısı var yüksek maaşından başka anlamadım. Umarım size hastalık filan da bulaştırmamıştır...

Son düzenleme:
Bence eşinize rahatlık batmış ...
İyi bir kariyer,iyi bir ev,iyi bir araba ,iyi bir hayat,sağlıklı iki çocuk,taş gibi bir kadın.......
Sonuç doyumsuz bir adam.....

Eşinizin sonunu iyi görmüyorum ... 2 çocuklu yorgun bir kadın üzerine fantazi kıyafetlerini giyip elinde kırbaç yüzünde maske ,kırmızı ışık altında zevk çığlıklarıyla sevişecek hali yok ya...

Nerede yaşıyoruz ,ALİS HARİKLAR DİYARINDA mı?

Ya onca saat yol çekiyor çalışıyorsun.2 evladına bakıyorsun .
Eve gelip çamaşır suyuyla temizlik -soğanla yemek yapıyorsun ...Ne fantezisi ????

Eşin ya ikdidar'ını yitiriyor sana bahaneler üretip kaçıyor.
Yada fazla film izliyor ilaç kullanıyor...

Bu aşırı doyumsuzluklar -Yani boşanmayı bile gerektirecek doyumsuzluklar ,aynı cinslere bile yönelmelerini sağlıyor.
Çünkü tatmin olamıyorlar hep bir arayıştalar... .

Kadın olarak değerini kaybetme sen ....
Elinden geleni istediği yere koysun....

Merhaba
Mesajlarınızı okudum yazmadan edemedim. Hoş alımlı bir bayan olduğunuzu tarifinizden anlıyorum, kibar naif ve hanımefendi olmanız aslında sizi dışarıda çekici kılabilecek en önemli meziyetler. Çünkü erkek ulaşılamaz gördüğü kadının en çok bu hallerinden etkilenir. Sadece psikoloji ile yakından ilgilenir çok okur olduğum için naçizane değerlendiriyorum durumu. Tüm bu vasıflarınızın üzerine eşinizle hoş zamanlar geçirebilmenin çabasını onun için değil kendiniz için yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Yani siz arzulamalı ve yapacağınız çeşitli renklilikler sadece onu değil sizi de etkilemeli hoşunuza gitmeli. Ki sağlıklı bir bayan olduğunuza göre bu durumdan keyif alabilmeniz gayet mümkün.
Herkes çalışma hayatı yoğunluk vs. diyerek sizin bu hengamede bu beklentileri karşılayamıyor olmanızı makul karşılamış. Ancak okuduğum ayrıntılar var ki buna göre gayet zaman yaratılabilir, bir kaç ay çocuklar yok demişsiniz, eşinizle baş başasınız ve onu da geçelim tüm hafta sonu gayet güzel değerlendirilebilir, olmazı değil oluru düşünmek gerek. Eşinizle ilgili belirttiğiniz bir kaç küçük detaya baktığımız da ^^ sana telefon alalım, sana yüzük vs. alalım gibi ^^ hala sizi mutlu etme çabasında olduğunu anlıyorum. bunlar küçük ama önemli detaylar.
Netice itibariyle bir insanın hayatını başkasını mutlu etme çabası ile sürdürmesi imkansız. Yapacağınız her ne ise bunlardan siz de keyif alacaksanız yapmalısınız, tek taraflı bir durum inanın tamamen geçici bir çözüm olur.
Profosyonel yardım almanızı, bu yönde kitaplar ,makaleler okumanızı da tavsiye ediyorum, eminim faydası olacak
Ve herşeyin güzel,olumlu netice bulması için tüm güzel dileklerimi iletiyorum, enerjilerimiz doğru noktada buluşsun inşallah:)
sevgiler

Tatlim ya onun neler yapmadigini dusunme, sen birseyler yap evliligin icin. Adam bir patlama yasamak zaten, savasma hemen Bekle. Zamanla halledebilirsiniz.
Benim esim de Tam tersiydi ama Ben istekliydim. Ne yaptim ne ettim onu da kendi kivamima getirdim. Yorgunluk falan mazeret degil. Yani iki olmaz dersin ucuncude gemileri yakarsin. Ben esime surekli iltifat ederim, kendim cikaririm tsortunu operim onu ki kendi ozguveni yuksek degildir bir biraksam onu koyverir. Inan Bana hic abartmiyorum hergun ama her gun yorgunluktan bitsek bile cok guzelsin, cok yakisiklisin Sana bayiliyorum gibi aklina Gelen her seyi deriz. Bunlar bizim evliligimizi canli tutuyor alti yil oldu. Her gun baska bir askla bakiyorum gozlerine. Bak disardan sert bile gorunurum. bu evde kocasini arzulayan kadin olmama engel degil.
Bu evliligi kurtarin galiba kalbi de cok kirilmis diliyle sizi yaraliyor. Cunku Ben de ayni esiniz gibi dusunuyorum seks hayati iyi gormeyince. Yatak odasi cok ama cok onemli. Benim de cocuklardan sonra kalcam buyudu esim de Boyle kalsin diyor spor da yapiyorum. Cilve isve yapiyorum Adam cidden pesimde dolaniyor, surekli ona iltifat da ederim. Normalde zor bir insan emin ol, ikizler burcu. Yani benim cabam olmasa ev arkadasi olurdu, cinsellik olmasa bir evliligi surdurmesi cok yipratici olurdu

Sanki konunun yarısından fazlasını başka biri son paragrafları başka biri yazmış gibi geldi.."sewio,anlaşıp,istemio,dio...ilginç

Neyse eşiniz çok egoist ve son derece kibirli birisi..
Ben olsam madem beni bu kadar aşağılıyor ve beğenmiyorsun buyur kapı orda derdim..

Okudukça sinirleniyorum, erkekler ne kadar bencil ya...Madem böyle kariyer planın vardı be adam, ya hiç evlenmeyecektin ya da sana ayak uydurabilecek ev hanımı biriyle evlenecektin. Bu kadın ne yapsın şimdi? Boşansa dert boşanmasa dert. Ayrıca eşiniz üniversite bir ton kızla beraber olmuş diyorsunuz ya, midem bulandı kusura bakmayın. Yapmayan çok az ama bunu dillendirince ekstra tiksiniyorum. Böyle kendince bir çok kızla beraber olan erkekler de nedense gidip iyi aile kızı alır eline erkek eli değmemiş. Sonra da bunu matahmış gibi anlatır.

Eşinizin olgun olduğunu düşünmüyorum. Siz ondan geç geliyormuşsunuz o arada bir şeyler izliyor falan olmasın ya da kafasında başka şeyler mi var bilemedim. Herkes kötü dönemden geçebilir evlilikte, cinselliğin sıfırlandığı zamanlar da olabilir. Hasta da olabilirsiniz mesela o zaman hemen boşanacak mı?

Cok kotu bir durum.Evliligin temeli zaten seks malesef erkekler icin vazgecilmeyen tek ayrinti.Evde tutmalisin bence degisik seyler dusun.Hem kendine yakinlastir hem de kendinden baskasiyla yapamiycagini ona hissettir.Reddedilmek onur kirici onlar icin hirsli esim var dedin kafasinda hep biseyler kurcaktir ama bunu degistirmek tamamen kendi elinde.Insallah duzelir durumunuz hakkinizda hayirlisi olsun.

Kadın olmak gerçekten zor yazını okurken bi iç geçirdim :) ,hem çalış hem cocuklarla ilgilen hem evi çevir gerçekten zor . Boşanmayi düşünmeyin bencede çok çok büyük sorun yok . Spor Yapan bir erkek zayıf kadın değil ,fit kadın ister hayatında , yani squatli popo , karında kas diri fit vücut . Bence eşinizin isteği tam bu şekilde . Çünkü benim eşimde aynı sizin eşiniz gibi. Siz bu vücudu yapmaya başlayın , duzelicek tecrübe ile sabit . Sürekli mekik çekin boş kaldıkca, sürekli squat yapın 3 ayda bayagi değişim olur . Valla Allah yardimcimiz olsun .Bizim gibi eşleri olan kadınlara yardım etsin

Neden küçük bi kiz cocugu gibi olmalı anlayamadim .. O. Onun karısı , genç kız gibi olun deseniz anlarımda küçük bi kız çocuğu anlayamadım gerçekten

Tesekkur ederim cevabiniz icin. O zaman gorevlerime sporu da ekleyim. Vakit bulup

Saka bi yana, simdi ben spora gitmek fit olmak istiyorum en azindan is cikisi_haftasonu.. yuzeriz de hem dedim.
Bu sefer de esim gitmiyor spora. Oysa ki gitmeyince rahatsiz olurdu,enerjim bitti,motivem bitti spora gidip 2saat yuzup kendime geleyim derdi. Simdi 2 aydir o gitmiyor.
Beynen cok yorgun. Sanirim tukenmislik sendromunda. Hayattan hic tat almiyor, yorgun,uykusuz,sevdigi seylere bile vakit ayirmiyor artik,yuzu gülmüyor..bunalmis hayattan belli ki.
Laf arasinda terapiste gidelim dedim, beni iceri atarlar bi ton da hap verirler kesin dedi..

Neden küçük bi kiz cocugu gibi olmalı anlayamadim .. O. Onun karısı , genç kız gibi olun deseniz anlarımda küçük bi kız çocuğu anlayamadım gerçekten
Sanirim bazen de tatli_sevimli ol demek istedi. O yuzden kotu anlam yuklemedim. Ama ben zaten sevimli,sempatik,esprili,komigim..
Bunu 4 yil once demisti esim, iyi de ben tatlilik aramiyorum ki diye..

Ne istedigini kestiremiyorum cogu zaman:)

tüm yorumları okumaya vaktm olmadı 6 sayfaya kadar okuyabldm
bnce eşinizi yanlış anlamışsınız br kere sizi aldatmadığını varsayarak szn değişmenzi istediğinden konuşmuş açık açık bence bu iyi bir şy en azından ne istediğinnizi anlamışsınızdır.
şimd çevremden olsun okuduklarımdan filmlrdn kı bu olaylar çok populer konu bır kaç fikir beyan edicem

bır kere adam egolu sızın onun elde etmek isteyeceği biri olmanızı ıstemış çünkü bir şeyleri elde etmey seviyor
sızın ona tapmanızı değil peşinde koşturmanızı kadınlığınızı kullandırtmanızı ıstıyor.
mesele sız rddttıkç oda uzklaşmış onu tkrar ıstemesni sağlamak
direk al özel gıyındım değl olay
evde daha çekici gıyınız tayt mesela geçın squat yapın onu etkılemy çalışır gıbı gozukmden yaın bu ısı
afyodızyak etklı parfumler var onları sıkın haberı olmasın
sen ıyısın ama bn daha ıyıyım ımajı çızın ama bunu sexuel olarak yaın
sızı elde etmye çalışmalı mesela spordan geldiği zaman duştan çıkmş olun çamaşırla sızı görsun sadc onun ıcın değl gun ıcınde de ben böylyım çok şey kaçırıyorsun dedirtin.
kocanız pohpohlanmak ıstıyorsa yapın ama kendı ısınızıd görun
mesela hayatım sen daha ıyı eti yapıyorsun galıba bnm kı olmuyor sn daha ıyısın deyın yemeği ona ıteleyin hemde kendını bırşey sansın bundan hoşlanıyor
yada senin kolların daha güçlü diyip başka bır ıısı ıstyın mesela
dolgun kadın ıstıyorsa daha dar gıyın dolgun gostrsın
gelip geçerken dokunun ama azıcık devamını ıstesın arkasından gızlı omzuna dokunup ıstedğn var mı canım deyin
seksı hıssedın oyle davranın
karşısıında frıkık vrın ama farkında olmadığınızı sansın
mesela bır kıyaft sıpaiş verin kutuyu o açsın bır şkld açmadan bırakın mrak edıp açsın ıcındn hoş bır şy çıksın aa öylsın aldım hrzamankı halım gıbı olsun

azıcık kıskandırmada olur msla bır fılmden bırına yakışıklı dersın
mesela kalkıp gece geç yatıyorsun aaa aşkım yorulmuşsundur dıyıp gıdın yanına masaj yaın mesela

mesela alışvrışte yanınızda değlse gıyıp bır şey ona çekip atın olmuş muu dıyın
bazen salak ayağı nedense erkeklerı etkılıyor.
sızın ona dokunmanıza ızın vermıyorsa gece uyurken bırşeyler yaabılırsın blkı
ıckı olabılır belkı hatta sarhoş olmuş ayağına bırkaç harkt geçebılırsınız

mesajlar daha erotık olabılır belkı mesala bazı kelıme yanlışları
sızın ıstıyor gıbı gozukmeden onu çıldırmaya ıhtıyacınız var
bunları bır krd dğl artıradak yapmalısın

Vay Arkadaş kadinligima tükürem :)

yanı mesela bır süpürürken bn çalıştım gldım sn yat anca yardım etme demek var
bırd ayy çok ağırmış ben zorlanıyorum hayatım sen mı yapsan sen daha guçlusun demek sonra yaınca aşkım çok güçlüsün dıyıp öpmek var

Cok cok dogru.. o bana aşık olmak istiyormus..
Biz tanistigimizda icki icip uykum gelince avucunda uyurdum masada.ayılayım diye kahve soylerdi.topluca biyere giderken en guzel manzaraya karsi beni oturturdu, sandalyemi cekip pisse hemen duzenlemeye calisan bir erkekti. Elele tutusunca elim terleyince cekerdim "ne kadar terlese de bu eller birakilmayacak,birak terlesin diye kizardi". Ortamiza direk gelip tam elimi cekecekken o ikimizide sıkıstırıp elimi birakmadan yola devam ederdi. Yolun kenarina kendi gecerdi yururken bana kapkac/araba carpmasi vs olmasin diye..annesine borek yaptirip cebinde tasirdi ben seviyorum yiyeyim diye.
Beni cok sevdi.ben okdr sevemedim belki de,tam guvenemedim yada ozamanlar.. onemsemedim.simdi sevgisini mumla ariyorum.o kosardi pesimde,ben onu takmazdim,seviyorum dedikce telefonu yuzune kapatirdim sevgiliyken...
Boyle durumdayken buralara geldik..
Tabi 22 yaşındaydik ozamanlar.ben sende duruldum,kimseye boyle davranmadim derdi

Madem konuyu actiniz.. egolu eyvallah. Benim de ondan kalir bir yanim yok tip olarak. O kendini her turde guzel gorur. Tisortunun rengi solmus mu/yirtik mi, vucut killari uzamis mi, kiyafetleri temiz mi yeni mi renk uyumu var mi... o bunlara dikkat etmez mesela. Cunku ne yapsa yakisiklidir o(!)
Bende de tum bunlar iticilik yapiyor. Gecen biyere gidelim dedim ben cicibici giyindim adam spora giydigi tisort_pant takimini giymis. Hayirdir dedim maça mi gidiyoruz sonra arkadaslarina sormus, ya oglum olur mu 10 numarasin bu vucut kimde var demisler.
Onun da kendini duzeltmesi lazim,bende bakimli erkek gormek istiyorum karsimda.
Birkac tisort aldim ev icin. Begendi. Sacimi boyattim dun, begendi. Giyiniyorum guzel oldun evet dedi. Burdan bakarsan da begeniyor beni.

Buarada gecen baliga gittik is cikisi. O siyah beyazdi,kravatsiz.. garson gibi olmusum ya boylede dedi. Bazen egosu yerlerde..

Benimle olan iliskisi dışında yolunda gitmeyen seyler var hayatinda. Bu hirsli egolu inat oluşu yiyip bitirecek onu,korkuyorum.
O gun konustuk.islerim istedigim gibi ilerlemiyor dedi,kafamda 40 tilki dedi..borclar da cok,nasi yapacagim cok daraldim dedi. Sen bence yol yakinken ayril benden dedi. Ciddi bir ifadeyle, gercekten cok mu istiyorsun bunu?dedim. Evetse ayrilalim ozmn dedim. Hafifce gulumsedi, seviyorum işin garibi gitmeni de istemiyorum dedi. 3 cariye mi alsak hepsi ayri katta olsun diye espri yapti.. sonra dediki annemlerin odasini ust kata cikaralim,kapimiz acik uyuyalim ozel hayatimiz olsun dedi. Cocuklara da yana oda yapalim dedi(kv odasi yerine).tmm dedik zaten oyleydi niyetimiz. Ama ne yap et tasinalim artik bu evden de dedim...

2 haftaya kadar bana hic dokunmuyordu.simdi azar azar sarilmaya basladi. Dun dokunayim dedim gece4 gibi uyanip.. yok cok yorgunum dedi. Yine mi dedim? Ya boylede seni reddediyormusum gibi oluyor ama inan kendimi kaldiracak halim yok,yorgunum dedi. Ben de evet istemedigini,sevmedigini dusunuyorum gercekten dedim.yarin aksama randevu mu alayim napayim dedim.. sonra koluna yatirdi uyuduk vs. Sabah da uyanamiyor. Bobrek taşi dökuyor bu ara,sancisi da var hafif hafif.. ilaclari falan..

Dun 10 da geldik eve sokakta bulusup. Eve geldim yemek isitip masayi kurdum.bitti topladim.bulasiklari yerlestirdim.camasirlari attim makinaya. Onun 3_5 gomlegini utuledim. Kuruyan camasirlari topladim. Saat 12 oldu. Yikananlari da o gidip askiya asti.tabi bende tutamadim kendimi keyfin bitti sanirim,bende isleri bitirdim dedim kinaye olarak.. oda dedi ki keske bu etten puften seyleri ben yapsam da sen benim islerimi yurutsen dedi.O bu surede balkonda is/sohbet gorusmesi yapti. Ama yine yorgun olan o. Simdi napsin zavalli ben

Ama yinede camasira yardim etmesi bir ilerleme oldugunu gosteriyor. Gecen gun de bir iki bulasik atti makineye,masayi sildi..
Saniyorum isleri cok yogun,ustune de benden istedigi ilgiyi goremeyince patladi..

***mesela ikiz sezeryan dogumum nedeniyle karnim duzelmedi. Ben bakip rahatsizlaniyorum(38 bedenim) ama o iki tane aslan gibi evlat verdin bana,iki melek cikardin sen ordan, o kadar olsun ben o kusurunu gormuyorum bile der arada. Cok hosuma gitmisti duyunca,sasirdim.
Aslinda naiftir ama bazen de boyle patlar durdurabilene aşkolsun ozaman..
Dedikleriniz aynen esimi anlatiyor. Bu ara cinsellik konusunu rafa mi kaldirsam? Cunku onun isleri yogun/istedigi gibi gitmiyor/alacaklarini alamislar vsvs..
Benle ilgisi yoktur diye dusunmeli miyim? Ustune gitmemeli miyim? O mu gelsin istesin? Ne dersiniz? Simdi o beni 10 kere reddetti. Inat mi kirginlik mi yoksa yorgunluk/kafasinin işlerine takilmis olmasi midir? Napayim bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…