Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Eşinizin hayatında ya biri var yada birini gözüne kestirmiş.sizin biri mi var diye sormanizin bir anlamı yok.zira evet hayatımda biri var demez.cinsellige bukadar düşkün bir adam üç aydır ne yapıyor.eve geç geldiği veya hiç gelmediği zaman ne yapıyor acaba.siz alabileceginiz herşeyi alın ve bu adamı boşayın.

Arkadaslar merhaba,
Epeydir yazmiyordum. Esimle en son cocuklarin yanina onun memleketine gitmistik kurbanda. Orda da bpsanma mevzusunu konusmustuk tekrar. Benim ve onun 2ay sonra kasımda sinavi var. Bir araya geldikce esim hep bu konuyu açıp,beni mutsuz edip sacmaliyordu. Neyse ,bayram dönusu dedimko bu 2ay sure zarfinda ayri kalalim. Git sende kafani topla,birbirimize sariyoruz hep.derslerimiz var ders calismaliyiz dedim. 2ay bakalim olmuyorsa olmuyor dedim. 2ay sonra da cocuklar donecek kv ile memleketten...
Tamam peki dedi. Yalniz eve gidip gelip kendini de hatirlatma bana , al valiz koy esyani cik git dedim.
Neyse eve geldik sabah 5de. Bu esyalarini topladi takim kiyafetleri,kravatlar,haftasonu kiyafetleri,havlu vs..
Nitekim evi terketti.
Dusundum benim de icim sogudu. Cunku haksiz degilim. Adam haksizdi sonuna kadar!
O aramadan asla aramayacagim onu,kararliyim! Neyse 2 gundur gece 10 da o ariyor beni napiyorsun tek misin ders calisiyor musun diyor.. 2-3dk konusup neyse hadi bye diye kapattim teli hep.
Cok bunaldim bu ara hayattan. Ve isten izin aldim 4 gunlugune ailemin yanina gittim. Otobuse binince de telefonuna da msj attim " ben annemlere gidiyorum,eve gitmek istersen gidebilirsin " diye. Neyse bu 20 dk sonra beni aradi. Dememistin,hayret nasil oldu da izin aldin,izin vermezlerdi dedi..
Evet basta vermediler zaten ama ben 20gun tekbasima idare ettim onlarda beni 1gun idare etsinler,cok bunaldim dedim mudure..oda haklisin git dedi,dedim.
Sen napiosun dedim. Ben de kartalda ofisteyim dedi.sitenin havuzu var havuzdan ciktim dedi.ders calismaya da basladim yavastan,sen de calis ihmal etme dedi.
Neyse tmm hadi bye deyip kapadim gene.

....

Simdi memleketteyim. Dun psikiyatriste gittim. Duyduklarima inanamadim. Ben meger ne kadar körmüşüm,saflik derecesinde iyiymisim! Adam maddi manevi resmen somurmus beni.
Eşim "NARSİST" mis . Asiri ben merkezci,bencil yani.. 1.5 saat konustuk.bana hap verdi. Narsistle ateskes kitabini oku mutlaka dedi. Bosan yada bosanma diyemem ama her evlilige sans verilmeli/kurtarilmali dedi.
Uzgunum ama kayinvaliden de narsist dedi!
Ana ogul aynilar dedi.
Senin bunlarin dilini cozmen lazim dedi.
Esin tektaş mi alayim dedi sana... aaa evet hayatim yanina ancak boyle yakisirim diyeceksin dedi. Sana araba mi aldi aaa aslan kocam sana da bu yakisir diyeceksin dedi..
Sen hep maddi gucumuz yok,sonra alalim,onemli degil deyip ona kiyamadikca o boslugu kayinvaliden doldurmuş dedi.
Tv al,buzdolabi al,bana ev al,esya al.. kv nin istekleei bitmez. Bunlar olsa araba al,o bitse evin dogalgazini kurdur der,o biter ama evin bahcesi olcakti der.. der de der yani dedi. Ve bunlardan sana sira gelmez! Sen neyi bekliyorsun peki dedi. 7 yil diyorsun.ne zmn ben diyeceksin! Dedi. O evin bitmesini bekliyorum dedim. Simdi sira bana geliyor dedim. Canim o ev bitse,araba cikacak bu sefer dedi.. evet cok cok dogruydu. Esim bile arabasini yenileme derdinde,ben ev alma hayali kurmama ragmen...
Esinin istekleri de bitmez. Dersi botmez,sinavi bitmez,hedefi bitmez,sporu bitmez.. adam hep birseyler bulur.. adam narsist dedi.
Zor bir karakter ama.narsist diye öldürecek halimiz yok,anlasmaya bakacagiz dedi.

Cocuklari 5ay memlekete birakman da yanlis olmus dedi. O cocuklar kv ne baglaniyor dedi. O da ölen oglunun yerine senin cocuklarini koymus o da canla basla bakiyor orda dedi. Senin onlari sahiplenmen lazim dedi.
Evet ama sartlar,maddiyat,gec gelislerim,ikiz cocuk..elim kolum bagli dedim. Seneye zaten bizimle olacaklar,krese verecegiz dedim.

Buarada kv esime dun saymis sövmüs sen napiosun,valizini topla gel,yuva yikmak bu kdr kolay mi,o iki cocuga nolcak,o kiz kadin basinda o 2 erkek cocuguna nasil bakacak/bu cocuklarin baba modeline ihtiyaci var,bu cocuklar okula gidecek sabah,egitimi okulu olacak..bu kiz tek basina nasil yetecek. Sen orda hayatini yasayip keyif ederken bu cocuklar istanbul gibi yerde napacak,it kopuk mu olacaklar bunlari hic mi dusunmuyorsun nasil babasin sen ya falan diye bagirip cagirmis. Komsuma anlatmis hepsini. Benim oglum kusurlu diyormus. Komsum dediki bana,gecmiste de hep sana hak veriyorlardi oglunun ne mal oldugunu,tasasiz,vurdumduymaz oldugunu bilip bize dert yaniyordu dedi.

Su sinavlari bitsin ikisininde gelip bu isi cozecem demis kv. Ben bayram donusu gelin 2hafta dedim cocuklari da alip beraber donelim,evin havasi degisir belki esim de duzelir dedim. Kv dediki kurban kestik,birsuru is var evde,havalar sicak,duramayiz orda dedi. Gelmediler!
Simdi de gelsem, noluoki bisey mi oldu niye geldi der herkes demis. Birde kizin sinavi var ders calismaliyim dio demis. Kafasini mesgul etmek istemedim demis komsuya.
Komsu kiz anlatti bunlari.
Kusura bakmasin da benim evliligim bitiyor,cocuklarim ortada kaliyor..sinav daha mi onemli bunlardan. Iyi niyetli olduklarini dusunmuyorum bazen, gelin cocuklari alip gondermez diye mi korkuyor tek derdi bumu yoksa dedim! Yok seni de kaybetmek istemiyorlar,seni de seviyorlar gercekten,oglunun kusurlu oldugunu da biliyorlar dedi...

Esim simdi diyormus ki, ben onu insan olarak seviyorum ama biraraya gelince anlasamiyoruz. Ben onu ve cocuklari magdur etmem. Ben oturdugumuz evden tasinip ona ayri ev acacagim,arabasini da alirim ise rahat gidip gelsin diye demis.. uzulmesini istemem demis.

Suan o 2 ay oyle boyle gececek.
Oncelikle evlilik terapistine , sonra cinsel terapiste gitmeliyiz. Esim, alkol_sigara bagimliligindan kurtulmali. Uzerinde buyu/nazar mi var bilmiyorum.(evlendigimiz yillarda sabah namazina kalkan adam simdi ramazanda icki iciyor)
Sorumluluk alip,aile kavrami,babalik konularinda uzmandan destek almali.kisilik bozuklugunu duzeltmeli.
Ayri eve tasinmaliyiz. Ikimizinde isine yakin olan yerden.. kv nin artik ailemize burnunu sokmayip,taleplerini bitirmeli. Bana alinacaklara,gidilecek yerlere,yuvama karismamali..ona da bir ayar verilmeli.
Tum bu sartlar olursa ancak yen8den yasamaya devam edebilirim.
Cunku artik ben de defolsun gitsin gelmesin diyorum. Cunku hatali ben degilim. Ben tek hatam kendime evlilikte deger vermeyisim,hop noluyoruz diyemeyisim ve bunlarin da ana ogul bunu kullanmasi.
Neyse artik onumu gorebiliyorum,hatalarimi gordum..
Bu adamin adam olmasi gerek basta. Zor bir yolculuk beni bekliyor.
Annem tekbasina maddi ve manevi arlamda. Seni birdaha uzecek olursa ceker alirim seni o evden diyor. Ben sizi babasiz 7yasinda buyutmeye basladim,kimseye de yedirtmem evladimi. O kv nin hakkından gelirim beni kendilerine baslatmasinlar,herseyi yakar giderim dedi.
Bugun bosanma avukatina gidecegim. Haklarimi,alabileceklerimi,elimdeki kozlarimi ogrenmek,esimin palavralari karsisinda boyun egmemek icin... maddi manevi neyim var neyim yok hepsini alir giderim.telefon konusmalarini dinletsem belki is nedeniyle esimi hapse bile atabilirler,cunku telefonumu yakmalıyım dedi birara..artik her ne yapiyorsa işle ilgili.
Velhasil dustugum duruma cok uzuldum.lafam allak bullak. Bu adama ne kdr sabrederim bilmem. Ama hap kullanip o kitabi okuyacagim. Terapiste git diyecegim ona. Gordum ki bende de ipler kopmus.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla eşin sadece evlilikte değil hayatının her alanında raydan çıkmış.şu anda çok karalı görünüyorsun inşallah böyle devam edersin.

Kusura bakmayın ama şu laflardan sonra hala ne yapsam ne etsem diye düşünüyorsunuz ve insanlar da size taktik veriyor...

Evet bu taktiklerle belki eşinizi tekrar kendinize bağlayacaksınız ama eşiniz size saygı duymayacak. Tam tersi egosu daha da artacak. Bak ben boşanalım deyince kendine çeki düzen verdi diyecek ve size yaptırmak istediği herşey için elinde bir koz olduğunu düşünecek.

Siz de bir süre kendinizi onun istediği hale getirmeye çabalayacaksınız. Yorulup gerileceksiniz, sizin de kendinize saygınız kalmayacak. En sonunda eşiniz başka bir tatminsizlikten dem vuracak ve siz de onca uğraşınıza, geçen zamana daha çok üzüleceksiniz.

Kadınlar çok duygusaldır, sevse de öfkesinden, kırgınlığından dolayı pek çok kez “boşanmak istiyorum” diyebilir. Sonra ilişki toparlanabilir. Ama erkek böyle değil, kolay kolay “boşanalım” demez. Şimdi olmasa da er ya da geç, size boşanma fikrini kabul ettirecek diye düşünüyorum.
Size katılıyorum. Bir kadının ayrılık isteği ile erkeğinkini bir tutmuyorum ben. Erkek bir kez dile getirmişse kafada bir şeyleri bitirmeye başlamıştır. Konuyu açan hanımefendiyi üzmek istemem ama eşinin tavrı bana olumsuz şeyler düşündürdü. Eşinin gözü sanki dışarı kaymış. Karısını başka kadınlarla kıyaslamaya başlamış.
"Bak yarın birgün seni aldatırsam bunun nedeni sensin" der gibi geldi söyledikleri. Sanki bunun zeminini hazırlıyor. Çözümden yana olsa bir iki tavır yapar ama bir şekilde yanaşırdı. Tamamiyle reddetmesi,soğuk davranması hayra alamet değil.
Konu sahibi ,İnşAllah haksız çıkarım. Eşinizi seviyorsunuz ,umarım düzelir her şey. Bazı taktikleri okudum gerçekten akıllıca, bir deneyin bakalım.

Arkadaslar merhaba,
Epeydir yazmiyordum. Esimle en son cocuklarin yanina onun memleketine gitmistik kurbanda. Orda da bpsanma mevzusunu konusmustuk tekrar. Benim ve onun 2ay sonra kasımda sinavi var. Bir araya geldikce esim hep bu konuyu açıp,beni mutsuz edip sacmaliyordu. Neyse ,bayram dönusu dedimko bu 2ay sure zarfinda ayri kalalim. Git sende kafani topla,birbirimize sariyoruz hep.derslerimiz var ders calismaliyiz dedim. 2ay bakalim olmuyorsa olmuyor dedim. 2ay sonra da cocuklar donecek kv ile memleketten...
Tamam peki dedi. Yalniz eve gidip gelip kendini de hatirlatma bana , al valiz koy esyani cik git dedim.
Neyse eve geldik sabah 5de. Bu esyalarini topladi takim kiyafetleri,kravatlar,haftasonu kiyafetleri,havlu vs..
Nitekim evi terketti.
Dusundum benim de icim sogudu. Cunku haksiz degilim. Adam haksizdi sonuna kadar!
O aramadan asla aramayacagim onu,kararliyim! Neyse 2 gundur gece 10 da o ariyor beni napiyorsun tek misin ders calisiyor musun diyor.. 2-3dk konusup neyse hadi bye diye kapattim teli hep.
Cok bunaldim bu ara hayattan. Ve isten izin aldim 4 gunlugune ailemin yanina gittim. Otobuse binince de telefonuna da msj attim " ben annemlere gidiyorum,eve gitmek istersen gidebilirsin " diye. Neyse bu 20 dk sonra beni aradi. Dememistin,hayret nasil oldu da izin aldin,izin vermezlerdi dedi..
Evet basta vermediler zaten ama ben 20gun tekbasima idare ettim onlarda beni 1gun idare etsinler,cok bunaldim dedim mudure..oda haklisin git dedi,dedim.
Sen napiosun dedim. Ben de kartalda ofisteyim dedi.sitenin havuzu var havuzdan ciktim dedi.ders calismaya da basladim yavastan,sen de calis ihmal etme dedi.
Neyse tmm hadi bye deyip kapadim gene.

....

Simdi memleketteyim. Dun psikiyatriste gittim. Duyduklarima inanamadim. Ben meger ne kadar körmüşüm,saflik derecesinde iyiymisim! Adam maddi manevi resmen somurmus beni.
Eşim "NARSİST" mis . Asiri ben merkezci,bencil yani.. 1.5 saat konustuk.bana hap verdi. Narsistle ateskes kitabini oku mutlaka dedi. Bosan yada bosanma diyemem ama her evlilige sans verilmeli/kurtarilmali dedi.
Uzgunum ama kayinvaliden de narsist dedi!
Ana ogul aynilar dedi.
Senin bunlarin dilini cozmen lazim dedi.
Esin tektaş mi alayim dedi sana... aaa evet hayatim yanina ancak boyle yakisirim diyeceksin dedi. Sana araba mi aldi aaa aslan kocam sana da bu yakisir diyeceksin dedi..
Sen hep maddi gucumuz yok,sonra alalim,onemli degil deyip ona kiyamadikca o boslugu kayinvaliden doldurmuş dedi.
Tv al,buzdolabi al,bana ev al,esya al.. kv nin istekleei bitmez. Bunlar olsa araba al,o bitse evin dogalgazini kurdur der,o biter ama evin bahcesi olcakti der.. der de der yani dedi. Ve bunlardan sana sira gelmez! Sen neyi bekliyorsun peki dedi. 7 yil diyorsun.ne zmn ben diyeceksin! Dedi. O evin bitmesini bekliyorum dedim. Simdi sira bana geliyor dedim. Canim o ev bitse,araba cikacak bu sefer dedi.. evet cok cok dogruydu. Esim bile arabasini yenileme derdinde,ben ev alma hayali kurmama ragmen...
Esinin istekleri de bitmez. Dersi botmez,sinavi bitmez,hedefi bitmez,sporu bitmez.. adam hep birseyler bulur.. adam narsist dedi.
Zor bir karakter ama.narsist diye öldürecek halimiz yok,anlasmaya bakacagiz dedi.

Cocuklari 5ay memlekete birakman da yanlis olmus dedi. O cocuklar kv ne baglaniyor dedi. O da ölen oglunun yerine senin cocuklarini koymus o da canla basla bakiyor orda dedi. Senin onlari sahiplenmen lazim dedi.
Evet ama sartlar,maddiyat,gec gelislerim,ikiz cocuk..elim kolum bagli dedim. Seneye zaten bizimle olacaklar,krese verecegiz dedim.

Buarada kv esime dun saymis sövmüs sen napiosun,valizini topla gel,yuva yikmak bu kdr kolay mi,o iki cocuga nolcak,o kiz kadin basinda o 2 erkek cocuguna nasil bakacak/bu cocuklarin baba modeline ihtiyaci var,bu cocuklar okula gidecek sabah,egitimi okulu olacak..bu kiz tek basina nasil yetecek. Sen orda hayatini yasayip keyif ederken bu cocuklar istanbul gibi yerde napacak,it kopuk mu olacaklar bunlari hic mi dusunmuyorsun nasil babasin sen ya falan diye bagirip cagirmis. Komsuma anlatmis hepsini. Benim oglum kusurlu diyormus. Komsum dediki bana,gecmiste de hep sana hak veriyorlardi oglunun ne mal oldugunu,tasasiz,vurdumduymaz oldugunu bilip bize dert yaniyordu dedi.

Su sinavlari bitsin ikisininde gelip bu isi cozecem demis kv. Ben bayram donusu gelin 2hafta dedim cocuklari da alip beraber donelim,evin havasi degisir belki esim de duzelir dedim. Kv dediki kurban kestik,birsuru is var evde,havalar sicak,duramayiz orda dedi. Gelmediler!
Simdi de gelsem, noluoki bisey mi oldu niye geldi der herkes demis. Birde kizin sinavi var ders calismaliyim dio demis. Kafasini mesgul etmek istemedim demis komsuya.
Komsu kiz anlatti bunlari.
Kusura bakmasin da benim evliligim bitiyor,cocuklarim ortada kaliyor..sinav daha mi onemli bunlardan. Iyi niyetli olduklarini dusunmuyorum bazen, gelin cocuklari alip gondermez diye mi korkuyor tek derdi bumu yoksa dedim! Yok seni de kaybetmek istemiyorlar,seni de seviyorlar gercekten,oglunun kusurlu oldugunu da biliyorlar dedi...

Esim simdi diyormus ki, ben onu insan olarak seviyorum ama biraraya gelince anlasamiyoruz. Ben onu ve cocuklari magdur etmem. Ben oturdugumuz evden tasinip ona ayri ev acacagim,arabasini da alirim ise rahat gidip gelsin diye demis.. uzulmesini istemem demis.

Suan o 2 ay oyle boyle gececek.
Oncelikle evlilik terapistine , sonra cinsel terapiste gitmeliyiz. Esim, alkol_sigara bagimliligindan kurtulmali. Uzerinde buyu/nazar mi var bilmiyorum.(evlendigimiz yillarda sabah namazina kalkan adam simdi ramazanda icki iciyor)
Sorumluluk alip,aile kavrami,babalik konularinda uzmandan destek almali.kisilik bozuklugunu duzeltmeli.
Ayri eve tasinmaliyiz. Ikimizinde isine yakin olan yerden.. kv nin artik ailemize burnunu sokmayip,taleplerini bitirmeli. Bana alinacaklara,gidilecek yerlere,yuvama karismamali..ona da bir ayar verilmeli.
Tum bu sartlar olursa ancak yen8den yasamaya devam edebilirim.
Cunku artik ben de defolsun gitsin gelmesin diyorum. Cunku hatali ben degilim. Ben tek hatam kendime evlilikte deger vermeyisim,hop noluyoruz diyemeyisim ve bunlarin da ana ogul bunu kullanmasi.
Neyse artik onumu gorebiliyorum,hatalarimi gordum..
Bu adamin adam olmasi gerek basta. Zor bir yolculuk beni bekliyor.
Annem tekbasina maddi ve manevi arlamda. Seni birdaha uzecek olursa ceker alirim seni o evden diyor. Ben sizi babasiz 7yasinda buyutmeye basladim,kimseye de yedirtmem evladimi. O kv nin hakkından gelirim beni kendilerine baslatmasinlar,herseyi yakar giderim dedi.
Bugun bosanma avukatina gidecegim. Haklarimi,alabileceklerimi,elimdeki kozlarimi ogrenmek,esimin palavralari karsisinda boyun egmemek icin... maddi manevi neyim var neyim yok hepsini alir giderim.telefon konusmalarini dinletsem belki is nedeniyle esimi hapse bile atabilirler,cunku telefonumu yakmalıyım dedi birara..artik her ne yapiyorsa işle ilgili.
Velhasil dustugum duruma cok uzuldum.lafam allak bullak. Bu adama ne kdr sabrederim bilmem. Ama hap kullanip o kitabi okuyacagim. Terapiste git diyecegim ona. Gordum ki bende de ipler kopmus.
Çok net kararlar vermissiniz ne mutlu size. Peki eşiniz bu terapileri şunları bunları kabul edecek mi onu tek amacı bu evliligi bitirmek çünkü belli .birde cidden evliliginiz devam bile etse şu kV belasindan kurtulun bence evliliginizin temeline dinamiti koyan sebeplerden biride o . Allah kolaylik versin size

Tesekkur ederim. Bekleyip gorecegiz. Olursa olur olmazsa olmaz.. o zmn da kendime bir yol cizecegim cocuklarimla. Son kez de aileler biraraya gelir, esim tedavi olursa olur olmazsa da ben esyalari ve cocuklari alir giderim. Edinilen tum mallara da ortak olurum. Ohhh onlar dusunsun gerisini. Hele bir de aldattiysa..telefon kayitlarinda cikar. Iste ozmn yandı :KK66:

Çok net kararlar vermissiniz ne mutlu size. Peki eşiniz bu terapileri şunları bunları kabul edecek mi onu tek amacı bu evliligi bitirmek çünkü belli .birde cidden evliliginiz devam bile etse şu kV belasindan kurtulun bence evliliginizin temeline dinamiti koyan sebeplerden biride o . Allah kolaylik versin size
Dogru soyluyorsun ama esimi biryerde dizginleyen de o! Onu kenarda tutacagim ama birdaha evime mudahale ettirmeyecegim. Bizi uzaktan kumanda etmesinden rahatsizim. Ona da ayri ayar verecegim..
Esimin derdi benmisim gibi gorunuyor ama adamin ic dunyasindaki enkaz daha vahim. Yoldan cikmis durumda. Hasta oldugunu,zor kisilik oldugunu kendi de kabul ediyor zaten. O zaman gerisi beni baglamaz.

Dogru soyluyorsun ama esimi biryerde dizginleyen de o! Onu kenarda tutacagim ama birdaha evime mudahale ettirmeyecegim. Bizi uzaktan kumanda etmesinden rahatsizim. Ona da ayri ayar verecegim..
Esimin derdi benmisim gibi gorunuyor ama adamin ic dunyasindaki enkaz daha vahim. Yoldan cikmis durumda. Hasta oldugunu,zor kisilik oldugunu kendi de kabul ediyor zaten. O zaman gerisi beni baglamaz.
Aynen kesinlikle Eşinizin derdi sizden ziyade kendi içinde .bahsettiği kadın modelinde birini bulsa bu seferde başka birşey isteyecek değişik biri gerçekten .

Özür dileyerek ıyyyy Aslan burcu mu , diyorum :işsiz:

Bazı yerlerde hak versem de eşine , sana aşık olmalıyım , yemek yerken bile tahrik olmalıyım biraz abartmış. :KK12:

Sorarlar adama ; güzel olsun seksi olsun başarılı olsun Zeki olsun peki öyle bir kadın neden senin olsun ??:KK14:

Son yorumda çocukların Aylarca kv de kalmasına takıldım ben. Deli misin sen? Çocuklar bu kadar uzun süre anne babadan, özellikle anneden ayrı olmamalılar. Tabi ki bu durumda babannelerine bağlanıp onunla bağ kurarlar. Zaten baskın ve narsist insanlar diyorsunuz anne modeli olarak onu görebilirler. Nasıl göze aldınız bunu?

Aynen kesinlikle Eşinizin derdi sizden ziyade kendi içinde .bahsettiği kadın modelinde birini bulsa bu seferde başka birşey isteyecek değişik biri gerçekten .
Evet narsist oldugu icin oyle olacak tabi ki. Sonra ondan da sıkılacak ondan da oburunden de.. o kendine köle ariyor,insanlari kullanmak, kendine ses cikarilmamasini istiyor. Oyle bir enayi bulur mu bilmem. Beni bile cileden cikardiginda esip gurluyordum, sen erkek gibisin kadin dedigin sakin olur,alttan alır derdi...
Karsindakini boyle diyerek susturmaya calisiyormus demek ki. Hic de oyle olamam.

Son yorumda çocukların Aylarca kv de kalmasına takıldım ben. Deli misin sen? Çocuklar bu kadar uzun süre anne babadan, özellikle anneden ayrı olmamalılar. Tabi ki bu durumda babannelerine bağlanıp onunla bağ kurarlar. Zaten baskın ve narsist insanlar diyorsunuz anne modeli olarak onu görebilirler. Nasıl göze aldınız bunu?
Soyle ki 2_3 haftada bir gidiyoruz. Bayramlarda yillik izinlerimde hep gidiyoruz yanlarina. Hergun goruntulu ararim konusuruz... 700 km uzaktalar. Cok yogun calisiyorum.8de geliyorum eve.gecen sene bakici tuttuk 3 tane degistirdik ve bakici bile dayanamadi, cok hareketliler cunku. 2500 tl istiyorlar, suan o gucumuz de yok. Suan elim kolum bagli. Bu sene ilk ve son. Birdaha olmayacak zaten, benim de icim acıyor.
Yoksa deli miyim niye gondereyim. Tek cocuk olsa hic gondermem zaten! 2 cocuk belimi bukuyor,kocadan da bir fayda yok..

Uzun süredir sizi takip ediyorum, az önce size yaptığım ilk yorumu da okudum. Boşuna kürek çekiyorsunuz bu adam için. Söylediği sözler çok ağır, onur kırıcı. Bende seni sevmiyorum artık, beğenmiyorum, seni erkeğim gibi görmüyorum deyip, egosunu yıkmak için aldatılmayımı bekliyorsunuz.? Bambaşka biri gibi çıkın karşısına. Kararlı net! Adam sizinle belirli periyotlarda hatta uzun aralıklarda, sizinde uğaşıp emek vermenizle lütfeder gibi sevişiyor. Anlaşın konuşun. Çocukların tüm sorumluluğunu alamayacağınızı, hafta sonları verip, keyfinize bakacağınızı, yaz dönemlerinde tatil planları yapacağınızı söyleyin. Boşandıktan sonra kontak kurmak istemediğinizi, Hayatınıza bakıp, onda bulamadığınız mutluluğu arayacağınızı anlatın. Evliliğiniz sizin verdiğiniz şanslarla bugüne gelmiş, bu kez kendinize verin bu şansı. Sevilin, sevin. Eşinizin beklediği şehvetle sevişmeye sizinde ihtiyacınız var, hemde sizi sevip değer veren bi erkekle.

Ben sana demistim kendi cinsellikten zevk almaz olmuş seni suçluyor diye.Insan bazen kendi suçludur tatmisizdir karsiyi suçlar.
Narsist bence de.Demis miydim bilmiyorum ama.Narsistlerde var bu karşıyı kirasiya beğenmemek.Tipik bencilin dibi olmak.

Hemen hemen tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım. Herkes kendince yardımcı olmaya çalışıyor ne güzel kadın dayanışması da böyle olmalı zaten. Ancak sizin gibi kariyerli başarılı bir iş kadınına bu kadar kendini ezdirmeyi yakıştıramadım. Hala şu olursa bu olursa dönerim diyebiliyorsun. Bu nasıl bir sevgi? Kimse ilah değil kimse Allah da değil kimse bu kadar vazgeçilmez olmamalı. Çocuklarını mı düşünüyorsun? Peki ya eşin mükemmel bi eş olsa ancak Allah göstermesin ölseydi. Yine sen bu çocuklarla yalnız kalmayacak mıydın? Evet çaban şahane herşeyi yapmışsın gerçekten tebrik ediyorum ama olmuyorsa olmuyor işte hala şu bu böyle olursa barışırım devam ederim demek bilmiyorum bence çok doğru değil. Eşin şuan ayağının altına paspas dahi olsa ondan bir eş sağlıklı bir baba olmaz. KV ve bu babayla yaşayan çocuklarda narsist olursa hiç şaşırma hatta bence olmazlarsa şaşır. Bazı insanları kurtaramazsınız. Belkide bu kadar çaba yerine belli bir süreçten sonra yani mücadelenizin ortalarında tamam deyip bitirseydiniz daha çabuk farkına varabilirdi adam bişey kaybedip etmediğini hala sizi cepte görüyor ve bence ömür boyuda böyle görecek. Dünyaya 1 kere geliyorsun sende öyle o da öyle. Rabbin seni kula kul olasın diye de yaratmadı. Lütfen kendinize hala ettiğiniz şu haksızlığı bırakın.

Isler karisik arkadaslar..
Evet gun gectikce ben de sogudum.onun burnu surtmeden bu is olmaz.bana yasattiklarini kendisi de yasamadan olmaz.
Kayinvalideme de dedim, sinavim bitsin bosanma davasi acacam dedim.
Cocuklar nolcak,yazik degilmi,az sabret,sinavlariniz bi bitsin,2ay sonra bizde dönüyoruz gelir konusuruz beraber dedi..
Yok ben planimi yaptim,kararimi verdim dedim. Cocuklar anne baba sevgisi alamayacak,kopuk olacaksiniz ama dedi. Tek bosanan biz olmayacagiz,tek cocuk da bizimkiler olmayacak dedim.
Bizi de dusunun karar verirken dedi gozleri doldu,farkettim.benim ailem de cok uzuldu ben de cok uzgunum ben ders bile calisamiyorum 1seneme malolacak,ne hali varsa gorsun diyorum artik dedim. Aglamakli oldu. Neyse deyip kapattim teli.

Bu arada haftasonu esimle almaya gidiyoruz. Bu sebeple de canimi yakmayi basardi yine! 6aydir ordalar(4ay aslinda) ,2ay daha duruversinler cocuklarin duzenini bozma,orda denize giriyorlar,bahcede oynuyorlar,annemler iyi bakiyor orda onlara,cocuklar giderse annemler uzulur vsvs birsuru bahaneler uretmis.
Ben annesiyim,kimseden izin alacak degilim,kimseye de hesap vermeyecem,cocuklarimi ozledim,annem yanima geldi bakici da bulduk sayilir cocuklar burda rahat eder 2ay daha duramam dedim!
Ayrica deniz mevsimi bitti,havalar sogudu,herkes dönüyor artik,orda kalmalarinin anlami da yok dedim.
Bak cocuklari koz olarak kullanma,inatlasma,sen ve annen cocuklara bakamazsiniz,doyuramazsiniz,cocuklar perisan olur alirsak..yok umurumda degil diosan da gidip alalim napalim diyor.
Sonra ben seni insan olarak seviyorum,yuzyuze bakacagiz hep,bosansak da bir elim uzerinizde olacak,sana saygim sonsuz,cocuklarimin annesisin,onlari lutfen bana karsi koz olarak kullanma dedi.
Ben de haklisin,ben oyle biri degilim herkes istedigi zaman gelip gorur,cocugun karni doyar da duygusal ihtiyaci nolacak?sende gel gor haftasonu,mutlu olmaz misin?cocuklar bile ne kadar mutlu olur dedim.bana da ilac gibi gelir dedim.
(Kv dem komsuma demiski birgun, bunlar ayrilsa cocuklar gitse ben naparim,ben kendimi o cocuklara adadim,onlar icin kendimi parcaladim,torunlarim giderse naparim ben demis. Komsu da haklisin ama o kiz o cocuklarin annesi,alip gitmek hakki,kimse anne sevgisini veremez,hem sen de annesin empati yap,hem de mezig cok iyi bir insan size gostermem diyecek biri degil,vicdanli bir kiz o demis)
Neyse haftasonu cocuklari alip gelecegiz. Esim de ikna oldu.

Arkadaslar buarada dun kotu birsey ogrendim,
EŞİME BÜYÜ YAPMIŞLAR !

kayinvalidem, x seni severdi nasil senden sogudu boyle de buz gibi oldu.buyu/nazar mi var ustunuzde anlamadimki dedi.
Neyse orda birkac hocaya gitmis.. hocanin biri demis ki gelinle oglunun arasi buz gibi. Senin ogluna buyu yapmislar.bunu yapan oglunun isyerinden kisa boylu siyah sacli orta yasta 1cocuklu dul bir kadin demis! Bu buyu 4_5ay once yapilmis demis.(dogru olabilir ramazan yaklasirken mayis gibi esim mutsuz olmaya basladi)
Isyerinde 2 kasik bisey yemis bu demis.
2 tane kasigi sirtsirta baglayip bir mezarligin dibine gommusler demis.(kaşık büyüsü)
Mezara kadar/olene kadar sirt sirta olup birbirlerinden nefret etsinler diye!
(Hakikaten oyle, esim hep elini cekiyordu,sana dokunmak gelmiyor icimden,seni eş/karım olarak gormuyorum,buz gibi sogudum senden,bosanalim diyordu hep)
Bunlarin bu donemden beri karı-koca iliskisi de yok,soguk aralari demis.
Ama senin oglun karısından ayrilirsa, ona yapisacak,ayaklarina kapanip elini ayagini opecek cok pisman olacak demis.
Kv esimi aramis isyerinde boyle bi kiz var mi demis. Esim de aa evet sen nerden biliosun demis. Cok sinir oluyorum ona,hatta gormemek icin isyerimi degistirmeyi dusunuyorum demis! Sen nerden biliosun anne demis. Ruyamda gormus,dikkatli ol deyip kapatmis teli.
Kv sanirim bozdurmaya calisiyor.
Gercekten boyle birsey var mi bilmiyorum
Aklim almiyor cok saskinim. Esim 3haftadir arkadasinda kaliyor.gece ararsa 2_3dk konusuyoruz anca.

Esimi,ailesini,bana denilenleri/yapilanlari/davranislarini anlattim kapikomsumuza(onlarin 37yillik komsusu)
Onlar bile, o seni haketmemis dedi. Ben olsam ayrilirim,x iyi bi insan ama ondan koca olmaz. Kayinvaliden de cok iyi ,arkadasim benim. Ama cok karisiyor size.cok talepkar dedi.biz kac kere yapma etme,rahat birak cocuklari,cocuklari maddi anlamda sıkma birak gezsinler dememize ragmen dedi..biz olmasak cokran ayrilirdiniz belki de dedi.

Keske dedi benim gelinim senin yarın kadar olsaydi da opup basimda tasisaydim dedi. Bizim gelin de cirkefin tekidir dedi.
Her iyiye bir kotu dusuyor napalim dedim:KK66:
Velhasil onlarin komsusu bile beni ve ailemi cok seviyorlar. Sen ona fazla geldin,kiymetini bilememis simarmislar dedi.
Ama yine de sakin ol,bak dinle,ginlunden geceni yap sonucta sen kalacaksin omurboyu dedi..
Bende niye cekeyim ya bosanayim gitsin,o beni cok arar daha,birazda o aglasin uzulsun ailesiyle banane diyorum..

Sizleri de yordum,sisirdim,uzdum belki de.. ne yaptiniz,merak ediyoruz,yazın dediginiz icin icimi dökuyorum,dertlesiyorum..

X