Arkadaslar merhaba tekrar,
Cocuklarin yaninda tatildeydik.esimin ailesinin yanina gelmistik.
Tatili bitirdik,aksam dönüyoruz.
Buraya yazmak,içimi dökmek,fikir almak bu zor dönemimde beni rahatlatiyor.
Dun ev halki uyuduktan sonra esimle balkona ciktik. Yildizlari izliyorduk ki esim tekrar ayni konuyu acti. Balik kadini_aslan erkegi anlasamiyormus bak videoya biz evlenmemeliymisiz aslinda dedi.. hani burclara inanmiyordun,kendini hakli gostermek icin bunlari da mi izliyorsun dedim:)
Hayatinda biri mi var dedim, dogruyu soyle ve yemin et dedim..kesinlikle yok deyip etti..
Konuyu tekrar deştik. Sen bosanmak istiyor musun dedi? Hayir dedim. Ee nolcak ozmn dedi. Evli olunca baskasina da bakamam,onumde engelsin falan dedi..
Benim cinsel ihtiyaclarim var,bunu da gidermem senle mumkun degil dedi.sogudum dedi.peki dedim.sana gitme demeyecegim,senin gidisin bana koymaz sen yokken de yaşıyordum ben!dedim. Ama senin de hatan oldugu bir konuda suçu ustume yıkıp gidemezsin dedim!
2 ay ayri kalacagiz.sinavlarimiz var.sonra kv ler cocuklarimla dönecek(beraber yaşıyoruz kısın)
Annemler gelsin ama ben arada bir giderim disarda kalirim,eve gelmem baskı kurmayin dedi.hatta ayri eve mi ciksam falan dedi bi ara. Ooo sen bekarlik hayati ariyorsun ozmn dedim. Tmm kagit uzerinde evli olalim dedi,sen evlenmeyecek misin dedi tekrar. Evlenirsen cocuklarin velayeti bende olsun ne zamn istersen gorebilirsin ama dedi. Oyle bir dunya yok dedim. Ben evlenmicem dedi.
Can alici soruyu sordum. Sen ne bekliyorsun cinsellikle ilgili dedim? Ben mutlu oldugumuzu dusunurken sana bosanmayi kafana koyduracak kadar ne yaptim ben dedim. (Annesine de anlatmis anlasamadigimizi defalarca,o da evlilikte olur boyle seyler sacmalama demis)Basladi anlatmaya.
Bosanalim dedikten sonra giyim kusamin degisti,kendine baktin,yenilendin,daha ilgili oldun..neden bu zamana kdr yapmadin,demek ki yapabiliyormussun dedi.
Evet duzeltmeyi istemek suc mu, ayrica yaz yeni basladi 3hafta evde yoktun,ben izne ciktim 2 hafta.. yanyana mi kalabildik dedim?
Son 4 yildan dem vurdu. Ozmnda bosanmak istedim dedi.sen birseyleri duzeltmeye basladin cocuklar oldu geri cekildim.ama yine basa döndük dedi. Cocuklar 3 yasinda. Ilk yil annemin yanindaydim yazın, sonra annem bizdeydi bakiciyla,bu yaz cocuklar yok. Cocuklarin sorumlulugu,lohusalik bambaska birsey. Cocuklar buyumeye baslayip,daha yeni kendimize gelebiliyorken,nefes alacakken yine 4 yili silip cope atiyorsun dedim.senin yaptigin bencillik,egoistlik,dunya senin etrafinda dönmüyor bunu ogren once dedim.evet erkeklerin yapisi boyle dedi..icimdeki ofkeyi atamiyorum.
...
Konunun sonuna dogru dediki, benim cinsel beklentimle seninkiler uyusmuyor.. Sakasina dedim ki 2 cocukla napmami bekliyorsun acaba kravatindan cekip yataga atmami mi yoksa elimde kirbaçla yatakta seni beklememi mi dedim
Adam, neden olmasın dedi yahu... uzaklara daldim,gittim. Ee peki bunu kim yapacak sana dedim? Eskort mu bulacaksin dedim. Para verip biyere mi gideceksin dedim. Niye ben kotu muyum ki gelen mi olmaz dedi. Peki zina boyutu nolacak hic mi utanmayacaksin,gunaha gireceksin dedi. Imam nikahi kiyarim dedi. Oldu dedim kabul mu olacak saniyorsun,kilif ariyorsun dedim.
Neyse konuyu cok da uzatmadim bu fantezi olayindan sonra.. ben de diyordum ki haftada 3 kez soft cinsellik yasiyoruz,isteuerek,haz alarak..bu adam neden hala mutlu degil,bosanmak istiyor diyordum.muhafazakar devlet buyuklerinin birinin evinden seks oyuncaklari vs cikmis..bak onlar bile gordun mu diyor. Canim onlar bastirilmis cinsel durtulerin patlamasi dedim.sen fetis de mi seviyorsun.bu ne sapkinlik dedim.(buarada benimle hic bu konulari konusmamisti.megerse adamin cinsel fantezi dunyasi bambaska boyuttaymis.)
Peki madem oylesini bul, nerde kaldi duzgun karakterli olani dedim? Hayat bu mu yani,iki seviseceksin diye miydi hersey dedim.ben duzgun iyi biri aramiyorumki cinsel aclik diyorum,hala anlamiyorsun beni dedi.
Peki madem,onca laf soyledin,kırdın..benim de icimden birsey yapmak gelmiyor sana karsi dedim. Ama bana ve cocuklara ayri ev aç..napiyorsan yap dedim.ben hayatima temiz,yeni bir sayfa acmak istiyorum,eskiyi hatirlamak istemiyorum dedim. Tamam dedi.
Bu zamana kdr ailenle kaldim,artik ozel hayat istiyorum sen ister ol ister olma dedim.
Evlenirsen evden cikarsin ozmn dedi,cocuklarin velayetini de alirim dedi.
o gune gelince bakariz ama velayet olayini unut dedim.