Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Konuyu devamli takip ediyorum
Allah yardimcin olsun.
Ayaklari ustunde duran guclu bir kadinsin.bosanma durumunda olan ona olacak
.
Suan uzuluyorsun cok normal cok dogal ama insallah daha kolay atlatirsin bu sureci.
Bilmiyorum ya.iyi olan insanlar hep sonradan kazaniyor sanki.

Hep kotulere iyi insanlar dusuyor.cok bencil bir insan kocaniz.

cocuklarini aile ortaminda buyutmedigi icin ne aciklama yapacak acaba ilerde.

Bu ladar cok sehvet sex bilmem ne muhabbeti donse benim midem bulanir acikcasi.Allah gozunu doyursun bisey diyemiyorum

Tesekkur ederim. Evet bitmis artik. Cumleleri cok keskin cunku.terapi bile etki etmez bize ama yapmadik dememek icin gidecegim dedi.sen de git ben de gideyim ama sanmiyorum dedi. Evi ayiralim dedi,deneyelim dedi. Sensizlige beni mi alistiracaksin dedim ,hayir denemek istiyorum dedi.

Bittigini ben de goruyorum ne yazik ki. Ben bosanmak istemiyorum ayri kalalim dedim. Evlenmeyecek misin dedi? Istemiyorum,dusunmuyorum dedim. Cinsel ihtiyaclarin olmayacak mi dedi. Peki sen dedim? Ben 5yil sonra evlenirim belki,evlilikten soguttun beni dedi! Bence sen evlenme,evlilik adami degilsin..ilk yillarimizda demistin; ben senin istedigin gibi ayaklarimi uzatip evde tv izleyemem,tv karsisinda pinekleyemem ki ama sen tektuze surekli yanyana bir hayat istiyorsun benden demisti... o zmn da belliydi aslinda bundan bir cacık olmayacagi ama oyle kabullendim onu,degistirmeye calisip kavga cikarmadim!

Ayni evde yasiyoruz kv lerle. Cocuk arabaya kussa babasi iner arabayi temizler.. bagajda bisey unutulsa babasi gider alir..(kv talimati ile).sabah evde ekmek olmaz babasini gonderirler bakkala esim uyuyor diye.
Cocugun bezinin birini ben alirim digeri icin esime seslenirim digerini de sen alir misin diye(oradan kv atlar,ben alirim o beceremez. Iyide cocuk 8 aylik!) Ikizlerim uyanir,kv ile once cocuklari besleriz,hersey biter kvalti masasina oturacakken esimi uyandiririz. Cok cok nadirdir hadi cocugun birini de ben besliyim/ben giydireyim.. Esim spordan gelir, ben 2 saatlik yoldan sonra mesaiden gelirim eve.. kalk esine sofra kur olur adı.yahu iyi de adam spordan keyiften geliyor, Asıl yorulan benim! Esyalari heryerdedir kirli sepetini asla kullanmaz arkasini ben toplarim. Yemeklerimizi kisin annesi yapar(sagolsun),evi babasi temizler toplar. Benim esim hicbirseye yardimci olmaz ki. Ders_sinav pesinde. Iyi de nerde kaldi evlilikteki birlik beraberlik? Bir gunden bir gune yardim etmisligi yok. Bunu da soyledim, sen kadinlik gormedim diyorsun da ben de karsimda erkek goremedim uzgunum dedim.evin sorumlulugunu hic bir zaman almadin dedim.bence sen de evlenme, senden ne eş olur ne de baba dedim(daha oncede demistim,kendi de kabul ediyor)! Cok agir oldu ama durum bu. Cok kiskirtti beni.
Birtek sen mi calisip para kazaniyorsun bu hayatta dedim. Bu da agirina gitti biraz, demeseydim iyiydi:KK43:
Velhasil ben eş goremedim yanimda. Eş demek gezmeye goturmek,gece vakti duraktan almak demek degildi..
Bu konuda onun da yanlislari var,annesinin de suçu var kendi himayesinde yetistirmis aman o yorulmasin etmesin..(eşim insan kullanmayi cok sever o yuzden,talepkardır)Tek tarafli degil hic birsey. Onun da hatalari var. Simdi bu durumda sen kadin olamadin,cinsel uyumumuz yoktu,iliskimizdeki sevgimiz azaldi laflari benim beklentilerim yaninda faso fiso geliyor.. bunlari dusununce de birak bu hasta ruhluyu ne işin olur ki diyorum,kendime guven geliyor. Ama birtaraftan da cocuklari dusunuyorum.. ailem de anlasmali ayrilin,alacagini al oyle git diyor..

Simdiki niyetim,
2ay sonra sinavim var.ondan sonra da kv ler gelecek cocuklarimla. 2019/mayista dönerler memlekete tekrar. O zamana da ayrilma islemlerini baslatalim diyoruz.. cocuklarim 3.5 yasinda olacak ozmn. Hem de tayinim de olmus olacak.. önümü daha iyi gorebilmem acisindan...

Not: hersey kotu bile olsa, kavga gurultu firtina da olsa yataktaki uyum iyi olursa herseyin telafisi olurmus esime gore. Bir sehvetli sevisme herseyi cozermis.cinsellik herseymis vsvs..
Ben de dedim ki kavga,gurultu kiyamet olsa insanlarin tutkuyla sevistigini mi saniyorsun dedim. Sayet oyle olsa, beni kirdigin sozler aklima gelir yine o iş olmaz dedim. Cok yanlis dusunuyorsun dedim. Bana kaba saba davranan adamla ne iliskisi.. yok bir de oyle yapsaydi

Evlilik zinayi onlemek,cocuk sahibi olarak soyun devamini saglamak icin olurmus.
Yoksa insanlar niye evlensin diyor.
Mantiga bakar misiniz, nerde kaldi sevdigin biriyle yanyana olup uyuyup uyanmak?

Sen beni reddettin ,beni begenmiyorsun,sevdigini hissetmiyorum diyor.bu da iliskimize yansiyor,bu evlilikten mutlu degilim diyor..
Ya sen ne kadar iyi kalplisin hala onu düşünup para konusunu ağrina gitti demeseydim iyiydi diyosun.Eşin inanilmaz zor ve kaprisli ne istediğini bilmeyen bencil yaratığın teki çok kızıyorum ya böyle adamlara.yani yazılarindan öyle hanım öyle temiz kalpli oldugunu bizlere hissettirdin ki bir erkeğin arayacagi en güzel ozelliklere sahipsin kariyerinde var daha ne istiyor bu adam? Aslan burcu demiştin degilmi? Bu adama şuan tek yapman gereken resti cekmek bitiyosa bitsin bende istemiyorum artik de gurur yap ve asla alttan alma neye uğradıgini şasirsin pisman olsun ama sen kararindan sakın dönme.Allah yardimcın olsun canım dedigim gibi iyi yüregini hissedebiliyorum zavallı adam seni kaybetti sen değil..Hep yaz yanında olalım kalbini ferah tut

Parayla,luksle,pahali arabalarda,luks tatillerde,yuksek kariyerle isim yok.kurum ici sinavla yukselip 8000 tl emekli olmak niyetim.

O değilde bu nasıl bir çelişki, sürekli maaşlardan bahsetmek falan..

Tabiki genel anlamda Allah yardımcınız olsun tez zamanda toparlanırsınız umarım.

O değilde bu nasıl bir çelişki, sürekli maaşlardan bahsetmek falan..

Tabiki genel anlamda Allah yardımcınız olsun tez zamanda toparlanırsınız umarım.
Esimle beklentilerimizin ne kadar zit oldugunu belirtmek icin yazmistim. Maas konusunu da bilerek yazdim ki, maddi olarak ona bagimli olmayacagimi belirtmek icin..yoksa o kdr sayfa yazildi hic birinde maddiyatla ilgili orneklerim yok.
Yine de yanlis anlasildiysam affola..

Size değer vermeyen egoist eşinize çok fazla anlam yüklemişsiniz. Dünyanız yapmışsınız, merkezi geçtim. Gerek varmı fani bi insan için bu kadar kahrolmaya. İlerde evlenmek istemiyorum diye eşinize söylemeniz bile yanlış, uyum yakaladığım insanla evlenirim çocuklarada ortak bakarız, mülk paylaşımını yaparız. Hayatımda dostanede olsa seni istemiyorım. Şu tarihlerde tatil planları yaparım çocuklar sende kalır. 40 tane kadını parası ve kariyeri için bulurda mutlu olurmu.

Arkadaslar merhaba tekrar,
Cocuklarin yaninda tatildeydik.esimin ailesinin yanina gelmistik.
Tatili bitirdik,aksam dönüyoruz.

Buraya yazmak,içimi dökmek,fikir almak bu zor dönemimde beni rahatlatiyor.

Dun ev halki uyuduktan sonra esimle balkona ciktik. Yildizlari izliyorduk ki esim tekrar ayni konuyu acti. Balik kadini_aslan erkegi anlasamiyormus bak videoya biz evlenmemeliymisiz aslinda dedi.. hani burclara inanmiyordun,kendini hakli gostermek icin bunlari da mi izliyorsun dedim:)

Hayatinda biri mi var dedim, dogruyu soyle ve yemin et dedim..kesinlikle yok deyip etti..
Konuyu tekrar deştik. Sen bosanmak istiyor musun dedi? Hayir dedim. Ee nolcak ozmn dedi. Evli olunca baskasina da bakamam,onumde engelsin falan dedi..
Benim cinsel ihtiyaclarim var,bunu da gidermem senle mumkun degil dedi.sogudum dedi.peki dedim.sana gitme demeyecegim,senin gidisin bana koymaz sen yokken de yaşıyordum ben!dedim. Ama senin de hatan oldugu bir konuda suçu ustume yıkıp gidemezsin dedim!
2 ay ayri kalacagiz.sinavlarimiz var.sonra kv ler cocuklarimla dönecek(beraber yaşıyoruz kısın)
Annemler gelsin ama ben arada bir giderim disarda kalirim,eve gelmem baskı kurmayin dedi.hatta ayri eve mi ciksam falan dedi bi ara. Ooo sen bekarlik hayati ariyorsun ozmn dedim. Tmm kagit uzerinde evli olalim dedi,sen evlenmeyecek misin dedi tekrar. Evlenirsen cocuklarin velayeti bende olsun ne zamn istersen gorebilirsin ama dedi. Oyle bir dunya yok dedim. Ben evlenmicem dedi.

Can alici soruyu sordum. Sen ne bekliyorsun cinsellikle ilgili dedim? Ben mutlu oldugumuzu dusunurken sana bosanmayi kafana koyduracak kadar ne yaptim ben dedim. (Annesine de anlatmis anlasamadigimizi defalarca,o da evlilikte olur boyle seyler sacmalama demis)Basladi anlatmaya.
Bosanalim dedikten sonra giyim kusamin degisti,kendine baktin,yenilendin,daha ilgili oldun..neden bu zamana kdr yapmadin,demek ki yapabiliyormussun dedi.
Evet duzeltmeyi istemek suc mu, ayrica yaz yeni basladi 3hafta evde yoktun,ben izne ciktim 2 hafta.. yanyana mi kalabildik dedim?
Son 4 yildan dem vurdu. Ozmnda bosanmak istedim dedi.sen birseyleri duzeltmeye basladin cocuklar oldu geri cekildim.ama yine basa döndük dedi. Cocuklar 3 yasinda. Ilk yil annemin yanindaydim yazın, sonra annem bizdeydi bakiciyla,bu yaz cocuklar yok. Cocuklarin sorumlulugu,lohusalik bambaska birsey. Cocuklar buyumeye baslayip,daha yeni kendimize gelebiliyorken,nefes alacakken yine 4 yili silip cope atiyorsun dedim.senin yaptigin bencillik,egoistlik,dunya senin etrafinda dönmüyor bunu ogren once dedim.evet erkeklerin yapisi boyle dedi..icimdeki ofkeyi atamiyorum.
...
Konunun sonuna dogru dediki, benim cinsel beklentimle seninkiler uyusmuyor.. Sakasina dedim ki 2 cocukla napmami bekliyorsun acaba kravatindan cekip yataga atmami mi yoksa elimde kirbaçla yatakta seni beklememi mi dedim:KK66:
Adam, neden olmasın dedi yahu... uzaklara daldim,gittim. Ee peki bunu kim yapacak sana dedim? Eskort mu bulacaksin dedim. Para verip biyere mi gideceksin dedim. Niye ben kotu muyum ki gelen mi olmaz dedi. Peki zina boyutu nolacak hic mi utanmayacaksin,gunaha gireceksin dedi. Imam nikahi kiyarim dedi. Oldu dedim kabul mu olacak saniyorsun,kilif ariyorsun dedim.
Neyse konuyu cok da uzatmadim bu fantezi olayindan sonra.. ben de diyordum ki haftada 3 kez soft cinsellik yasiyoruz,isteuerek,haz alarak..bu adam neden hala mutlu degil,bosanmak istiyor diyordum.muhafazakar devlet buyuklerinin birinin evinden seks oyuncaklari vs cikmis..bak onlar bile gordun mu diyor. Canim onlar bastirilmis cinsel durtulerin patlamasi dedim.sen fetis de mi seviyorsun.bu ne sapkinlik dedim.(buarada benimle hic bu konulari konusmamisti.megerse adamin cinsel fantezi dunyasi bambaska boyuttaymis.)
Peki madem oylesini bul, nerde kaldi duzgun karakterli olani dedim? Hayat bu mu yani,iki seviseceksin diye miydi hersey dedim.ben duzgun iyi biri aramiyorumki cinsel aclik diyorum,hala anlamiyorsun beni dedi.

Peki madem,onca laf soyledin,kırdın..benim de icimden birsey yapmak gelmiyor sana karsi dedim. Ama bana ve cocuklara ayri ev aç..napiyorsan yap dedim.ben hayatima temiz,yeni bir sayfa acmak istiyorum,eskiyi hatirlamak istemiyorum dedim. Tamam dedi.
Bu zamana kdr ailenle kaldim,artik ozel hayat istiyorum sen ister ol ister olma dedim.
Evlenirsen evden cikarsin ozmn dedi,cocuklarin velayetini de alirim dedi.
o gune gelince bakariz ama velayet olayini unut dedim.

Son düzenleme:

Dun ev halki uyuduktan sonra esimle balkona ciktik. Yildizlari izliyorduk ki esim tekrar ayni konuyu acti. Balik kadini_aslan erkegi anlasamiyormus bak videoya biz evlenmemeliymisiz aslinda dedi.. hani burclara inanmiyordun,kendini hakli gostermek icin bunlari da mi izliyorsun dedim:)

Hayatinda biri mi var dedim, dogruyu soyle ve yemin et dedim..kesinlikle yok deyip etti..
Konuyu tekrar deştik. Sen bosanmak istiyor musun dedi? Hayir dedim. Ee nolcak ozmn dedi. Evli olunca baskasina da bakamam,onumde engelsin falan dedi..
Benim cinsel ihtiyaclarim var,bunu da gidermem senle mumkun degil dedi.sogudum dedi.peki dedim.sana gitme demeyecegim,senin gidisin bana koymaz sen yokken de yaşıyordum ben!dedim. Ama senin de hatan oldugu bir konuda suçu ustume yıkıinsnaasin dedim!
2 ay ayri kalacagiz.sinavlarimiz var.sonra kv ler cocuklarimla dönecek(beraber yaşıyoruz kısın)
Annemler gelsin ama ben arada bir giderim disarda kalirim,eve gelmem baskı kurmayin dedi.hatta ayri eve mi ciksam falan dedi bi ara. Ooo sen bekarlik hayati ariyorsun ozmn dedim. Tmm kagit uzerinde evli olalim dedi,sen evlenmeyecek misin dedi tekrar. Evlenirsen cocuklarin velayeti bende olsun ne zamn istersen gorebilirsin ama dedi. Oyle bir dunya yok dedim. Ben evlenmicem dedi.

Can alici soruyu sordum. Sen ne bekliyorsun cinsellikle ilgili dedim? Ben mutlu oldugumuzu dusunurken sana bosanmayi kafana koyduracak kadar ne yaptim ben dedim. (Annesine de anlatmis anlasamadigimizi defalarca,o da evlilikte olur boyle seyler sacmalama demis)Basladi anlatmaya.
Bosanalim dedikten sonra giyim kusamin degisti,kendine baktin,yenilendin,daha ilgili oldun..neden bu zamana kdr yapmadin,demek ki yapabiliyormussun dedi.
Evet duzeltmeyi istemek suc mu, ayrica yaz yeni basladi 3hafta evde yoktun,ben izne ciktim 2 hafta.. yanyana mi kalabildik dedim?
Son 4 yildan dem vurdu. Ozmnda bosanmak istedim dedi.sen birseyleri duzeltmeye basladin cocuklar oldu geri cekildim.ama yine basa döndük dedi. Cocuklar 3 yasinda. Ilk yil annemin yanindaydim yazın, sonra annem bizdeydi bakiciyla,bu yaz cocuklar yok. Cocuklarin sorumlulugu,lohusalik bambaska birsey. Cocuklar buyumeye baslayip,daha yeni kendimize gelebiliyorken,nefes alacakken yine 4 yili silip cope atiyorsun dedim.senin yaptigin bencillik,egoistlik,dunya senin etrafinda dönmüyor bunu ogren once dedim.evet erkeklerin yapisi boyle dedi..icimdeki ofkeyi atamiyorum.
...
Konunun sonuna dogru dediki, benim cinsel beklentimle seninkiler uyusmuyor.. Sakasina dedim ki 2 cocukla napmami bekliyorsun acaba kravatindan cekip yataga atmami mi yoksa elimde kirbaçla yatakta seni beklememi mi dedim:KK66:
Adam, neden olmasın dedi yahu... uzaklara daldim,gittim. Ee peki bunu kim yapacak sana dedim? Eskort mu bulacaksin dedim. Para verip biyere mi gideceksin dedim. Niye ben kotu muyum ki gelen mi olmaz dedi. Peki zina boyutu nolacak hic mi utanmayacaksin,gunaha gireceksin dedi. Imam nikahi kiyarim dedi. Oldu dedim kabul mu olacak saniyorsun,kilif ariyorsun dedim.
Neyse konuyu cok da uzatmadim bu fantezi olayindan sonra.. ben de diyordum ki haftada 3 kez soft cinsellik yasiyoruz,isteuerek,haz alarak..bu adam neden hala mutlu degil,bosanmak istiyor diyordum.muhafazakar devlet buyuklerinin birinin evinden seks oyuncaklari vs cikmis..bak onlar bile gordun mu diyor. Canim onlar bastirilmis cinsel durtulerin patlamasi dedim.sen fetis de mi seviyorsun.bu ne sapkinlik dedim.(buarada benimle hic bu konulari konusmamisti.megerse adamin cinsel fantezi dunyasi bambaska boyuttaymis.)
Peki madem oylesini bul, nerde kaldi duzgun karakterli olani dedim? Hayat bu mu yani,iki seviseceksin diye miydi hersey dedim.ben duzgun iyi biri aramiyorumki cinsel aclik diyorum,hala anlamiyorsun beni dedi.

Peki madem,onca laf soyledin,kırdın..benim de icimden birsey yapmak gelmiyor sana karsi dedim. Ama bana ve cocuklara ayri ev aç..napiyorsan yap dedim.ben hayatima temiz,yeni bir sayfa acmak istiyorum,eskiyi hatirlamak istemiyorum dedim. Tamam dedi.
Bu zamana kdr ailenle kaldim,artik ozel hayat istiyorum sen ister ol ister olma dedim.
O zaman o muhafazakar devlet buyuklerinin yanina gitsin o oyuncaklarla da .............! Ne olur kusura bakmayin
Oturmayan bir seyler var bu hikayede.Anlatmadigi,ya da eksik anlattigi..Diger turlu adam seks manyagi bile olsa siz bu kadar kabullenis,teslimiyet,fedakarlik duygularini önüne seriyorken bunlari paylasarak yasardi sizle.Sanki disardaki eskortlar cok mu seks delisi? Hepsi belli bir amac para! icin yapiyorlardir bunu. Tanimadiklari x kisi beni kirbaclaya,duvardan duvara carpa carpa ..... Diye degil.
Bu duyguyu,güdüyü bu kadar kuvvetli yasayan insanlarin hayatinin diger alanlarinda eksik yasayacagini,normal bir seyirde devam edemeyecegini dusunuyorum acikcasi..
Arkadaslar aramizda cinselligi -her seyin ustunde tutan,hayatina buna gore yon verebilen gerekirse tum hayatini buna endeksleyecek kadar bu duyguyu kuvvetli yasayan biri varsa lütfen yazsin.
Yay kadiniyim burclarin etkisine inanirim cinsellik de cok ama cok onemlidir sahsen benim icim de.Ama cinsel anlamda mutlu edip hakaretler eden,gün yüzü gostermeyen,huzur vermeyen adami napayim?
Huzur buldugum,sevdigim insanla her türlü mutlu olurum ki,oluruz yani.
Aslan burcu olmasindan ziyade onda daha farkli bir gizem var.Disardan birisi olarak sahsi fikrim bu yonde.
Bunu ogrenebilir veya ögrenemezsiniz bilemem ama bunun icin caba gosterilecek,mucadele edilecek bir adam göremiyorum acikcasi :KK43:
Siz bence herseyi yapmissiniz yapilabilecek herseyi.
Su saatten sonra elinize kirbaci alsaniz bu adama türlü eziyetler etseniz de cinsellik adi altinda.Bu adam -olmamis- kusura bakmayin.
Karakteriniz disina ciktiginda sirf o mutlu olsun diye siz kendinizi taniyamayacaksiniz siz mutlu olamayacaksiniz bu defa da..
Annelik babalik duygulari herseyin uzerinde olmali.Hala önce benim mutlulugum diyebiliyorsa bi insan ben ondan korkarim,yapabileceklerinden,icinde bilmedigim buyuttugu dunyasindan..
Inanin dügüm olmus.Cözmeye calistikca yeni dügümlerle kocaman bisey olur bu.
Makas olup kesecek biri lazim buna! Bir psikolog,cinsel terapist mi olur.
Bir eskort,hiperseksuel kirbacli bir kadin ya da?
Yok arkadasim yok.Cekilir dert degil.Bir an once kurtulmaya bakin sizin de ruh sagliginizi bozmadan..

Son düzenleme:
umarım bu zaman dilimini size minimum zarar verecek şekilde atlatırsınız. gerçekten üzücü belli ki hem iyi bir karaktere sahip hem kariyeri yürüten hem de çocuklarına anneliği eksik etmeyen bir insansınız. burada sorun şu noktada başlıyor işte. erkekler ne ister? ben de balık burcuyum,ama dişilik yoğun.
siz çalışıyorsunuz, özel yaşamdaki tam da eşinizin istediği yapıda olamamanız çalışmaktan mı kaynaklı karakteriniz gereği mi onu düşünüyorum. hem sabah 7 de kalk işe git,hem kaynanayla yaşa..bunlar varken ne tür bi dünyaüstü performans içinde olabilirsiniz? peki sizce çalışmasaydınız bu durum yine olur muydu. yani cilve,kadınsılık unsurları sizde hep pasif düzeyde mi. bunların da sebebi toplumsal baskılardan kaynaklıdır diye düşünüyorum. bir kadının özel yaşamında kadınsılığını gösterememesinin sebeplerinden biri olarak görüyorum yani. bir de sorumluluklarınız fazla, işe endekslen çocuğa endekslen sonra da eş bişeyler beklesin. sabah 7de kalkacak insandan ne bekleyebilir uyuması dışında.
siz hala seviyor musunuz eşinizi. yani boşanmama konusundaki isteğiniz sebebi ne. bence kendinize ziyan geliyor neden yeni sayfa açamayasınız? yaşam hızla geçiyor..

Ben sizi yazdıklarınızdan tanımadan çok seven uyelerdenim. Ve siz gerçekten mutlu olmayı çok hakediyorsunuz bunu tüm kalbimle söylüyorum. Eşiniz iğrenç bir insan .bazı şeylerden vazgeçmek hemen kolay değildir muhakkak ben sizden çok küçüğüm ama lütfen yuvanizi bu adamsız kurun sapkın hayalleriyle kalsın pislik .siz kendinize yakışan yuvayı ozguveniniz durusunuz ile ve 2 tatlı cocugunuzla kuracaksiniz emin olun ve sizi seven kalbinizi seven bir adam çıkacak karşınıza buna her zaman inanin .velayet istiyomus bide bak bak . Sizi üzmek istemiyorum ama bu adam sizi sevmiyor cinsellik falan hikaye sizden vazgeçmiş sadece sizde ondan vazgeçin ve bitsin istiyor .maddi bütün haklarınızı fazla fazla alıp ayrılık nolur anasını Babasini da defedin artık okurken ben gıcık oluyorum burda.Allah eşinizi böyle tatlı bir yuvayı yiktigi için çok pişman eder umarım .

Arkadaslar,
Son olaylari biliyorsunuz... son 3_4 sayfada yazar.
Ama goruyorum ki evliligimizde duzelen birsey yok.. ben oyle sanmisim. gecen gun esim alkol alip gelemicem dedi saat 2 de. Kizdim nerdesin neden evli barkli adamsin diye.. gelmeyecegini anlayinca uyudum.neyse telefonuma msj atmis; hasretine dayanamadim kahve icip geliyorum demis. 20 km yol,araba kullanmis..geldi sarildi yatti yanima.
Neyse ertesi gun aksam gene arkadaslariyla bulustu.bu sefer yine alkol aldi ve araba dabi kullanamicam,sabah gelirim dedi ve oglen 3de geldi..
Kavga kiyamet kopardim tabi bidaha yapmamasi icin...

Gecen hafta yanimda, bi arkadasina evlensem yine esimi secerim dedi ; gecen gun garsona kardesim sakın evlenme bekarsan bak menu de bile anlasamadik diye espri yapti kendince.

Velhasil gelgitlerinden bunaldim. Gecen hafta yeniden aşık olmus gibiydim(onu da degisiyor sanmistim), bu hafta notr. Elini bile surmedi. 4 aydir 4 kere iliskimiz olmustur.

Ve bugun nihayet konu tekrar bosanmaya geldi. Seni kaybetmek istemem , cocuklar nolcak uzulurler mi sen nolcaksin, annem cocuklari nasil gorecek,ölen abim durumumuzu gorse ne derdi..hep bunlar aklimda dedi. Psikologa gidecegim ama cozumu yok durumumuzun dedi.
Ben ask,tutku,sehvet,arzulamak/arzulanmak istiyorum ama sende bunlar yok dedi.. 10 yil daha boyle devam edip aldatmak/aldatilmaktansa bosanalim daha iyi dedi.
Seni acta acikta birakmam,kardeslerinle/ailenle de gorusurum biraraya gelebilirim onlarla da küs olamam dedi. Sen sıkılırsan tatillerinde annemlerin yazliga gidebilirsin cocuklarla dedi.
Hatta evlenecek olsa esinle bile tanismak isterim_cocuklari nasil bir adamla muhatap edeceksin bilmek isterim dedi. Bi taraftan senin kılına zarar gelsin istemem dedi..
Madem bu kdr dusunuyorsun niye bosanalim diyorsun dedim,gozlerim doldu..
Dusundum dedikleri dogru. Onun istedigi gibi olmam mumkun degil. Istifa etsem yine olmaz, o istiyor diye farkli bir kiliga da giremem cok sırıtır ustumde...
Cinsellik yok.ne giysem ne yapsam olmadi.aşk yok nasil yapayim dedi.gidip baskasiyla yapayim diye dusundugumu de sanma sevmedigim/arzulamadigim yabanci birine dokunamam dedi(oyle olsa senle yaparim dedi)
Cok uzgunum. Degisir mi , duzelir mi durumumuz bilmem. Isteklerini azalt ne bekliyorsun ki hayattan dedim.olmasi gereken bu sen normal degilsin/uyumsusuz iste isteklerimiz ortusmuyor dedi.
E peki bosandik. 60 yasina gelsen nolcak ozmn da elini tutacagin,gozlerinin icine bakacagin,sohbet edebilecegin bir es arayacak gozlerin dedim. Evet dogru ama 60 dan sonraki hayat icin 30-40yili mi heba edelim dedi.

Dogru soyluyor aslinda.benim icin de gecerli. 40 yil kendimi ona begendirmeye calismakla gecer mi ömür?

Dusuncem şu "ben nolacagim, beni nasil bir hayat bekleyecek,daha mı mutsuz olurum". Babami 7 yasimda kaybettim,annem 65 yasinda. Bugun var yarin yok.maddi gucu yerinde ama farkli ilde. Ablam ve kardesim evli. Cok arkadas cevresi aramam,gideyim gezeyim, o bar senin bu club benim demem.. esimle ailemle coluk cocugumla huzurlu bicimde yasamakti misyonum. Beni az cok anlamissinizdir.
Iyiki calisiyorum, kafam dagilir 3-5 insan goruyorum bir amacim var...
Peki cocuklar ne olacak? Okul hayatlari,bakimi,bakicisi,istekleri,babasizlik zor kendimden biliyorum.. (ama esim cocuklar isterse arada bulusuruz,gorusuruz,medeni insaniz biz dedi)
Ilk istegim bana yeni bir hayat kurmam icin ev aç demek oldu.6.5 yildir kayinvalidemin evinde kaliyoruz.ozel hayat yok,sosyal hayat yok,ceyizlerim/mutfak esyalarim halen kapali koliler icinde kaldi.. temiz bir sayfa acmak istiyorum madem,bu evde kalamam dedim. (Evlenirsem mal bolumu olmasin diye kira parami odemeyi teklif etti esim)
Neyse kredi ceker ortak oderiz ozmn dedi.
Ayrilsam esimi unutamam. Nerde napio biri var mi hayatinda diye merak ederim.(o da zaten arayip sorma beni demiyor)
Icinde sevgi kirintisi varsa niye bosanmayi dusunuyor...
Kafamda deli sorular..
Ekimde sinavim var, motivasyonumu bozma , dr a git. 2019 da baktik olmadi ayriliriz dedim
Uzuldum,icim acıdı,gozlerim doldu...yasananlar film seridi gibi gozumun onunden gecti.
Aldatilmaktansa bosanmak en mantiklisi. Ama hic mi cikis yolu yol,bosanmasam?

Istanbulda bildiginiz iyi bir terapist/dr var mi?
Onurlu olmalısın.Belki ozaman gözünde değerin olur.Yerinde olsam onurlu şekilde giderim.Ama maddi ne emek verdiysem onu ödemesini isterdim.Evse ev.

Hatta..Tazminat da istiyorum de.Yok derse anlaşmalı boşanmam derim ben olsam.
Ben de boşanmış bir insan olarak düşüncem..

Dogru. Dun arkadasimda kaldim. O nerde kaldi bilmiyorum. Ben olmasam eve zaten gelmiyor. Bekar arkadaslarinda kaliyor.
Dun kendi istegimle onsuz uyudum ve onu ozledim, 3sefer uyandim uykudan.bu konu aklima geldi uyku tutmadi..uyudum uyandim..yine ayni.
Kafama cok takiyorum.moralim sifir. Vermeden almaya alismis,ailesi annesi alistirdi.bir dedigi ikilenmez,evin reisi odur.son sozu o soyler,babasinin esamesi okunmaz cunku annesi de babasini salak diyerek ezer..
Annesi hamur acar ekmek yapar manti yapar..4 cesit yemegi daimdir.guclu kadindir.köy insani,karadeniz kadini.. annesiyle beni kiyasladigi bile oldu.
Iyi de ben ev hanimi degilim, 21 yaşindan beri bankada calisiyorum.kaldi ki karadeniz kadini degilim_caliskan/hamarat/kosturan biri olmak zorunda degilim..
Herkesin ailesi,yasam kosullari farkli.benim ailem beni oyle yetistirmedi. Ben calismayi sectim...
Ama ben de tukendim,ezildim,yoruldum,nefes alamiyorum,sorumsuz_bir eli yagda bir eli balda poh pohlanip simartilmis bir es..
Simdi ben cekiyorum boyle bir kisiligi olani...

Esim buarada gucludur,ben olmasam kalacak cok yer bulur.cevresi genistir.alkole de basladi beyni uyusuyor.. ev ne kadar umurundadir bilemem. Konusurken dun onun da gozleri doldu..

Ailem evi ayir.ayri yaşa,nikahini birakma dedi. Sana esyali ev tutalim dedi.tutsam cocuklar 3yasinda.onlara kim bakacak,kres nasil olacak,bakici nasil olacak,bizimle kim kalacak.annem baska ilde 65 yasinda.bugun var yarin yok. 10 yil sonra 2cocukla tek basima napcam.ablam annemin yaninda,evli.dogdugum yere bosanmis olarak donmek istemem,laf soz dedikodu olsun moralim bozulsun istemem,yasayamam.istanbuldayim.
Evin su tesisati bozulsa isci bile cagiramam eve.erkek olmadan zor.haftasonu napacagim 2 cocuk tekbasima.istedigin kadar gez toz insan iki kelime edecek birini ariyor yaninda. Duzgun birini bulsam 2cocukla beni ister mi,istese ailesi iyi olur mu? Onda daha da yipranirsam.belki aldatilirim da,insanlara da guvenemiyorum... cocuklar ve baska adam nasil olur.cocuklar kucuk.. cok dusunuyorum ve suan ki halimden daha da mutsuz olacagima inaniyorum.cunku babasiz buyudum.yasadim,annemi gordum gozumun onunde. Annem evlenmedi 3cocugu icin.suan annem yalniz.. hayat zor. Maddi anlamda hic tereddutum yok ama ruhsal olarak cok bosluga duserim,cocuklari uzmek istemem.

Bi taraftan diyorum adami is guc sahibi yaptim,kariyer sahibi yaptim,ailesine ev aldirttim,o ailesinden ayrilmasin tek cocuk yaziktir diye ailesinin evine gelin olarak geldim. Onun sinavlarinin bitmesini bekledim,duzelecegimiz hayata baslayacagimiz gunleri hayal ettim.. yeni bir alma sirasi bizde deyip kendime ait evim olacagini hayal edip sabrettim ben..
6bucuk yilim gecti,elde avucta birsey yok. Bosa gecti evet,bundan sonraya sakladim herseyi .ama bu sefer de adam diyorki 6bucuk yili at gitsin cope, simdiden boyleysek 10 yil sonra noluruz kim bilir dedi. Ya sen beni ya ben seni aldatirim bu gidisle diyor...
Oysaki biz 40 yasindan sonra emekli olup/istifa edip gelirlerimizi yiyecektik gezip tozacaktik.
Bana da yazik degil mi,kendime aciyorum,uzuluyorum.. o istedi diye yuz ustu kalacagim.ama o parasiyla mevki ve kariyeriyle 40 kisiyi bulabilir. Cocuklarda bende kalacak.. onun icin kesip atmasi kolay.bu hayati ben gogusleyecegim ama 2 cocukla. Yine bencilce dusunuyor. Ama bi taraftan da gururlu olayim diyorum ama cok da seviyorum onu. Duysalar siz manyak misiniz derler,nasil olur diye sasiran arkadaslarim var. Ne badireler atlatip beraber olan ciftler var. Bu kadar basit olmamali hersey. Ona gore sorun buyuk.

Hipnoterapi vs..teeapist uzman.. istanbulda bildiginiz biri var mi arkadaslar,guvenebilecegim?
Sen bu adamdan ayrılmalı ve tazminatını da evini de almalısın
Aynen dediğin gibi olack çünkü.razi gelmezse anlaşmalı boşanmam de.O aklınca iyi ayrılma ayagina iki kuruş vermeden ayrılma derdinde gibi.

Beni kim alır iki çocukla deme işin varmış ve de güzelsin.Gayet de bulabilirsin ki.Sen köy kızı değilsin ki.Sever alir bilemezsin.Benim arkadasim 10 yasinda oglu varken kendinden 6 yas kucuk (kimlikte 9 yas)hic evlenmemis biriyle evlendi iş yerinden.Statu olarak kendinden daha düşük ama genç yakışıklı
.Cocuklari oldu.
Daha da eyvallahi yoktur kendini üstün görür ondan.Ailesiyle bile gorusmez gorusturmek istemez.Adama eyvallahi olmadığı için araları kötü de olsa adam bırakmıyor onu.Huysuzdur da arkadaşım.Senin de eyvallahin olmasin. Özgüvenin yerle bir olmuş.Daha fazla paspas etme kendini bu adama bence..Aboo benim arkadaş olsa var ya.
Tazminat ve ev şartıyla boşanmalısın .Adam sürekli özgüvenini eziyor böyle olmaz.Yetememe duygusuyla ömür geçer mi?

Bir kere kaynana ev almışsınız ne münasebet.Sizin yok yani.Ev tazminat şartı koy bütçesine gore.Cok sinirlendim gerçekten ama duru aynen bu .Ben de boşandım bilirim o boşanma acılarını ama olmaz böyle.Adam istemiyor zaten daha da yapışırsan olan saygısı da gider.Isteyecek mi sen yalvarsan bile.Gayet de yaşarsın tek başına.Bu ruh emiciden kurtulduğuna hafiflemem bile gerek kendi degerini anlaman gerek şimdi düşünemiyorsun son davranışından dolayı yelkenleei indirmis oldun tükürdüğünü yalamış oldun neguzel ağır tutuyordun kendini
Adam senle oynayıp duruyor.

Son düzenleme:
Bu arada..
Grinin elli tonu (Fifty Shades of Grey) izlediniz mi?
Bu filmi izleyip etkilendi sanirim bir Christian Grey olmak sizin de Anastasia Steele olmanizi istiyor olabilir.
Bdsm vs bunlari arastiriyor ilgi alanina giriyor yüksek ihtimal.
Hatta belki de yasadi ve istediginin bu tip bir cinsellik olduguna kanaat getirdi.
Farkli acilardan bakmaya calisiyorum.
Soyledigi gibi tek derdi cinsellikse sayet eminseniz bundan.
Filmi izleyin..sizce mümkün olacak bir cinsellik sekli midir? Evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz -ki hala oyle oldugunu hissediyorum.
Kiyisindan ucundan kendinizi bu tip bir dunyanin icine atip atmamak konusunda bir defa daha sorgulamaniz ve degerlendirmeniz acisindan umarim bir faydasi olur.

Son düzenleme:

Benim cinsel ihtiyaclarim var,bunu da gidermem senle mumkun degil dedi.sogudum dedi.peki dedim.sana gitme demeyecegim,senin gidisin bana koymaz sen yokken de yaşıyordum ben!dedim. Ama senin de hatan oldugu bir konuda suçu ustume yıkıp gidemezsin dedim!

...

Çok pardon.
Ben sizi tek bir noktada hatalı buldum.
Çok çok ama gereksiz derecede çok hanımsınız.
Bu diyaloğun bir yerinde ''O seks oyuncakları bir tarafına girsin de rahat et şimdi s.. git karşımdan. ''
çıkardı benim ağzımdan valla.

Salak herif.
Çocukların velayetini ne yapacaksın.
Uçuk kaçık seks hayatına engel olurlar bence boşver denilesi..

Arkadaşım sizin işin iyice civisi çıkmış şu saatten sonra evli kalsan noolur...muhabbetler iyice erkek kanka muhabbeti olmuş...

Arada hakkaten gerçekmisiniz diye düşünmedim değil...

Çok pardon.
Ben sizi tek bir noktada hatalı buldum.
Çok çok ama gereksiz derecede çok hanımsınız.
Bu diyaloğun bir yerinde ''O seks oyuncakları bir tarafına girsin de rahat et şimdi s.. git karşımdan. ''
çıkardı benim ağzımdan valla.

Salak herif.
Çocukların velayetini ne yapacaksın.
Uçuk kaçık seks hayatına engel olurlar bence boşver denilesi..

Gerek gormedim oyle bir lafa, cunku ben sevmiyorum/yanlış diye o da sevmemeli diye birsey yok.onu da anliyorum. Aksine,
demek ki bu yuzdenmis hersey, devam etsek de zaten olmazmis_ben onun hizina yetisemezmisim_kurtarilacak/ugrasmaya degecek bir yani da kalmamis diye dusundum o an. Vicdani olarak da rahatladim.

Not:ertesi gun de, beni oyle azgın abaza/fantezi diye ölüyor/seks manyağı gibi dusunme,sapık degilim ben dedi..

Neyse... Suan esyalarini toplayip arkadasina gitti. Evde yok. Ben de arkadaslarimi cagirip,ders calisacagim. Kafa toplayip,bu hayata alismam lazim.. velayeti vermemek konusunda israrliyim. Cocuklara genelde annem bakiyor,esimin isi nedeniyle onlara bakacak vakti yok der yine alirim istesem velayeti dedi.hatta hakime rusvet bile verebilirim dedi. Inatlasmak istemiyorum,ileride cocuklari gorme konusunda bana sorun cikartmayacagini,evlenecegin adamin cocuklarima kotu davranmayacagini/bagirmayacagindan emin olmam lazim diyor(baska adamla ayni eve sokamam cocuklari diyor)
Biraz delidir,inatlasmak istemem onla.

Arkadaşım sizin işin iyice civisi çıkmış şu saatten sonra evli kalsan noolur...muhabbetler iyice erkek kanka muhabbeti olmuş...

Arada hakkaten gerçekmisiniz diye düşünmedim değil...

Yok hayir oyle dusunmeyin,vaktinde konusulmayan/ustu kapanan konular bunlar. Keske evlenmeden once konussaymisiz da herkes kendi yoluna baksaymis...

Bu arada..
Grinin elli tonu (Fifty Shades of Grey) izlediniz mi?
Bu filmi izleyip etkilendi sanirim bir Christian Grey olmak sizin de Anastasia Steele olmanizi istiyor olabilir.
Bdsm vs bunlari arastiriyor ilgi alanina giriyor yüksek ihtimal.
Hatta belki de yasadi ve istediginin bu tip bir cinsellik olduguna kanaat getirdi.
Farkli acilardan bakmaya calisiyorum.
Soyledigi gibi tek derdi cinsellikse sayet eminseniz bundan.
Filmi izleyin..sizce mümkün olacak bir cinsellik sekli midir? Evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz -ki hala oyle oldugunu hissediyorum.
Kiyisindan ucundan kendinizi bu tip bir dunyanin icine atip atmamak konusunda bir defa daha sorgulamaniz ve degerlendirmeniz acisindan umarim bir faydasi olur.

Izlemistik esimle evde,benim merakim yuzunden.Ben cok gerilmistim mesela. O hic begenmemisti. Boyle cumle soyledi ama dedigiyle yaptiklari celismiyor mu? Aklindan o geciyor ama izlemeye cekiniyor.. Esimde de var bir gariplik:KK66:
Ben boyle bir dunyada yokum ama,olamam,mumkun degil..zaten boyle dusunuyorsan git nereye gidiyorsan dedim:)

Gerek gormedim oyle bir lafa, cunku ben sevmiyorum/yanlış diye o da sevmemeli diye birsey yok.onu da anliyorum. Aksine,
demek ki bu yuzdenmis hersey, devam etsek de zaten olmazmis_ben onun hizina yetisemezmisim_kurtarilacak/ugrasmaya degecek bir yani da kalmamis diye dusundum o an. Vicdani olarak da rahatladim.

Not:ertesi gun de, beni oyle azgın abaza/fantezi diye ölüyor/seks manyağı gibi dusunme,sapık degilim ben dedi..

Neyse... Suan esyalarini toplayip arkadasina gitti. Evde yok. Ben de arkadaslarimi cagirip,ders calisacagim. Kafa toplayip,bu hayata alismam lazim.. velayeti vermemek konusunda israrliyim. Cocuklara genelde annem bakiyor,esimin isi nedeniyle onlara bakacak vakti yok der yine alirim istesem velayeti dedi.hatta hakime rusvet bile verebilirim dedi. Inatlasmak istemiyorum,ileride cocuklari gorme konusunda bana sorun cikartmayacagini,evlenecegin adamin cocuklarima kotu davranmayacagini/bagirmayacagindan emin olmam lazim diyor(baska adamla ayni eve sokamam cocuklari diyor)
Biraz delidir,inatlasmak istemem onla.
Benim.anlamadigim şey kendi hayatını fantazilerini yaşamak istiyor velayet diye niye direniyor. Amacı sizi üzmek yıpratmak mi bu adamın? Neden yani neden ?sizin çocuklarınızla sağlıklı huzurlu bir hayat surmenize niye izin vermiyor ben anlayamadim eşinizi

Izlemistik esimle evde,benim merakim yuzunden.Ben cok gerilmistim mesela. O hic begenmemisti. Boyle cumle soyledi ama dedigiyle yaptiklari celismiyor mu? Aklindan o geciyor ama izlemeye cekiniyor.. Esimde de var bir gariplik:KK66:
Ben boyle bir dunyada yokum ama,olamam,mumkun degil..zaten boyle dusunuyorsan git nereye gidiyorsan dedim:)
Ne istedigini cözmek,anlamak cok zor :KK43:
Gitmesi belki daha iyi olur ikiniz icin.
Insallah hersey daha guzel olur, cocuklarinizla güzel bir hayat sizin olsun..

Kadınlar, velayeti almam dese baba zaten sen al ben yapacagim çocuğu der. Erkek bunu silah olarak kullanıyor kadınlara karsi. Erkek bosanmb esnasında zaten ya birini bulmuştur ya da kafasinda tekrar evlenme plani vardir. Ayakbagi istemezler.

X