Tesekkur ederim. Evet bitmis artik. Cumleleri cok keskin cunku.terapi bile etki etmez bize ama yapmadik dememek icin gidecegim dedi.sen de git ben de gideyim ama sanmiyorum dedi. Evi ayiralim dedi,deneyelim dedi. Sensizlige beni mi alistiracaksin dedim ,hayir denemek istiyorum dedi.
Bittigini ben de goruyorum ne yazik ki. Ben bosanmak istemiyorum ayri kalalim dedim. Evlenmeyecek misin dedi? Istemiyorum,dusunmuyorum dedim. Cinsel ihtiyaclarin olmayacak mi dedi. Peki sen dedim? Ben 5yil sonra evlenirim belki,evlilikten soguttun beni dedi! Bence sen evlenme,evlilik adami degilsin..ilk yillarimizda demistin; ben senin istedigin gibi ayaklarimi uzatip evde tv izleyemem,tv karsisinda pinekleyemem ki ama sen tektuze surekli yanyana bir hayat istiyorsun benden demisti... o zmn da belliydi aslinda bundan bir cacık olmayacagi ama oyle kabullendim onu,degistirmeye calisip kavga cikarmadim!
Ayni evde yasiyoruz kv lerle. Cocuk arabaya kussa babasi iner arabayi temizler.. bagajda bisey unutulsa babasi gider alir..(kv talimati ile).sabah evde ekmek olmaz babasini gonderirler bakkala esim uyuyor diye.
Cocugun bezinin birini ben alirim digeri icin esime seslenirim digerini de sen alir misin diye(oradan kv atlar,ben alirim o beceremez. Iyide cocuk 8 aylik!) Ikizlerim uyanir,kv ile once cocuklari besleriz,hersey biter kvalti masasina oturacakken esimi uyandiririz. Cok cok nadirdir hadi cocugun birini de ben besliyim/ben giydireyim.. Esim spordan gelir, ben 2 saatlik yoldan sonra mesaiden gelirim eve.. kalk esine sofra kur olur adı.yahu iyi de adam spordan keyiften geliyor, Asıl yorulan benim! Esyalari heryerdedir kirli sepetini asla kullanmaz arkasini ben toplarim. Yemeklerimizi kisin annesi yapar(sagolsun),evi babasi temizler toplar. Benim esim hicbirseye yardimci olmaz ki. Ders_sinav pesinde. Iyi de nerde kaldi evlilikteki birlik beraberlik? Bir gunden bir gune yardim etmisligi yok. Bunu da soyledim, sen kadinlik gormedim diyorsun da ben de karsimda erkek goremedim uzgunum dedim.evin sorumlulugunu hic bir zaman almadin dedim.bence sen de evlenme, senden ne eş olur ne de baba dedim(daha oncede demistim,kendi de kabul ediyor)! Cok agir oldu ama durum bu. Cok kiskirtti beni.
Birtek sen mi calisip para kazaniyorsun bu hayatta dedim. Bu da agirina gitti biraz, demeseydim iyiydi
Velhasil ben eş goremedim yanimda. Eş demek gezmeye goturmek,gece vakti duraktan almak demek degildi..
Bu konuda onun da yanlislari var,annesinin de suçu var kendi himayesinde yetistirmis aman o yorulmasin etmesin..(eşim insan kullanmayi cok sever o yuzden,talepkardır)Tek tarafli degil hic birsey. Onun da hatalari var. Simdi bu durumda sen kadin olamadin,cinsel uyumumuz yoktu,iliskimizdeki sevgimiz azaldi laflari benim beklentilerim yaninda faso fiso geliyor.. bunlari dusununce de birak bu hasta ruhluyu ne işin olur ki diyorum,kendime guven geliyor. Ama birtaraftan da cocuklari dusunuyorum.. ailem de anlasmali ayrilin,alacagini al oyle git diyor..
Simdiki niyetim,
2ay sonra sinavim var.ondan sonra da kv ler gelecek cocuklarimla. 2019/mayista dönerler memlekete tekrar. O zamana da ayrilma islemlerini baslatalim diyoruz.. cocuklarim 3.5 yasinda olacak ozmn. Hem de tayinim de olmus olacak.. önümü daha iyi gorebilmem acisindan...
Not: hersey kotu bile olsa, kavga gurultu firtina da olsa yataktaki uyum iyi olursa herseyin telafisi olurmus esime gore. Bir sehvetli sevisme herseyi cozermis.cinsellik herseymis vsvs..
Ben de dedim ki kavga,gurultu kiyamet olsa insanlarin tutkuyla sevistigini mi saniyorsun dedim. Sayet oyle olsa, beni kirdigin sozler aklima gelir yine o iş olmaz dedim. Cok yanlis dusunuyorsun dedim. Bana kaba saba davranan adamla ne iliskisi.. yok bir de oyle yapsaydi
Evlilik zinayi onlemek,cocuk sahibi olarak soyun devamini saglamak icin olurmus.
Yoksa insanlar niye evlensin diyor.
Mantiga bakar misiniz, nerde kaldi sevdigin biriyle yanyana olup uyuyup uyanmak?
Sen beni reddettin ,beni begenmiyorsun,sevdigini hissetmiyorum diyor.bu da iliskimize yansiyor,bu evlilikten mutlu degilim diyor..