Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Eşinizin gerçek yüzünü gördüğünüze sevindim demekki cinsellik değil de konu eşinizin maymun iştahlı ve çok sorumsuz olmasıymış. Hatta öyle ileri gitmiş ki suçlusu da sizmişsiniz gibi göstermekten geri durmamış . Aileniz bile farkediyormuş üstelik. Onların yanınızda olmasıyla birlikte çabuk atlatıp kurtulursunuz bu adamdan inş :dua:

Eşinizin gerçek yüzünü gördüğünüze sevindim demekki cinsellik değil de konu eşinizin maymun iştahlı ve çok sorumsuz olmasıymış. Hatta öyle ileri gitmiş ki suçlusu da sizmişsiniz gibi göstermekten geri durmamış . Aileniz bile farkediyormuş üstelik. Onların yanınızda olmasıyla birlikte çabuk atlatıp kurtulursunuz bu adamdan inş :dua:
Tesekkur ederim. Yuregimi kanata kanata söktüm sevgisini icimden. Artik tek damla yaş bile gelmiyor gözümden. Gözüne dizine dursun hersey. Allah kendi gibi biriyle karsilastirsin onu,dilerim Allahtan... herkes yaptigini bulur elbet.

Niyeti cinsellik. 2-3yil baskasiyla takılır sonra bir digerine gecer. Gunubirlik iliskiler bana gore degil, sapık degilim ben diyecek kadar da şeref sahibidir kendisi!
Evlilik, zina yapmamak icin ve soyun devami icinmiş. Bunun icin evlendim ben demisti.
Keske benle de paylassaydin niyetini de uzak dursaydim madem dedim.
Gitsin 10_20 kisiyle yatip kalksin. Hala sen beni begenmedin ama disari ciksam 100 kisi bulurum peşime diyordu... ozguvene bak.

Tesekkur ederim. Yuregimi kanata kanata söktüm sevgisini icimden. Artik tek damla yaş bile gelmiyor gözümden. Gözüne dizine dursun hersey. Allah kendi gibi biriyle karsilastirsin onu,dilerim Allahtan... herkes yaptigini bulur elbet.

Niyeti cinsellik. 2-3yil baskasiyla takılır sonra bir digerine gecer. Gunubirlik iliskiler bana gore degil, sapık degilim ben diyecek kadar da şeref sahibidir kendisi!
Yine kurtuluyorsun şükür seni aldatıp hastalık bulaştırabilirdi bile Allah korusun. Gönlünü ferah tut . Rabbim bundan sonraki adımlarda yardımcın olsun inş :dua:

Arkadaslar bu arada ,
Kv bile dun bana sitem ediyordu. Cocuklarimi (torunlarını) goremeyecegim,bitirdiniz bu evliligi,cocuklarima yazik oldu,biz de gelip gidemeyecegiz,olan bizlere oldu vs dedi..
Ben de bosanmak isteyen,giden oglun! Ben ona yapma etme de dedim ama adam durmadi dedim. Şu saatten sonra yalvaracak degilim ona dedim. Bittiyse bitmistir ortak kararimiz, kavga dövüs de ayrilmiyoruz cocuklar icin mecburen bir araya gelecegiz onunla dedim.cocuklari dusunuyorum ,cocuklarin babasi sonucta dedim.

Gelmek isterseniz de gelir gorursunuz,gelmeyin diyen de yok.siz bilirsiniz dedim. Hem siz cocuklari dusunmeyin artik. Yemek yerler mi iyi olurlar mi diye dedim. Ben 6ay izne cikacagim memleketime tayin isteyecegim.2ay sonra da dava acacagim şu sinava girip cikayim da dedim. Gozleri doldu yine(benden bin beter olsunlar hic acımiyorum.bunca yil apral enayi yerine koymuslar beni)
Artik aglamayin da alisin dedim. Cocuklar 4 ay yaninizda kaldi dedim. Pedagog a goturduk dedim. Ne bezi birakabilmisler, ne konusmayi biliyorlar, ne dur sustan anliyorlar/hic dur diyen olmamis bunlara dedi dedim.3 yasinda bunlar gec bile kalmislar dedi dedim. Ayrica diger cocugun da kisiligi bozuk tedaviye baslatacagiz orda dedim. Yaa birde bunlarla ugrascam ben dedim!
Ama onlar bezi birakmisti,ama yooo gayet net konusuyorlardi desi,yoo gayet sakindiler oraya gelince mi oldular dedi. Her dedigimi yalanladi yani kendince!
Yahu dedim cocugumun kelimesini basta brn anlamiyorum yarım konusuyor,1.5 saat boyunca izledi dr bunlari dedim!
Ayrica bezi birakti diyorsun dedim benim orda aldigim bezler neydi dedim? Ben gece bagliodum dedi. Ben gunduz bez aliyordum ama????dedim. Herneyse gece bile baglasan 3yasindaki cocugun bezi komple birakmasi gerekiomus dedim.
Cocugun karni birsekilde doyar egitim onemli dedim!
Esim annem annem diyor da cocuklara egitim vermemis. Karnini doyurmus. Dur dan bile anlamiyorlar. Vermis ellerine telefonu oyalamis. Esim de hala ama annem soyle bakti boyle bakti..!
Hayirlisiyla bir doneyim de cocuklarin egitimi icin ugrasacagim,krese verecegim.kulturlensinler. yoksa esimin ailesi gibi kaba saba kufurlu olacaklar.
Kv cocuklara kendini tokatlatiyor,isirtiyor,kendi sacini cektiriyor..ben hep yapma izin verme bak kardesine de yapiyor,boyle ornek olma diyordum.bisey olmaz derdi.bunun icin de tartisiyorduk. Cahil insanla munakaşaya da girilmiyor.
Simdi ben cocuklari naif,kibar,efendi gibi yetistirecegim,abur cubur tatli vs az verecegim..cocuklar onlarin yanina gidince yine huyu suyu bozulacak! Yapma verme dediklerimi birsey olmaz diyerek inadina yapacaklar. Cocuklari alistiracak. Sonra anne olarak ben kotu olacagim. Cocuklari işleyecek babaannemi ozledim dedirtip yanina cekmeye calisacak belki de.ayılıp bayilma numarasiyla cocuklari yanina getirtecek..
Benim isim bundan sonra daha da zor sanirim.bunlarla ugrasmak da zor.beni yipratir.

Esim diyor ki seninle aramizda kultur farki bile var diyor. Evet cok dogru soyluyor. Keske evlenirken deseydi de gorebilseydim bugunleri. Cok yazik oldu. En cok da o nankorle gecen yıllarima ve cocuklar nedeniyle komple hayatimdan atamayışıma,biraraya gelmek zorunda olusuma..

Sagolasin amin..gercekten o kdr mi aklinizdayim?derdim sizlerin derdi oldu ayni zamanda. Evet bunu yapmamaliydi bana. Hic haketmemistim bunu.benim onu boşamam gerekirken o bana diyor.
Evet seni hatirliyorum bana faydali fikirler vermistin.uyguladim da. Ama adam da oturmayan eksik seyler var. Ben bu adamla bir arada oldugum surece beni sömürmeye devam edecek,beklentileri daha da artacak. Yine kadir kiymet bilmeyecek.ne yapsam yaptigim iyilikleri gormeyecek ve hala annem diye tutturup nankorluk yapma diye beni bastiracak. Olmaz bunla kesin ve net. Boşa ugrasmisim.
Kayinvalidemden de soğudum.ne sesini ne yuzunu gormek istiyorum!
Ailem de diyor 30 yasinda iki cocuklu kadini yolun basinda birakti,adam degilmis diyorlar.
Hic kimse gittigine uzulmuyor ilginctir.
Kurtulursam dua edecegim. Durdukca cirkeflesiyor cunku.
Gerçekten evlilik bile değilmişki sizinki, kendi başına buyruk, hiç bir sorumluluğu olmayan, tek hayatı cinsellikten oluşan bir adam. Ayrıca herkese boşanma nedenini cinsellikten olarak aktarması, annenize bile bunu rahatca söylemesi o kadar canımı sıktıki. Anlaşamıyoruz vs diyebilirdi bi erkek olarak. Annesiyle yaşasınlar artık. Daha gerçek bi boşanma yaşanmadan başka evliliklerden bahsetmesi, cinsellik yaşamak için başka kadınlara giderim demesi de ayrıca onur kırıcı. Siz bu adamı elinizde kırbaçla oda da beklerseniz bile, bu adam başka kadınları da denemek istiyor. Değişik bi cinsel dürtüleri var. Ya sizin anlattığınız herşey, yaşadıklarınız, eşinizin size söyledikleri o kadar akla aykırı ki. Halledilemiyecek şeyler değil. Sizden beklentilerini, cinsel anlamda istediklerini, yatakta sizi nasıl görmek istediğini anlatabilir, gerekirse size istediği fantazi kıyafetleri alabilir, sizi istediği, hayal ettiği cinselliğe yöneltebilirdi. Ama eşinizin sorunu tek kişiyle bi cinsellik değil. Arzuladığı kadınları, sizin nikahınızda olmadan yatağa atabilmek.
Keşke şurada yazılanları okuyabilse. Onun için nasıl çırğındığınızı görebilseydi. Siz eşinizi seviyorsunuz, yuvanız yıkılmasın istiyorsunuz her ne kadar artık bitti gitti deseniz de o kadar anlaşılıyor ki bu. Bi umut diyorsunuz. Ama yok be arkadaşım, olmaz bu adam bitirmiş sizi.
Ayrıca merak ediyorum sizi bu ayrılık sürecinde arıyor mu? Ne konuşuyor? Bitmesine üzüldüğünü hissediyormusunuz? Sizden ayrılınca pişman olacağı o kadar kesin ki?
Acaba sizi başka bi adamla düşünme fikri ona ne hissettiriyor. Kabullenebiliyor mu? İçi acıyor mu çok merak ediyorum.

Cocuklar icin ariyor her aksam. Yada bir ihtiyacin eksigin paran vs var mi diyor..
Cocuklari goruntulu goreyim diye ariyor falan.. bu yani

Ben bu adami sevmiyorum artik. Annemle o muhabbeti yaptiktan sonra cok incindim ve utandim.ailemin bunu bilmesine gerek yoktu. Ama eminim kendini hakli cikarmak icin yakin arkadaslarina da anlatmistir bu durumu. Eger bu konuyu anlatmasa kendine nasil haklilik payi cikarir? Sonucta beni bilenler biliyor,bir tek o kisim iki kisi arasinda özel. Ispat da yapamayacagima gore...

Pisman olur veya olmaz umurumda degil. Beni aldattigini gorsem bile gam yemem. Sasirmam cunku. Cok ayip etti. Hala da devam ediyor hatalarina,hala ailem diyor.. onlarin yuzunden bitti biraz da diyemiyor !

Ben 5-10 yil sonra biriyle evlenirim, 80 yasina kadar tek basima mi yaşlanacagim, sevgi guzel sey evlenebilirim tabiki diyorum. Ozmn cocuklari bana ver,elin adami mi cocuklarima bakacak diyor. Merak etme sart koyarim zaten bunu yapamayacak adamla işim olmaz birkere,onceligim cocuklar.merhametli birini bulurum ben yine de dedim.
Bu sefer nafakayi dusururum,ozmn teminati azaltirim elin adamina bakacak degilim dedi.
Ben de kendimden asagi kalir birine zaten donup de bakmam,senin aldigin eve de zaten evlenip oturmam,kimse de icguveysi gibi gelip de oturayim demez zaten dedim.ben de senin parani kullanacak degilim,ne yapiosan cocuklarin icin yapacaksin dedim.benim param pulum maasim zaten var senin verecegin paraya da benim ihtiyacim yok dedim. Bozuluyor ofkeleniyor diklendigim icin de buz gibi bakiyor. Ama umurumda degil,ne dusunurse dusunsun!

Haftasonu da davayi acalim protokol imzalayalim bosanalim dedi. Beraber gidip konusalim istersen dedi. Tek avukat halletsin herseyi dedi.
Ailem hayir tek gitme diyor. Ben bi memlekete döneyim de, maddi manevi talepte bulunayim. dava gunu karsisinda 2 avukat gorunce akli basina gelsin, cekecek bana yaptiklarinin cezasini

Son düzenleme:
Cocuklar icin ariyor her aksam. Yada bir ihtiyacin eksigin paran vs var mi diyor..
Cocuklari goruntulu goreyim diye ariyor falan.. bu yani

Ben bu adami sevmiyorum artik. Annemle o muhabbeti yaptiktan sonra cok incindim ve utandim.ailemin bunu bilmesine gerek yoktu. Ama eminim kendini hakli cikarmak icin yakin arkadaslarina da anlatmistir bu durumu. Eger bu konuyu anlatmasa kendine nasil haklilik payi cikarir? Sonucta beni bilenler biliyor,bir tek o kisim iki kisi arasinda özel. Ispat da yapamayacagima gore...

Pisman olur veya olmaz umurumda degil. Beni aldattigini gorsem bile gam yemem. Sasirmam cunku. Cok ayip etti. Hala da devam ediyor hatalarina,hala ailem diyor.. onlarin yuzunden bitti biraz da diyemiyor !

Ben 5-10 yil sonra biriyle evlenirim, 80 yasina kadar tek basima mi yaşlanacagim, sevgi guzel sey evlenebilirim tabiki diyorum. Ozmn cocuklari bana ver,elin adami mi cocuklarima bakacak diyor. Merak etme sart koyarim zaten bunu yapamayacak adamla işim olmaz birkere,onceligim cocuklar.merhametli birini bulurum ben yine de dedim.
Bu sefer nafakayi dusururum,ozmn teminati azaltirim elin adamina bakacak degilim dedi.
Ben de kendimden asagi kalir birine zaten donup de bakmam,senin aldigin eve de zaten evlenip oturmam,kimse de icguveysi gibi gelip de oturayim demez zaten dedim.ben de senin parani kullanacak degilim,ne yapiosan cocuklarin icin yapacaksin dedim.benim param pulum maasim zaten var senin verecegin paraya da benim ihtiyacim yok dedim. Bozuluyor ofkeleniyor diklendigim icin de buz gibi bakiyor. Ama umurumda degil,ne dusunurse dusunsun!

Haftasonu da davayi acalim protokol imzalayalim bosanalim dedi. Beraber gidip konusalim istersen dedi. Tek avukat halletsin herseyi dedi.
Ailem hayir tek gitme diyor. Ben bi memlekete döneyim de, maddi manevi talepte bulunayim. dava gunu karsisinda 2 avukat gorunce akli basina gelsin, cekecek bana yaptiklarinin cezasini
Adam gibi adam, bu durumu sizinle konuşur, bak mezig ben bu sebepten ayrılmak istiyorum ama insanlar bu durumu benim yatak ilişkimi bilsinler istemiyorum bu sebepten ikimizde anlaşamıyoruz, diyelim o şekilde ayrılalım diyebilirdi. Çok ayıp yaptığı. İlerde birleşseniz insanlar, demekki mezig yatakta yenilikler yaptı, daha iyi sevişiyor demekki felan diye düşünecek. Çok ayıp ve onur kırıcı bi durum. Bence eşiniz bu durumu daha rahat kullanabilmek in alenileitirmiş. Çünkü yatak ilişkisi boşanmada çok önemli ve hakim direk boşuyor. Eşiniz bence sizden ayrılmak için bahane bile etmiş olabilir.
Ayrıca sizden haber almak için mi çocukları hergün arıyor, ilgili bi babamı. Bi gün görmese hemen özler, merak ederim çocuklarını. Bu da önemli.

Adam gibi adam, bu durumu sizinle konuşur, bak mezig ben bu sebepten ayrılmak istiyorum ama insanlar bu durumu benim yatak ilişkimi bilsinler istemiyorum bu sebepten ikimizde anlaşamıyoruz, diyelim o şekilde ayrılalım diyebilirdi. Çok ayıp yaptığı. İlerde birleşseniz insanlar, demekki mezig yatakta yenilikler yaptı, daha iyi sevişiyor demekki felan diye düşünecek. Çok ayıp ve onur kırıcı bi durum. Bence eşiniz bu durumu daha rahat kullanabilmek icin alenilestirmiş. Çünkü yatak ilişkisi boşanmada çok önemli ve hakim direkt boşuyor. Eşiniz bence sizden ayrılmak için bahane bile etmiş olabilir.

Ayrıca sizden haber almak için mi çocukları hergün arıyor, ilgili bi babamı. Bi gün görmese hemen özler, merak eder mi çocuklarını. Bu da önemli.

Evet bunu koz olarak kullanabilir.ya evet kimbilir neler gelir aklina herkesin.isin garibi kendi annesine de soylemis.
Ailem simdi bu adam sana yakismiyor,nasil durdun bunca yil, ne diye katlandin ezdirdin kendini diyor. 5 para etmez adam icin uzuldun o kdr diyorlar. Iclerinde daha ne cumleler var da beni kirmamak icin,saygilarindan cok da laf edemiyorlar.Adam kendine hizmetci,temizlikci,eş,bakıcı,fahişe ariyormus demekki diyorlar. Haklilar. Ama ozelimizi anlatmasina gerek yoktu. Icinde nasil bir kin,öfke varsa,kendine haklilik payi cikararak yandaş aramis.. ozelimiz kalmadi ki. Tekrar biraraya gelir miyim onunla! Hersey iyi olsa sırf bu sebepten olmaz. Adam degilmis demek ki. Benden sonra da bi 20 kisi girer araya. Zaten yine hazmedemem bunu. Bitti bu iş. Adamin ailesinin yan odasinda benden bekledigi performansa bak. Birde hakli goruyor kendini hala. O zmn ona gore biriyle evlenseydi,ama beni duzgun efendi ahlakli diye secti. Ne hayal ederek evlendi acaba! Kendime de cok aciyorum. Dusununce de utaniyorum. Bir o kdr da ofkeliyim. Bela okuyasim geliyor ama cocuklar var susuyorum yine. Sadece Allah bildigi gibi yapsin onu,surundugunu de bana gostersin.o ailesini de goreyim diye geciriyorim icimden tabi. Kendilerine gore birisi ciksin karsilarina, gorsunler gunlerini. Kim olursa olsun benim gibi(aptal,enayi,iyi niyetli,saygili,anlayisli) olmayacak nasilsa...
Hala da kv sitem ediyor evliliginizi bitirdiniz beni cocuklarimdan ayirdiniz diye(kadinin derdi de torunlar)
Senin oglun gunasiri icki iciyor,gece 3 de 5 de geliyor hatta hic gelmiyordu bazen, 2aydir arkadasinda kaliyor esyalarini aldi gitti, sorumsuzun bedavacinin teki,eş degilde yemek temizlik bulasik utu yapsin yatakta beni de mutlu etsin, ama benim kadar da maas alsin son kurusuna kadar bana versin istiyor... ki saygisizlik da yapmadim ailesine. Ailem de hic karismadi evliligimize. Hep onun ailesi oldu hayatimizda,herseyimiz onlarin oldu.kendi maasimizla tatile bile cikamadik hic. Hep acitasyon yapan,param yok diye aglayan kv vardi cunku karsimizda.
Hala mi ben kusurluyum? Neden? Oglumun istedigi gibi yapamiyormussun diye. S*ir git o zaman derler adama!
Ben ona 1000 madde sayarim o bana 10 madde anca sayar. Buna ragmen ben demedim bosanalim diye o soyledi..
Neyse bunda da vardir bir hayır. Artik daha fazla cekmeyecegim en azindan.

Cocuklar icin kendini parçalamaz. 3 saat beraber oynasa 3gun sonra anca ozler. Hergun goreyim demez.
Gideyim bezini degistireyim,corabi islanmis mi bakayim,yemegini yedireyim,beraber oyun oynayalim demez oyle.. cok uzun sure yapamaz bunlari,herseyden sıkılır bunalir. Sıkıya,gurultuye,zora gelemez,bunaltmaya gelmez onu.. Evcimen,evine,cocuklarina da bagli degildir. Gecen hafta bir tek dr randevusunu almayi becerebildi.
Ama bosaninca da cocuklari alip gezme derdinde..baba olusu yeni aklina geliyor..
Adam her koşulda ofsayt, olmamis bu cocuk olgunlasmamiş. Ana ogul otursunlar madem :KK66:

Son düzenleme:
Kimse bosanmak icin evlenmez ama siz bu adamdan kurtuldugunuz icin sanslisiniz bence. Emin olun bundan sonra daha mutlu olursunuz. Ailesi ayri adam ayri gercekten iyi sabir varmis sizde buna ragmen elinizden geleni sonuna kadar yapmissiniz. Umarim cok mutlu olursunuz.

Evet bunu koz olarak kullanabilir.ya evet kimbilir neler gelir aklina herkesin.isin garibi kendi annesine de soylemis.
Ailem simdi bu adam sana yakismiyor,nasil durdun bunca yil, ne diye katlandin ezdirdin kendini diyor. 5 para etmez adam icin uzuldun o kdr diyorlar. Iclerinde daha ne cumleler var da beni kirmamak icin,saygilarindan cok da laf edemiyorlar.Adam kendine hizmetci,temizlikci,eş,bakıcı,fahişe ariyormus demekki diyorlar. Haklilar. Ama ozelimizi anlatmasina gerek yoktu. Icinde nasil bir kin,öfke varsa,kendine haklilik payi cikararak yandaş aramis.. ozelimiz kalmadi ki. Tekrar biraraya gelir miyim onunla! Hersey iyi olsa sırf bu sebepten olmaz. Adam degilmis demek ki. Benden sonra da bi 20 kisi girer araya. Zaten yine hazmedemem bunu. Bitti bu iş. Adamin ailesinin yan odasinda benden bekledigi performansa bak. Birde hakli goruyor kendini hala. O zmn ona gore biriyle evlenseydi,ama beni duzgun efendi ahlakli diye secti. Ne hayal ederek evlendi acaba! Kendime de cok aciyorum. Dusununce de utaniyorum. Bir o kdr da ofkeliyim. Bela okuyasim geliyor ama cocuklar var susuyorum yine. Sadece Allah bildigi gibi yapsin onu,surundugunu de bana gostersin.o ailesini de goreyim diye geciriyorim icimden tabi. Kendilerine gore birisi ciksin karsilarina, gorsunler gunlerini. Kim olursa olsun benim gibi(aptal,enayi,iyi niyetli,saygili,anlayisli) olmayacak nasilsa...
Hala da kv sitem ediyor evliliginizi bitirdiniz beni cocuklarimdan ayirdiniz diye(kadinin derdi de torunlar)
Senin oglun gunasiri icki iciyor,gece 3 de 5 de geliyor hatta hic gelmiyordu bazen, 2aydir arkadasinda kaliyor esyalarini aldi gitti, sorumsuzun bedavacinin teki,eş degilde yemek temizlik bulasik utu yapsin yatakta beni de mutlu etsin, ama benim kadar da maas alsin son kurusuna kadar bana versin istiyor... ki saygisizlik da yapmadim ailesine. Ailem de hic karismadi evliligimize. Hep onun ailesi oldu hayatimizda,herseyimiz onlarin oldu.kendi maasimizla tatile bile cikamadik hic. Hep acitasyon yapan,param yok diye aglayan kv vardi cunku karsimizda.
Hala mi ben kusurluyum? Neden? Oglumun istedigi gibi yapamiyormussun diye. S*ir git o zaman derler adama!
Ben ona 1000 madde sayarim o bana 10 madde anca sayar. Buna ragmen ben demedim bosanalim diye o soyledi..
Neyse bunda da vardir bir hayır. Artik daha fazla cekmeyecegim en azindan.

Cocuklar icin kendini parçalamaz. 3 saat beraber oynasa 3gun sonra anca ozler. Hergun goreyim demez.
Gideyim bezini degistireyim,corabi islanmis mi bakayim,yemegini yedireyim,beraber oyun oynayalim demez oyle.. cok uzun sure yapamaz bunlari,herseyden sıkılır bunalir. Sıkıya,gurultuye,zora gelemez,bunaltmaya gelmez onu.. Evcimen,evine,cocuklarina da bagli degildir. Gecen hafta bir tek dr randevusunu almayi becerebildi.
Ama bosaninca da cocuklari alip gezme derdinde..baba olusu yeni aklina geliyor..
Adam her koşulda ofsayt, olmamis bu cocuk olgunlasmamiş. Ana ogul otursunlar madem :KK66:
Şimdi ayrılıyorsunuz ya, fedakar baba pozları, zaten annem büyüttü çocukları lakırdıları. Kendini temize çekmeye çalışıyor. Boşanın 3-5 aya yavaş yavaş çocuklardan elini eteğinde çeker bu adam. Kv niz arada mızmızlanır o zaman aklına gelir. Ararsa bazen müsait olmadığınızı ona daha sonra döneceğinizi felan söyleyin. Her an ulaşamasın size. Her an elinin altında olmayın. Unutturun kendinizi. Hatta bazen annenize verin teli, mezig şu an müsait değil desin o konuştursun çocukları. Kendinizle ilgili hiç bir bilgi vermeyin. Bi süre sizinle iletişimde olmasın, hayatınızı merak etsin. Toparlanın duruşma zamanına kadar uzun bi aradan sonra sizi daha dik görsünki ne kaybettiğini anlasın.

en başından beri konuyu takip ediyorum ve gercekten o adamda var bi psikolojik hastalık bi insan nasıl bu kadar nankör olabilirki ama iyiki egitimini tamamlamıs kültürlü birisiniz ona muhtac degilsiniz maddi ve manevi olarak biraz önce toparlanın bu sürecte belki zor olabilir ama sınavınıza iyi calısın bende merak ediyorum sizin ve iki evladınız icin herseyin en iyisi hayırlısı olsun

Siz ikiniz de iş hayatına kendinizi çok kaptırıp tüm özel hayatınızı bitirmişsiniz. Ama sen de bence biraz cilveli olmalısım kadın dediğin öyle odun gibi durma evde cazip hale getir kendini biraz.

Siz ikiniz de iş hayatına kendinizi çok kaptırıp tüm özel hayatınızı bitirmişsiniz. Ama sen de bence biraz cilveli olmalısım kadın dediğin öyle odun gibi durma evde cazip hale getir kendini biraz.
İskolik degilim ben.mesai saatim bitince kosarak cikarim işten. En erken saatim istanbul sartlarinda 19:45 de evde olmak. Huzurdan yanayım. Aile,ozel hayat onemlidir benim icin. Odun gibi biri oldugumu nerden cikardiniz ki?
Farzedelim soguk,uyumsuz,konusmayan,kultursuz,kaba saba,cirkin biriyim..(esim aksini soyler)
Peki ya karsimdaki eş? Onun kabaligi,vurdumduymazligi,bencilligi,BEN demesi,duygusuzlugu? Onun dersi sinavi makale yazmak icin aylarca gecelemesi? E ama benim de ozel hayatim olmali,kendime zaman ayirmaliyim deyip haftanin 3gunu spora maça gidip gece 10 bucuk da gelmesine ne demeli? Arkadaslarinin gel bir iki yudumlayip deyince gitmesine gece 3 de 5 de gelmesine hatta alkolluyum deyip hic gelmemesi ne olacak? Tartistik madem deyip 2 -3 hafta gelmemesi,yada o gece arkadasinda yatmasi? Peki suan yaptigi usulsuz islere ne demeli. Bunun icin de gece 1de 2de geliyordu eve. Istemiyorum yapma bu işi derdim ama ev yaptiriyoruz para lazim diye hırs yapardi(bu kdr kasmasına gerek yoktu,acta acikta degildik) Bu insan memur 6da evinde olabilecek bir insan! Simdi diyor ki sen beni kısıtlıyorsun,evlilik ayak bağı,istedigim yere gidip gelemiyorum,haftasonu arkadaslarimla kalmali biryere gidemiyorum,yaz tatiline gitsem 3-5gun buna da izin vermezsin diyor. Sen zaten yeterince ozgursun ki,karsinda durabilen mi oldu bu neyin kafasi?
Evli hangi erkek bunlari yapiyor ?
Adamin evle cocukla alakasi yok. O kendince beni cekemedin eve deyip kendini hakli cikariyor. Tatile gitsek genelde arkadaslari arar, iş konusur,çayi sigarasindan sohbet etmeye vakti olmaz. Kahvalti yapsak sen masayi hallet ben çayimi alip balkona geciyorum der.. suya sabuna dokunmaz.paylasimda bulundugu hic birsey yok. Hep kendi haklidir. Kadin hem calisip hem herseyi yapmak zorundadir,fazla efor sarfetmelidir,ama o erkek! ben oyle işten geleyim tv karsina yatayim..ben boyle olamam kendime ugras edinmem lazim der.
Cok cabuk sıkılır herseyden. Normal konussak dönüp dolasip işinden,dersinden,planlarindan bahseder saatlerce. Iyi de bir de sen napiyorsun nasilsin gunun nasil gecti islerin/arkadaslarin nasil de? Fazlasiyla bencil ve egoist.
Simdi boyle ruhsuz ,duygusuz,kisilik bozuklugu olan adama ne cilvesi olacak?
Zaten geliyorum gec. Yol mesafem var.hergun sehirlerarasi gidip gelmek gibi. Ama o kendi ozel araciyla 20dk da gidiyor işe. Ben 3vesait gidiyorum.birde performans bekliyor. Duygusal birsey kattigi da yok,ruhsuz. Sanki onunla olmam lutufmus gibi. Kusura bakmasin maddi manevi hep benden gitmis. Baskasiyla evlense yine boyle olur o.Boyle bir adamdan koca da olmaz baba da.. kendi de diyor ben evlenmemeliymisim diye. Ailesi bile esime kiziyor,onu suçluyorlar.
Ben elimden geleni fazlasiyla yaptim.maddi manevi destek oldum,en kotu gununde yaninda oldum.ama eminim felçli olsam bu adam beni yine birakirdi,ilgilenmezdi,bende erkegim ama derdi..Gitsin ozgurlugunun tadini cikarsin madem,ihtiyaclarinin pesinden kossun.

genel olarak tüm yorumlarını okudum mezig, sen naptın arkadaşım yaaa diyesim, sarılasım geldi doğrusu... Gerçekten sokaktaki hayvanları,sokaktaki çocukları falan bi doyur da kurtuluşunu kutla..

İçim daraldı, burda 30 sayfayı roman okur gibi okumak kolayda, yaşayana böyle bi hikayeyi kaldırmak zordur. Hemde çocuklar var. İnşallah yolun bahtın açık olur, istediğin her şeyi söke söke alırsın bu adamdan..

Ama olayın başı neresi sende biliyorsundur.. Bu kadar iyi niyet bu zamanda fazla evette annesiyle yaşamayacaktınız .. kendi hayatın olamamış ki senin, tatile gidememiş, koynunda bebeğini uyutamamışsın... Neyse yeterince yormuş,kullanmışlar seni... Sıra senin, bahsettiğin gibi avukatlarınla karşısına çık.

Birde eğer erkek cocuk annesinin dizinin dibinden ayrılıp evlenmezse onun için sadece yataktaki kadın oluyo eşi olmuyo karısı olmuyo işte. adamın hayatı aynı şekliyle devam ediyo zaten , sadece yatagına bir kadın geliyo hepsi bu. Evlilik nedir ? Baba olmak nedir ? Sorumluluklarım neler? erkekler bunları bünyelerinde bulundurmuyorlar.. ama kadınlar anne olmaya daha 3 yaşındayken oyuncak bebeklerini doyurarak, uyutarak başlıyorlar.. Erkekler için mümkün değilken, birde aynı evde zaten her şeye yeten annesi var.. Evliliği benimseyerek her şeyiyle tüm kavgalarıyla, cinselliğiyle, rahatlığıyla yaşatmamışlar size. Evlendik diyememiş ki bu adam. Off neyse işte biraz üzüldüm senin için. Keşke böyle olmasaydı ama artık daha güzel olacak.. Buraya gelişmeleri yazmayı bırakma yeter.:KK19:

İskolik degilim ben.mesai saatim bitince kosarak cikarim işten. En erken saatim istanbul sartlarinda 19:45 de evde olmak. Huzurdan yanayım. Aile,ozel hayat onemlidir benim icin. Odun gibi biri oldugumu nerden cikardiniz ki?
Farzedelim soguk,uyumsuz,konusmayan,kultursuz,kaba saba,cirkin biriyim..(esim aksini soyler)
Peki ya karsimdaki eş? Onun kabaligi,vurdumduymazligi,bencilligi,BEN demesi,duygusuzlugu? Onun dersi sinavi makale yazmak icin aylarca gecelemesi? E ama benim de ozel hayatim olmali,kendime zaman ayirmaliyim deyip haftanin 3gunu spora maça gidip gece 10 bucuk da gelmesine ne demeli? Arkadaslarinin gel bir iki yudumlayip deyince gitmesine gece 3 de 5 de gelmesine hatta alkolluyum deyip hic gelmemesi ne olacak? Tartistik madem deyip 2 -3 hafta gelmemesi,yada o gece arkadasinda yatmasi? Peki suan yaptigi usulsuz islere ne demeli. Bunun icin de gece 1de 2de geliyordu eve. Istemiyorum yapma bu işi derdim ama ev yaptiriyoruz para lazim diye hırs yapardi(bu kdr kasmasına gerek yoktu,acta acikta degildik) Bu insan memur 6da evinde olabilecek bir insan! Simdi diyor ki sen beni kısıtlıyorsun,evlilik ayak bağı,istedigim yere gidip gelemiyorum,haftasonu arkadaslarimla kalmali biryere gidemiyorum,yaz tatiline gitsem 3-5gun buna da izin vermezsin diyor. Sen zaten yeterince ozgursun ki,karsinda durabilen mi oldu bu neyin kafasi?
Evli hangi erkek bunlari yapiyor ?
Adamin evle cocukla alakasi yok. O kendince beni cekemedin eve deyip kendini hakli cikariyor. Tatile gitsek genelde arkadaslari arar, iş konusur,çayi sigarasindan sohbet etmeye vakti olmaz. Kahvalti yapsak sen masayi hallet ben çayimi alip balkona geciyorum der.. suya sabuna dokunmaz.paylasimda bulundugu hic birsey yok. Hep kendi haklidir. Kadin hem calisip hem herseyi yapmak zorundadir,fazla efor sarfetmelidir,ama o erkek! ben oyle işten geleyim tv karsina yatayim..ben boyle olamam kendime ugras edinmem lazim der.
Cok cabuk sıkılır herseyden. Normal konussak dönüp dolasip işinden,dersinden,planlarindan bahseder saatlerce. Iyi de bir de sen napiyorsun nasilsin gunun nasil gecti islerin/arkadaslarin nasil de? Fazlasiyla bencil ve egoist.
Simdi boyle ruhsuz ,duygusuz,kisilik bozuklugu olan adama ne cilvesi olacak?
Zaten geliyorum gec. Yol mesafem var.hergun sehirlerarasi gidip gelmek gibi. Ama o kendi ozel araciyla 20dk da gidiyor işe. Ben 3vesait gidiyorum.birde performans bekliyor. Duygusal birsey kattigi da yok,ruhsuz. Sanki onunla olmam lutufmus gibi. Kusura bakmasin maddi manevi hep benden gitmis. Baskasiyla evlense yine boyle olur o.Boyle bir adamdan koca da olmaz baba da.. kendi de diyor ben evlenmemeliymisim diye. Ailesi bile esime kiziyor,onu suçluyorlar.
Ben elimden geleni fazlasiyla yaptim.maddi manevi destek oldum,en kotu gununde yaninda oldum.ama eminim felçli olsam bu adam beni yine birakirdi,ilgilenmezdi,bende erkegim ama derdi..Gitsin ozgurlugunun tadini cikarsin madem,ihtiyaclarinin pesinden kossun.
neden bu pislik sizi işe götürüp getirmedi birde onun canını yaksaniz sizi gördüğün de mutluluktan uctugunuzu kelebekler ucustugunu görse aklınız başka yerde onu görmüyorsunuz bile aşık olduğunuzu hayatına birinizin girdiğini sansin ve perişan olsun lütfen bunu yapın asık olup zaten mutlu olacaksınız ama şimdi bu ona yeter

İnsan nasıl birbirine böyle şeyler söyleyecek raddeye gelebiliyor anlamıyorum ama söylenmesi konuşulması dile getirilmesi de gerek çözüm bulmak için o yüzden dile getirmekte sorun yok da üslup çok önemli. Sizi kırmadan güzelce sorunlarını dile getirseydi eşiniz keşke çözüm üretelim deseydi altı yıl nasıl yaşadı o zaman cilveli miydiniz ? Bazı erkekler gerçekten evlenince iş hayatına da girince değişiyo... cinselliğe aşırı düşkün erkek çok itici gelmiştir hep bana...bilmiyorum o kadar fazla cinsel ilişkiye gerek YÖK bence mutluluk için.. illa ki orgazm a da gerek yok sarılıp okşanmak sarılıp uyumak bunlar da çok güzel şeyler...hatta benim eşim cinsellik şart mı yani o olmasa çocuk olmasa biz mutlu olamaz mıyız derdi bazen.. bana kızardı çocuk istediğim zamanlar? Biz seninle huzurluysak gerisi boş der hep..cinsellik de gerekli doğamız gereği bile vücudun ihtiyacı ama sizin eşiniz baya abartmış haftada 3-4-5 ne demek ? Çalışan bir bayan için bu çok zor. Onun yerine başbaşa oturup gününüzün kritiğini yapmak sohbet etmek ne güzel olur ama erkek işte hepsi aynı olmuyor kuduruk oluyor bazısı herhalde :) :KK43: mesela Doğumdan sonra kadınlar isteksizleşir genelde ve bu zaman alır geri gelmesi o isteğin. Erkek kaldığı yerden devam tabi hormonları değişen vücudu değişen çocuğu çıkaran biziz doğunca emziren ama yine de biz suçluyuz garip.... adamın kafasında bu iş bitmişse siz de yıpranmayın evliliğini kurtarmak isterse zaten çaba sarfeder

Gecen gun ona bileklik aldik. O boncuk begendi,ben de dedimki tesbih mi bu ,ya sabr mi cekeceksin.. :KK48:Tahtali alalim sana,erkeklere yakisir..neyse benim begendigimi kombin yapip aldik. Isyerinde herkes cok begenmis,hatta benim olsun diyen olmus. 5tl ye mi ne aldik oysa.
Dedim ki eşim zevklidir,ben her ne kadar begenmesem de deseydin,dedim.
Sonra dedim ki,
neyse bir gun ben olmazsam hayatinda kendi zevkine gore alir,giyinirsin dedim :KK66:
.....
Bu ne demek simdi dedi.?ne ne demek,senin turkçen yok mu neyini anlamadin dedim.yok hayir olmazsam ne demek dedi? Olmazsam işte.. ayrilirsak ,ölürsem dedim. Sen ayrilmak mi istiyorsun ki benden dedi. Yok hayir da boşanmayi isteyen sensin ya o yuzden soyledim dedim..senin bana soylemek isteyip de soyleyemedigin seyler var gibi dedi.gel konusalim noldu dedi.Yok ya olsa derim deyip ciktim mutfaktan(yemegi bitirip kalktim)

Dun canli muzige gittik. Benim fikrimdi.neyse dun belirttigim gibi giyindim.kiyafetim icin, bu kısa mı açik mi sanki?dön bakayim icin belli oluyor mu dedi.. sacmalama dedim yaz mevsimi,hava sicak,ayrica bara gidiyoruz,loş ortam..ne giyinecektim kim gorecekki beni dedim! Altina bilekten bagcikli pudra topuklu ayakkabilarimi da giydim. Ben giyiniyorum o bana bakiyor ama anlam veremiyor. Onun boyunu da gectim, aa sende yanimda kisa kaldin dedim:KK66:

Neyse gittik..terasa oturduk.bi kac yudum bisey ictik ben alisik olmadigim icin 2 yudumdan sonra kafam bir milyon oldu. Sonra esim dedi ki,alkol alinca gozume ayri bir guzel gorundun dedi. Aslinda cirkinsin dedi(sakasina dedigini anladim).
Ben de ufka en uzaga bakarak, senn geçç bakalımm dalganı dedim sarkilari mirildanmaya devam ettim gozlerim kapali.sana noldu? Biri sana guzelsin falan mi dedi,bisey mi oldu dedi(bu degisikliklerden dolayi aldattigimi mi dusundu acaba bilemedim)
Yoo dedim.
Sonra esim ciddi bir ifadeyle dedi ki, sanki bana anlatmak isteyip de anlatamadigin seyler varmis gibi dedi. Yok canim ne olabilir ki dedim. Basim donüyor zaten bir taraftan... sonra dediki bak bana anlat, de ki X şu şu şu hareketine cok kizdim, şu lafınla beni cok kırdın de, dedi. Delikanli gibi soyle, hadi, anlat,harbi kız olarak soyle,dök içini bana,ne varsa içinde biriktirdigin anlat herseyi dedi(samimi,dost gibi)
Suan sarhosum diye agzimdan laf almaya calisiyorsun ama aklim basinda,yemezlerrr deyip kahkaha attim..
Peki beni seviyor musun dedi?şöyle boyle yaptim el isaretiyle.az mi seviyorsun cok mu dedi? 10 sn den sonra, cok dedim.
Ben de seni seviyorum,sevmesem simdiye ayrilirdik zaten dedi.
(Ben anlamadim gercekten bosanmak istiyor muydu yoksa blöf müydü.ama kafasina koymus gibiydi de.. )

.......
Muhabbete devam ettik. Isyerinden birini anlatti. Oglan tarafi kizi begenmiomus,kiz da demis ki ben evlilik dusunuyorum ailen beni istememekte kararliysa biz ayrilalim demis,birbirimizin vaktini calmayalim.
Iyi yapmis kiz,helal olsun,onun ailesinin keyfini mi bekleyecekti,ben olsam ben de oyle yaparim dedim,aferin ona dedim!ama cocuk cok uzgun dedi. Bana ne ki,ailesini ikna edemiyorsa kizin vaktini niye aliyor,yemişim uzgunlugunu,akli basina gelsin dedim.
Yaa bu kizlar neden boyle hani seviyordu,birden pat diye gider mi insan,boyle sebep mi olur,ki seviyorlardi da birbirlerini dedi..
Kimse kimseyi beklemiyor artık,bu işin kızi erkegi yok dedim. Sacma bi ornek olacak ama senden onceki arkadasimla da bu yuzden ayrildik dedim.aleviydi o,ailen beni istemezse ben nolcam yaşim geciyor,ne zaman evlenip coluk cocuga kariscam,kimse beni tanimiyor ailenden,ya tanistir ya da ayrilalim demisti dedim.bende tanistiramam sirasi degil,sen bilirsin deyip ayrildik dedim. E sevmiyor muydun dedi.seviyordum,uzuldum,yapma sacmalama dedim ama degismedi. Sonrada o gelip ozur diledi ben yok dedim,oyle de pis bir inadım vardir dedim.
Hem ohh iyiki de olmamiş,hic pisman degilim dedim.

Velhasil şok ustune şok yasattim dun..
Iyi oldu ona. Cok kirdi,uzdu...
Gelismeleri dertlesme mahiyetinde tekrar yazarim.
Tesekkur ederim hepinize yardimci olmaya calistiginiz icin:KK200:
paylaşımı ilk okudu

X