• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Herkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.
Hahahahaha hiç güleceğim yoktu Valla 🤣🤣

Hahahahaha hiç güleceğim yoktu Valla 🤣🤣
Haa şunu eklemeyi unuttum savcı gelip sizin elinizden telefonu almakla kalsa yine iyi ensenizden tutuğu gibi sizi direk hapsede atabilir hatta hatta ne hapsi direk hücreye koyar idam cezası bile verebilir aman aman çok dikkatli olun ülke fln değiştirseniz yeridir çok büyük bir suç işlemişsinz🤷‍♀️🤷‍♀️

Eşi icin sıkıntı yok eşi zaten biliyormus olan bana oldu gibi bir sey yazmıssınız, o karısına yetiştirilme tehtidini ortadan kaldırmak icin boyle gosteriyodur kendisini. Sonucta eşiyle konusmadınız değil mi? Bi de adam ne is yapıyo CEO falan mı? Cünkü sehir dısında yasayıp kocasına özgürsün kocacıgım ne yaparsan yap deyip nikah vermeyen kadın durumu da bana palavra gibi geldi.
Basınız da derde falan girmez burda bi suclu var o da adam.

Bi de sunu eklemek isterim fake hesap açmanız bunun icin cok sacma. Yok takıntılıymıs da yok arkadasınızı satamazmısınız da bunu örtbas eden arkadas da pek satılmayacak bi tip değil. Evli olması devlet sırrı mı da herkes birlesmis suc ortaklıgı yapıyor? Leş muhabbetler
Erkekler kadınlar gibi değildir. Kadınlar bir adamın eşini aldattığını öğrenince etkilenir. Ama erkekler öyle değil. Erkekler arkadaşlarının her pisliğini erkeklik adamlık adı altında saklıyor maalesef. Siz eşlerinize sorun bakalım hangisi iş yerinde arkadaşı olan bir adamın yaşadığı gizli ilişkisinin ortaya çıkmasına göğsünü gere gere önayak olur. Hangisi siz söylemek istediğinizde tamam sen anlat benim iş arkadaşımla aram bozulsun önemli değil der. Birde iş yerinde ki pozisyonlar ve çıkar ilişkileri olunca. Bukadar yüzeysel düşünmeyin bazı şeyleri.

Erkekler kadınlar gibi değildir. Kadınlar bir adamın eşini aldattığını öğrenince etkilenir. Ama erkekler öyle değil. Erkekler arkadaşlarının her pisliğini erkeklik adamlık adı altında saklıyor maalesef. Siz eşlerinize sorun bakalım hangisi iş yerinde arkadaşı olan bir adamın yaşadığı gizli ilişkisinin ortaya çıkmasına göğsünü gere gere önayak olur. Hangisi siz söylemek istediğinizde tamam sen anlat benim iş arkadaşımla aram bozulsun önemli değil der. Birde iş yerinde ki pozisyonlar ve çıkar ilişkileri olunca. Bukadar yüzeysel düşünmeyin bazı şeyleri.
Çıkar iliskisi icin aldatan adamın pisliğini saklayan birini satmamak icin direnmem bi kadın olarak ve ortalıgı ayaga kaldırırım.

Eğer o adam seni şikayet ederse ben kimlikte Adımı değiştiricem al bak bunuda yazıyorum buraya

Teşekkürederim çok motive bir yazı
Ahahah o kadar insan bana seni savcılığa vericem dedi ki ohoo verselerdi şuan müebbet yerdim anca laf onun gibileri çok gördük hadi versin bakalım bekliyorum söz sana avukatı ben tutucam yaz sen bana 😃

Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.
Sizi korkutup elinde tutmaya calisiyor sakın ha hicbir sey yapamaz. Cevap bile verme.

Çok teşekkürederim içime su serptin. Çok çok teşekkürederim. Bana mesaj atıp duruyor o telefonunu aldıracağım. Sen olduğunu ortaya çıkaracağım diye. Savcılığa telefonuma el koyduracakmış kolaymı bu işler öyle anlamadım gerçekten.
e sen de ona at esas biraz daha beni taciz etmeye devam edersen kendin savcılığı boylayacaksın diye.ayrıca kimden öğrendiysen öğrendin sonuçta bunu öğrenmen yanlış olan değil adamın saklaması yanlış olan , evliymişsin karına anlatmadan yok ol karşımdan diye kovabilirdiniz.

Sadakat yoksunluğu + yüzsüzlük.Adam iğrençlikte yeni bir çığır açmış.Allah karşılaştırmasın bunlarla ne diyeyim.

Bu durumdan bir şey çıkmaz ama şeyi merak ettim adamın evli olduğunu öğrenmişssiniz ama ilişkiye devam etmişsiniz söyleyeni satmamak için , bu süre zarfında bu adam size dokundu mu elinizi tuttu mu yani canım aşkım vb mesajlarınız var mı ailemden korkıyorum demişssin bu olaydan bir şey çıkmaz ama adam eğer bu mesajları ailenize gösterme ihtimali var evli olduğumu bildiği halde ilişkiye devam etti diyebilir ki yalan da söylemiş sayılmaz

Bence birinden gerçekten kurtulmak istiyorsak kurtuluruz ya bu çok zor değil.
Engelleyin her yerden bi süre gerekirse sosyal medya hesaplarinizi dondurun sonra yeniden açarsınız.
Hala bi sekilde ulasiyorsa asil ben seni sikayet edeceğim uzaklaştırma kararı aldıracağım hakkında deyin.
Tehdit içerikli mesajlarını da saklayın bunu da delil olarak sunacağım deyin.
Anlamadım ki sanki cinayet işlemiş gibi bu kadar tirsiyosunuz hayır her dediğine niye inanıyorsunuz ayrıca.
Madem öyle siz de bol keseden sallayın onun gibi .
Avukatla konuştum ben de Sana dava açcam de sen de onu korkut şu adamlardan korkmayın yahu.

Koskaca mahkemelerin işi gücü yok bu salakla uğraşacaktı .

hukuki bir bilgim yok ama duyunca çok saçma geliyor şikayet sebebi. beni kandırıp evli olduğunu gizledin bende seni şikayet edicem deseniz bişey çıkar mı? ay boşverin hiç muhattap olmamanız daha iyi. ne pislik adammış.
bazı arkadaşlar eşi nasıl bişey demez olur mu falan demiş. eşim bir tanıdığından bahsetmişti adam karısını anlatırken aldatmaları hakkında bildiği halde konuşmamasını övmüş, çok hanımefendi biri hiç böyle seviyesiz şeyleri konuşmuyor benimle demiş. var böyle tipler yani, uzak durmak en mantıklısı.

Back