• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Korktuğunu anlamış sallıyor deli galiba :KK70: ama senin yaptıklarında çok saçma geldi bana istemiyorum de bitti gitti şimdi daha mı iyi oldu
Ayrılmak istedim fakat etrafımdaki insanları arıyordu.Çok aşırı takıntılı. Evliliği ondan kurtulmam için tek fırsattı.Fakat onuda hiç bulamayacağı bir kişi sayesinde öğrenmiş olmak gibi olsun istedim.Çok kusursuz görünen her istediğimi yapan ama garip olduğu belli olan biriydi.Bu detaylara girip ben konuyu uzatmadım. Evliliği olmasa ayrılacak sebep yok gibi görünen bir ilişkiydi.İşte burada tıkanıyorum narsist mi desem ne desem ifade edemiyorum bu kısmını.

Savcının umrunda bile olmayacak afedersin senin sevgilinin cinsel organın derdine düştüğü rezillikler. Yaşın ufak sanırım korkutmaya çalışıyor, muhtemelen korkutup biraz da o şekilde faydalanıcak senden. Savcıya gidip bir tehtid mesajı göstermesi gerek hayatım tehlikede demesi ikna etmesi gerek. Var mı tehtid unsuru şantaj var mı para talebi ?
Hayır hayır öyle bişey yok. Tehdit şantaj hiçbirşey yok. Sadece böyle bir tongaya düşmeyi yediremiyor. Bunu kim yaptı bulacağım sensin direk senin adını vereceğim diyor. Bu yani. Ben nasıl öğrenmişim evli olduğunu dedektifmisin sen diyor. Bu işi sen tezgahladın bana oyun oynadın bulacağım o numara kimin savcılıktan diyor bukadar özeti.

Bir insanın özel hayatına bukadar dalıp kurcalamak suçmuş şimdi onu yazıyor bana.Asla muhatap olmuyorum cevapta yazmıyorum. o zaman engelleseydi gerizekalı ya anlatmasaydı herşeyini. Tamam ben fake hesapta ısrarcı bir kadın oldum kabul ama o da anlattı yani evliliğini falan.

Hayır hayır öyle bişey yok. Tehdit şantaj hiçbirşey yok. Sadece böyle bir tongaya düşmeyi yediremiyor. Bunu kim yaptı bulacağım sensin direk senin adını vereceğim diyor. Bu yani. Ben nasıl öğrenmişim evli olduğunu dedektifmisin sen diyor. Bu işi sen tezgahladın bana oyun oynadın bulacağım o numara kimin savcılıktan diyor bukadar özeti.
Çok komik bir adammış ya 😂 he tamam canım de engelle , umrunda bile olmasın.
Bir insanın özel hayatına bukadar dalıp kurcalamak suçmuş şimdi onu yazıyor bana.Asla muhatap olmuyorum cevapta yazmıyorum. o zaman engelleseydi gerizekalı ya anlatmasaydı herşeyini. Tamam ben fake hesapta ısrarcı bir kadın oldum kabul ama o da anlattı yani evliliğini falan.
Arkadaşım sen kaç yaşındasın ? Önüne gelen her kadınla bunu yatağa atarım diye donuna kadar anlatmasaymış. Kendine göre bir hukuk sistemi kurmuş buna inanıp sana mesaj atması ya gerizekalı olduğunu gösteriyor ya da senin 16-17 yaşında olduğuna.Sana bişey olmaz diyoruz adama inanacaksan buraya neden soruyorsun. Ortada suç yok. Hala neden mesaj atmasına izin veriyorsun ki engelle gitsin. Cevap verme, muhatap olma sende duramıyorsun anladığım kadarıyla iletişimsiz.

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Ahahaha o akılsız adama sadece gülüyorum. Savcılığa ver de karın da duysun seni bütün akrabalarına rezil edeceğim deyin. Savcıların işi gücü yok, ahlaksız bir adamın gönlü hoş olmadı diye hemen suç çıkaracaklar ortaya. En en en fazla gizli yazışmalar ifşa edildi diye şikayet edilir ama siz de kendi konuşmanızı atmışsınız. En olmadı itiraf edersiniz olur biter. Hiçbir şey olmaz size. Keşke onun başı yansq

Ay gitsin hatta lütfen gitsin yani

gitse ne olacak yaa... bıçakla insan yaralayanlar ceza almıyor sizin kendi aranızdaki evcilik oyunlarına mı hakim müebbet verecek !

gitsin bence de orada yargıyı oyalamaktan bari ceza alır... kendisi suçlu her yönüyle siz neden korkuyorsunuz anlamıyorum...

gerçekten bunun için buraya konu açmış olmanızı anlayamadım...

Kimin eli kimin cebinde belli değil...

Evli bir adamla gönül eğlemişsiniz bilmeden buna yanacagınıza beni savcıya verir mi derdindesiniz..
Versin de siz de soyunu sopunu bilmeden kimseye
Merhaba dememeyi öğrenirsiniz belki...
Konu sahibinin ne suçu var? Nerden bilsin evli olduğunu? Her tanıştığımız adamın alnında evli, bekar, abaza, evlenebilir gibi ama gözü de yola bakıyor, çok sadık, aman çok ponçik yazmıyor. Evli olduğunu Nerden bilelim o söylemezse

Çok komik bir adammış ya 😂 he tamam canım de engelle , umrunda bile olmasın.

Arkadaşım sen kaç yaşındasın ? Önüne gelen her kadınla bunu yatağa atarım diye donuna kadar anlatmasaymış. Kendine göre bir hukuk sistemi kurmuş buna inanıp sana mesaj atması ya gerizekalı olduğunu gösteriyor ya da senin 16-17 yaşında olduğuna.Sana bişey olmaz diyoruz adama inanacaksan buraya neden soruyorsun. Ortada suç yok. Hala neden mesaj atmasına izin veriyorsun ki engelle gitsin. Cevap verme, muhatap olma sende duramıyorsun anladığım kadarıyla iletişimsiz.
Engelli diyorum heryerden engelli. Normal mesaj atıyor onlarda spama düşüyor. Ama ben cevap yazmıyorum. Aklınıza gelecek heryerden engelli. Ona inanmakla ilgisi yok. Rahatlamak istiyorum sadece kimseyle konuşamıyorum. Sadece hayır böyle birşeye savcı itibar etmez sözlerini çok çok okumak beni biraz daha rahatlatıyor. Sadece bu.

Maceraya ne gerek vardı? seni sevmediğimi anladım ya da evli olduğunu öğrendim deyip ayrılsaydınız. Sorduğun soruya cevap vereyim, hicbir şey olmaz sadece gözünü korkutmuş savcılık ne yapsın bu saçmalığı?

hicbir nane yapamaz rahat ol.. bir sonraki adimi bu islerden anlayan arkadasim var ona para verecegim telefonunu, sosyal medya hesabini hackletecegim mesajlari cikaracagim vs vs ..

Konu sahibinin ne suçu var? Nerden bilsin evli olduğunu? Her tanıştığımız adamın alnında evli, bekar, abaza, evlenebilir gibi ama gözü de yola bakıyor, çok sadık, aman çok ponçik yazmıyor. Evli olduğunu Nerden bilelim o söylemezse

1. yargın zaten evli olduğunu öğrendikten sonra verdiği tepkisi.. yani buna üzülmüyor da adamın oku tehdit etmesene yanması ki adamın evli olduğu durumu bence burada en üzülünecek durum çünkü kız resmen ne konuma düşmüş

2. alnında yazmaz tabiki ama yaşantısı ele verir
Sizi bilmiyorum ama kendine ve hayatına değer veren biri; takıldığı, arkadaş olduğu en önemlisi sevgili olduğu insanın kim olduğunu araştırır öğrenmeye çalışır hırlı mı hırsız mı neci katil mi? Eğer öğrenemiyorsa da uzak durur.. hayatına sokmaz çünkü şüphelidir... niye çocuklarımızı güvenilir okullara çevrelere göndermek isteriz çünkü emin olmak isteriz güvende mi değil mi çünkü biliriz ki insanlar alınlarındaki yazılardan okunmaz yaşantısı ve çevresi onu ele verir... netten tanıştığı adamı sevgili edinmişse (farzı mahal) biri onun katil olma ihtimalini bile göze almış olmalı evli olduğunu da ve sonra ağlamamalı.. vb...

hicbir nane yapamaz rahat ol.. bir sonraki adimi bu islerden anlayan arkadasim var ona para verecegim telefonunu, sosyal medya hesabini hackletecegim mesajlari cikaracagim vs vs ..
Tövbe estağfurullah o evreye henüz gelmedik. Ne kadar karaktersiz bazı erkekler insan utanır gider işine bakar.Hala uğraşıyorlar ya ben bunu anlamıyorum bu ne takıntı salak ya.

Kesin arkadaşlık sitesinde tanıştınız değil mi
Oradakilerin çoğu evlidir zaten :)
Bence Ekran görüntüsünü al yazışmaların karısına at
Belki bi hemcinsimizi bari kurtarmış olursun.
Savcılığa da veremez merak etme
Verse de bşy olmaz.
Hayır. Normal iş ortamında tanıştık. İş arkadaşları az sanırım pek azı evli olduğunu biliyor.Yalnız yaşıyor çok iyi bir sosyal hayatı var.Patronu ile arası çok iyi ortak gibiler. Hepsiyle tanıştım. İş arkadaşlarının eşlerinin olduğu ev toplantılarına, dışarı toplantılarına dahi katıldım.Fakat onda itici bir özellik sezdim o ayrı. Şu an öğrendiğim kadarıyla eşi başka şehirde yaşıyor.merak edersiniz diye söylüyorum. Bana evli olduğunu iş arkadaşının eşi söyledi.Kadın yakalamış konuyu kocasına ben bu adamı gizeme söyleyeceğim demiş. Adam yapma etme demiş aynı yerde çalışıyoruz biz karışmayalım. Kadın bana yemin ettirdi. Asla ve aslada onları satmadım. Konu bu olmadığı için detayına girmedim.şimdi okumuş olur herkes.

Hayır. Normal iş ortamında tanıştık. İş arkadaşları az sanırım pek azı evli olduğunu biliyor.Yalnız yaşıyor çok iyi bir sosyal hayatı var.Patronu ile arası çok iyi ortak gibiler. Hepsiyle tanıştım. İş arkadaşlarının eşlerinin olduğu ev toplantılarına, dışarı toplantılarına dahi katıldım.Fakat onda itici bir özellik sezdim o ayrı. Şu an öğrendiğim kadarıyla eşi başka şehirde yaşıyor.merak edersiniz diye söylüyorum. Bana evli olduğunu iş arkadaşının eşi söyledi.Kadın yakalamış konuyu kocasına ben bu adamı gizeme söyleyeceğim demiş. Adam yapma etme demiş aynı yerde çalışıyoruz biz karışmayalım. Kadın bana yemin ettirdi. Asla ve aslada onları satmadım. Konu bu olmadığı için detayına girmedim.şimdi okumuş olur herkes.
Hm anladım
Uzak dur o zaman bu kanıbozuk adamdan
Baksana evli haliyle bekar hayatı yaşıyor

Back