• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

sadece erkekler için geçerli değil ki herkes için geçerli bu dediğiniz ... “hayvanın alacası dışında insanın alacası içinde olur” denir.
Ama sizinki çok başka siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız gerisi kadere giriyor..
ben de eşimin kel olduğunu evlendikten sonra öğrendim :))) yani arka tepesi açık biraz hep kamufle etmiş :))
Siz veya ben elimizden gelem herşeyi yaptık o yüzden gönlüm rahat..:

ama bu konu sahininki çok başka evlilik yahu bu
Ben hiç bilmediğine inanmıyorum... zaten kendisi de bişeyler sezinlemiştim diyor... basıları adamın parası konumu vs varsa hanımda ortada yok boşanırlar diye bakıyor uzaktan
Konu sahibi öyle bir araştırmaya girmemiş...
Ben de ne bileyim hiç bilmediğim bi insanla arkadaş bile olmam şüphe varsa uzak kalırım..

Siz içinizde bir şüphe olsaydı evlenir mıydınız? ki yokmuş... işte tam da bundan bahsediyorum
Keşke yA. En ufak şey olsa evlenmezdim o şerefsizle ama işte gerçekten insanın basireti bağlanıyor 😬 kel olsun ya bişey olmaz. Benim eskisinin saçı boldu ama saçı kadar karakteri yokmuş 😂

Savcının da başka derdi yok bunu ciddiye alacak😂😂 hiç takılmayın ve attığı mesajlara cevap vermeyin o zaman daha çok rahatsız eder takıntılı biriyse

Herkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.
Tatlım korkma ya yok öyle bi dünya seni nasıl etkiledi bu adam.Bi sakin mantıklı davran . Okadar senaryo yazıp oynarken hiç panik olmayıp simdi niye panik oldun?Telefon alınmaz.Asil sen sikayetci olsana beni tehdit ediyor diye.Sen birazda ailen sana kizacak diye tedirgin oluyorsun ailen kizar ama seni de yalnizbirakmaz.

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Kaç yaşındasınız Allah aşkına?İş,güç,eğitim?Bu adamlar ne güzelde seçip buluyorlar sizin gibileri. Size öyle derse sizde ona asıl ben seni şikayet edicem, evli olduğun halde benden gizledin ve onurumla,gururumla oynadın.Beni maddi manevi zarara uğrattın, avukatla görüştüm dava açıyorum.Seni sürüm sürüm süründürcem, eşşek yüküylede tazminat alıcam de bak bakalım nasıl sırra kadem basıyor.Yazışmalarımız hep duruyor, onlarıda delil olarak suncaz mahkemeye de.Korktuğunu belli ettikçe üstüne gelir böyleleri.Belkide karısına söylemenden korktuğundan seni korkutmaya çalışıyordur.Nerden buldunuz bunu,o fake olarak yazıştığınız internet sitesindenmi? Yapmayın şu internette doğru düzgün adam yok

Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.
Polis yada asker filanmı?telefonunu aldıracağım gilan hayırdır deseydin bi

Herkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.
Offff valla bu nedir arkadaşım.Ortada ne olayı varda telefonla alacaklar falan filan.Savcılığın işi gücü yok sizin saçma işlerinizlemi uğraşacak.Savcıya gidip anlatsa savcı onu odasından kovar.Dolandırıcılıkmı yapmışsın,gaspmı etmişsin?Öyle bile olsa elinde evrak olması lazım.Delil olarak ne sunacak? Saçmalamayın Allah aşkına.Millet adam yaralıyor, kamera kaydı varken sadece ifade alıp serbest bırakıyorlar.Sakin ol

Bunları düşünmekte haklısınız. Ben olsam bende düşünürdüm. O yüzden kendimi savunmayacağım. Sadece savcılıkla ilgili sorun yaşamaktan korkuyorum. Ama bunca sorunun arasında kalkıp savcı her isteyenin isteği kişiyi bulmakla uğraşmaz diye düşünmeye çalışıyorum. Teşekkürler.
Ya evet aile hekimi gibi aile savcılığı uygulaması başlayacak yakında, kim kimi isterse aldırabilecek 😂

Hepinizi anlıyorum. Hak veriyorum yorumlarınıza soru işaretlerinize. Adam karısından korkmuyor.İş yerinde muhtemelen birkaç kişi biliyor diğerleri bilmiyor. Karısının umurunda değil ben bunları düşünmemmi. Fakat karısı ayrı yaşayalım fakat asla beni boşamasın ne isterse yapsın diyen bir insanmış. Bir şey çıkmaz karısıyla tehdit etmekten.
Nerden biliyorsun?Karısıyla birebir konuştunmu?Bunlarda standart evli erkek yalanları.Yapmayın ya yapmayın artık şu yalanlara kanmayın.Çirkeflik istiyorsa ondan daha çok çirkef olun.Madem işyerindekilerle tanışıksınız,gidin işyerine dalın içeri, ordaki herkese bu adam evliymiş,beni kandırdı,şimdide ayrıldım diye beni tehdit ediyor.Mahkemeye veriyorum kendisini hepinizide şahit yazdırcam haberiniz olsun diye bağırıp çağırıp çıkın.

Son olarak

Şimdi yine yazmış savcılıktayım verdim tc kimlik numaranı ve telefon numaranı haberin olsun yazmış. Ne için verdi ne verdi şimdi
O senin tc kimlik numaranı biliyor savcıya veriyor, ama sen adamın kimlik bilgilerine bakamıyorsun.Koskoca 32 yaşında kadınsın 😂 ne saklıyorsun?

Mahkemeye gidip birisi beni işletti sevgilim gibi davrandı sonra sevgilime evli olduğumu söyledi ama ben onun sevgilim kişisi olduğunu düşünüyorum dese ne olacak ? Savcı tekme tokat kovalar adamı. Hiç merak etmeyin bisey çıkmaz bu işten. Dava bile açılmaz

Çok teşekkürederim.Olay aldatmaktan korkması değil bana kumpas kurdun diyor. Birde ben yabancı bir hat aldım Norveç numarası. O numara üzerinden wat... Tan konuştuk. Şimdi iptal ettim. Sen nasıl bir çetesin çökerteceğim diyor. Allahım ya
Böyle yuzsuzluk olmaz terbiyesiz ahlaksız sen diyemiyo musun yalan söyleyip aldatan sensin evli halinle beni kandırdın utanmadan üste cikiyosun neden demiyosun?

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Saymamış sövmemiş dolandırmamışınız. Rahat olun. Ne diyecek ben karımı sevgilimle aldatırken sevgilimi de yeni sevgiliyle aldatacaktım ki kumpasa geldim 3 kişi var sanırken meğer ikiyle yetinmek zorunda kalmışım mı?

Savcılık felan hikaye de, evli olup bu haltları yemesi mide bulandırıcı!
Senin için kazdığı savcılık kuyusuna kendi düşse keşke :sinirli:

Ben de gençlikte bu fake hesaptan yazma olayına girmiştim, evlilik falan yoktu ortada. Yalnız, buluştuğumuz şehir için; '' Oraya hiç gittin mi?'' diye sormuştum, o da '' Evet, iş için gittim.'' demişti.
İş de benimle buluşması, yaptığı evlilik planları. işin evlilik teklifine kadar gitmesini, Galata kulesinde evlenme teklifi olaylarını saymıyorum bile. :KK70:
Söylediğimde telefonda yutkunması, keşke yerin dibi olsa da şuan girsem deyişi, unutamıyorum o anı hiç :))))
O hesaplar kapandı artık tabi, yaş kemale erdi, şimdiki aklım olsa uğraşmazdım bile, değmezdi çünkü.
Takma kafana, belli ki hırs yapmış, boşver. Kimden öğrendiğini söylemek zorunda da değilsin, kendinen emin davran.

O senin tc kimlik numaranı biliyor savcıya veriyor, ama sen adamın kimlik bilgilerine bakamıyorsun.Koskoca 32 yaşında kadınsın 😂 ne saklıyorsun?
. Bende öğrenirim tc kimlik nosunu ama bu zamana dek gerek duymadım. Bizim onların şirketiyle ortak işlerimiz oluyor. Bu basit.

Nerden biliyorsun?Karısıyla birebir konuştunmu?Bunlarda standart evli erkek yalanları.Yapmayın ya yapmayın artık şu yalanlara kanmayın.Çirkeflik istiyorsa ondan daha çok çirkef olun.Madem işyerindekilerle tanışıksınız,gidin işyerine dalın içeri, ordaki herkese bu adam evliymiş,beni kandırdı,şimdide ayrıldım diye beni tehdit ediyor.Mahkemeye veriyorum kendisini hepinizide şahit yazdırcam haberiniz olsun diye bağırıp çağırıp çıkın.
Ben eşiyle birebir falan konuşmadım. Hiç tanımıyorum.Bana ne evli olduğunu ne ayrı yaşadığını bizzat anlatmadı. Fake tanıştığı zaman anlattı. İlk bana anlatan bu şahsın yakın iş arkadaşının karısı ve bu kadında bunun evli olduğunu yeni öğrenmiş. Herşeyi eşinin anlatmasını istemiş eşide karısına anlatmış. Biz 8 - 10 kişilik bir grup olarak yemekler, organizasyonlar düzenledik. Kimisi evli çift, kimisi sevgili, bu adamın evindede yemek sinema organizasyonu vs. yaptık. Adamda evlilik ibaresi yok diyorum size bende evinin anahtarı vardı. Hergün gidip geldiği ev yani bu öyle kaçamak evi değil komşuları bilmemnesi hepsi beni tanıyor,evlilik Ne zaman tarzı sorular soruyorlardı. Adam 4 yıldır bu evde yaşıyormuş. Hiç mi bir komşusu bilmez evli olduğunu. Ben durup dururken bu adam evli mi değil mi diye araştırma yapacak bir sebep görmedim ama bunu anlatamıyorum. Adam bayram, yılbaşı özel günler hepsinde benle, benden öncesi sosyal medyasında hep arkadaşları ile tek bir gizli konuşmasına şahit olmadım. Fake hesapta bana eşini engellediğini, sadece belli zamanlarda para gönderdiğini yazdı. Çünkü sosyal medyada da eşi yok. Eşi ile ilgili bişey daha söylendi ama onu burada belli millete yorum olmasın diye yazmak istemiyorum.Bunları sorulduğu için yazıyorum benim sorunum sadece evli bir adamla böyle saçma bir dava içinde olmamak, kesinlikle evli bir adamla tartışma bilmemne sorun istemiyorum.Bakın burada bile nekadar garip yazan insanlar var. Birde gerçek hayatta dava boyutuna gelirse ben tarafından yada ondan.insanlar kimbilir neler uyduracak bilip bilmeden. hiçbiri beni ilgilendirmiyor ben beni rahat bıraksın istiyorum sadece bukadar.

Tam yılan hikayesi olmuş 😂
Merak etmeyin birşey yapamaz istediği kadar takıntılı olsun.Yalnız her gözyaşını öğrendiniz artık komple hayatınızdan silmeniz sizin için iyi olacaktır. Savcılıkta takıntı yapamaz kendi bacağına sıkar o belli ama gerçekten takıntılı ise intikam vs almak isteyebilir. Konuyla alakalı bir bilginiz olmadığını sizi rahatsız ederse bu konu ile alakalı asıl sizin onu savcılığa vereceğinizi yazıp muhattaplığı kesmeniz en iyisi.

Back