• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Ayrılmak istedim fakat etrafımdaki insanları arıyordu.Çok aşırı takıntılı. Evliliği ondan kurtulmam için tek fırsattı.Fakat onuda hiç bulamayacağı bir kişi sayesinde öğrenmiş olmak gibi olsun istedim.Çok kusursuz görünen her istediğimi yapan ama garip olduğu belli olan biriydi.Bu detaylara girip ben konuyu uzatmadım. Evliliği olmasa ayrılacak sebep yok gibi görünen bir ilişkiydi.İşte burada tıkanıyorum narsist mi desem ne desem ifade edemiyorum bu kısmını.
Tamamda niye korktunki? Sende onu tehdit et bütün fotoğraflarımızı mesajlarımızı karına atacağım de iş yerinde evliymiş diye adını çıkarırım de deli deliyi görmeden sopasını saklamaz

1. yargın zaten evli olduğunu öğrendikten sonra verdiği tepkisi.. yani buna üzülmüyor da adamın oku tehdit etmesene yanması ki adamın evli olduğu durumu bence burada en üzülünecek durum çünkü kız resmen ne konuma düşmüş

2. alnında yazmaz tabiki ama yaşantısı ele verir
Sizi bilmiyorum ama kendine ve hayatına değer veren biri; takıldığı, arkadaş olduğu en önemlisi sevgili olduğu insanın kim olduğunu araştırır öğrenmeye çalışır hırlı mı hırsız mı neci katil mi? Eğer öğrenemiyorsa da uzak durur.. hayatına sokmaz çünkü şüphelidir... niye çocuklarımızı güvenilir okullara çevrelere göndermek isteriz çünkü emin olmak isteriz güvende mi değil mi çünkü biliriz ki insanlar alınlarındaki yazılardan okunmaz yaşantısı ve çevresi onu ele verir... netten tanıştığı adamı sevgili edinmişse (farzı mahal) biri onun katil olma ihtimalini bile göze almış olmalı evli olduğunu da ve sonra ağlamamalı.. vb...
Evli olduğuna üzülmedim çünkü Ben onu sevmedim.Ama konumuz bu değildi
1. yargın zaten evli olduğunu öğrendikten sonra verdiği tepkisi.. yani buna üzülmüyor da adamın oku tehdit etmesene yanması ki adamın evli olduğu durumu bence burada en üzülünecek durum çünkü kız resmen ne konuma düşmüş

Sizi bilmiyorum ama kendine ve hayatına değer veren biri; takıldığı, arkadaş olduğu en önemlisi sevgili olduğu insanın kim olduğunu araştırır öğrenmeye çalışır hırlı mı hırsız mı neci katil mi? Eğer öğrenemiyorsa da uzak durur.. hayatına sokmaz çünkü şüphelidir... niye çocuklarımızı güvenilir okullara çevrelere göndermek isteriz çünkü emin olmak isteriz güvende mi değil mi çünkü biliriz ki insanlar alınlarındaki yazılardan okunmaz yaşantısı ve çevresi onu ele verir... netten tanıştığı adamı sevgili edinmişse (farzı mahal) biri onun katil olma ihtimalini bile göze almış olmalı evli olduğunu da ve sonra ağlamamalı.. vb...
Evli olduğuna üzülmedim çünkü onu sevmedim. Yaşantı ile ilgili bir yorum yaptım zaten. Yaşantı güzeldi çevre arkadaşlıklar gayet normal görünüyordu. Sadece konu bu olmadığından ben uzatmadım.

Tamamda niye korktunki? Sende onu tehdit et bütün fotoğraflarımızı mesajlarımızı karına atacağım de iş yerinde evliymiş diye adını çıkarırım de deli deliyi görmeden sopasını saklamaz
Hepinizi anlıyorum. Hak veriyorum yorumlarınıza soru işaretlerinize. Adam karısından korkmuyor.İş yerinde muhtemelen birkaç kişi biliyor diğerleri bilmiyor. Karısının umurunda değil ben bunları düşünmemmi. Fakat karısı ayrı yaşayalım fakat asla beni boşamasın ne isterse yapsın diyen bir insanmış. Bir şey çıkmaz karısıyla tehdit etmekten.

Hepinizi anlıyorum. Hak veriyorum yorumlarınıza soru işaretlerinize. Adam karısından korkmuyor.İş yerinde muhtemelen birkaç kişi biliyor diğerleri bilmiyor. Karısının umurunda değil ben bunları düşünmemmi. Fakat karısı ayrı yaşayalım fakat asla beni boşamasın ne isterse yapsın diyen bir insanmış. Bir şey çıkmaz karısıyla tehdit etmekten.
Hiç sanmıyorum ayrı yaşadıktan sonra niye boşanmasın ki bir kadın böyle midesizliğe asla göz yummaz kılıfını da uydurmus karısıyla tehdit edilmesin laf gitmesin diye adama bak

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
benimde buna benzer olayım oldu. adamın koskoca EVLİ olması meselesi gölgede kalmış, birde sahte profil konusundasınız. o mevzunu değiştiriyor korkusundan, merak etmeyin. basın tekmeyi gitisin, hiçbirşey de yapamaz. savcıya gitse ne diyecek? evliyim, karımı ve sevgilimi aldatıyorum, yalan konuşuyorum, yalanım açığa çıktı mı diyecek?

Hiç sanmıyorum ayrı yaşadıktan sonra niye boşanmasın ki bir kadın böyle midesizliğe asla göz yummaz kılıfını da uydurmus karısıyla tehdit edilmesin laf gitmesin diye adama bak
Tamam aynı fikirdeyim ama insan eşini hiç aramaz mı ya, hadi bu aramıyor kadın hiç aramaz mı sormazmı. Onca bayram yılbaşı hiç gitmez mi. Gerçi hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Fakat bana söyleyen kadın bile şok olmuş onunda haberi yok kocası anlatmış herşeyi enine boyuna.insanın bir telefon konuşması dikkatini çeker. Bişey yani ufak bişey.

Çok teşekkürederim içime su serptin. Çok çok teşekkürederim. Bana mesaj atıp duruyor o telefonunu aldıracağım. Sen olduğunu ortaya çıkaracağım diye. Savcılığa telefonuma el koyduracakmış kolaymı bu işler öyle anlamadım gerçekten.
Mumkunati yok ben işin icindeym merak etme ...uydurmasın biyerinden

Son olarak

Şimdi yine yazmış savcılıktayım verdim tc kimlik numaranı ve telefon numaranı haberin olsun yazmış. Ne için verdi ne verdi şimdi
Hiç bişey vermedi veremez .verdi diyelim savcılık takipsizlik kararı çıkarıyor kimse duymuyor bile kafan rahat olsun ısrarla söylüyorum bak 😂

Hiç bişey vermedi veremez .verdi diyelim savcılık takipsizlik kararı çıkarıyor kimse duymuyor bile kafan rahat olsun ısrarla söylüyorum bak 😂
Hakkını helal çok sordum sana ama ne diye verebilir bu şahıs beni fake hasapla rahatsız etti dese, hiç sorgulamazmı savcılık sen neden cevap verdin muhabbet ettin demez mi? Yani bir rahatsızlık olduğunu kanıtlamak zorunda değil mi?

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Ortada suç yok ki suçlu olasın.

Tamam aynı fikirdeyim ama insan eşini hiç aramaz mı ya, hadi bu aramıyor kadın hiç aramaz mı sormazmı. Onca bayram yılbaşı hiç gitmez mi. Gerçi hiçbiri beni ilgilendirmiyor. Fakat bana söyleyen kadın bile şok olmuş onunda haberi yok kocası anlatmış herşeyi enine boyuna.insanın bir telefon konuşması dikkatini çeker. Bişey yani ufak bişey.
Ah kuzum ya nasıl işlerini yağ gibi yüzdürüyorlar bir bilsen. Üniversitedeki ev arkadaşımda onca yılın ardından evli olduğunu öğrenmişti hatta üniversite okuyorum falan diye bir güzel yemiş kızı. Kaç tane çocuğu çıktı hiç anlayamadık Allah böylelerinden korusun cezasını versin gerçekten

Verebiliyorsa versin savcıya küfür tehdit olan içeriklere bile kolay kolay bakılmıyor.Bu arada sen ona deki asıl ben seni şikayet edeceğim evliyken beni kandırdın diye araştırsın bakalım hanginizin yaptığı suç.Bence senin korktuğunu anlamış sakın belli etme

Ay ne salak bı adam ya, dünya takıntılısı olsun totonda don lastiği gibi salla gitsin...
Kim kime dişini geçirirse gelsin bakalım o takıntılı numaralarını ben gibi birine yapsın yer mi....

Yanlız kusura bakmayın da siz bu adamı nasıl buldunuz, nasıl bir ortamınız var, nasıl hayatınıza soktunuz!!!!

Merak etmeyin hiç bı savcı böyle saçma bı konuyla uğraşmaz. İnsanlar kocalarından ölüm korkusuyla kaçarken çare ararken bu konuyla mı adalet dağıtacaklar...

Fake hesabınızla açtığınız profilde ısrarcı olduğunuzu söylemişsiniz. Karısından bahsetmiş sizden bahsetmemiş. Ama fake profil hiçbir kanıtı yokken gidip sevgilisini bulup olanları anlatmış.
Sizden şüphe duymakta hatta siz olduğunuzdan emin olmakta haklı.
Ama bir şey çıkmaz bu konudan.
Hem evli hem evlilik dışı ilişki yaşıyor hem başka evlilik dışı ilişkileri kovalıyor. Hem suçlu hem güçlü denilen cinsten.

Kendisinin suçlu olduğu bir konuda bir de savcılığa gidebilirmi sanıosun? Ki senin suçun bile yok. Bu konuyu asla takıntı yapma. Kesinlikle kendi suçunu örten bir manyak.

İnternetten tanışmaya ben de çok karşıyım çünkü reelde tanıdığımız insanlar bazen rezil çıkıyor evet ama şunu da unutmamalıyız bu forumda yüzyüze tanıdığı adamın evli olduğunu çok sonra öğrenen insnalar var. Bazıları kendini çok güzel gizliyor. Ben eski eşimle 2 seneden fazla flört ettim. Sonra nişanlı kaldım. Biz çok yakın çalıştık evlerimiz aynı sokaktaydı her gün saatlerce görüşürdük. Herkes harika biri derdi. Herkes kefil olurdu. Çok araştırdık tek kötü söz duymadık hem ailem hem ben ama evliliğimin üçüncü ayında gizlice alınmış ikinci bir telefon buldum ve adam beni ilk tanıştığımız günden evliliğimin üçüncü ayında yakaladığım güne kadar hep aldatmış sanal yolla. Çok nadir de birebir görüşerek. Benim ruhum duymadı. Toz tanesi kadar şüphe etmedim. Ben bu adamı tanıyamadıysaö bu benim saflığımdan değildi cidden mükemmel oynamış. O yüzden erkeklerin gerçek yüzünü göremeyen kadınlara kızamıyorum. Mükemmel oynuyorlar

Fake hesabınızla açtığınız profilde ısrarcı olduğunuzu söylemişsiniz. Karısından bahsetmiş sizden bahsetmemiş. Ama fake profil hiçbir kanıtı yokken gidip sevgilisini bulup olanları anlatmış.
Sizden şüphe duymakta hatta siz olduğunuzdan emin olmakta haklı.
Ama bir şey çıkmaz bu konudan.
Hem evli hem evlilik dışı ilişki yaşıyor hem başka evlilik dışı ilişkileri kovalıyor. Hem suçlu hem güçlü denilen cinsten.
Onu sonradan hallettim. Siz ne demek istediğimi anlamışsınız ben, benden bahsetmedi derken. Bazı arkadaşlar sandı benden bahsetmedi diye kızmış kıskanmış. olay o değil bahsetseydi daha kolay olacaktı. Teşekkürederim.

Back