• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesapla sevgilimin evli olduğunu ortaya çıkardım yardım.

Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.

hiçbirşey yapamaz Hiçbirşey
Telefona el koydurmak diye bir şey yok Zaten hukukda..

bu erkekde onur mu varmış da Siz onla oynamışsınız...
Siz onu beni daha fazla rahatsız edersen sapık olduğun için seni ben savcıya vericem ve devlet kadından yana diye tehdit edin
Yazışmaların elimde evli değilim diye kandırdın... bütün belgeler elimde beni rahat bırak deyin...

Siz de ailenizden korkmayın kimse senelerce emek verdiği kızına bir serseri yüzünden arkasını dönmez...
Peşimi bırakmadı dersiniz...
Allah’a emanet olun...

Herkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.

hiçbirşey yapamaz Hiçbirşey
Telefona el koydurmak diye bir şey yok Zaten hukukda..

bu erkekde onur mu varmış da Siz onla oynamışsınız...
Siz onu beni daha fazla rahatsız edersen sapık olduğun için seni ben savcıya vericem ve devlet kadından yana diye tehdit edin
Yazışmaların elimde evli değilim diye kandırdın... bütün belgeler elimde beni rahat bırak deyin...

Siz de ailenizden korkmayın kimse senelerce emek verdiği kızına bir serseri yüzünden arkasını dönmez...
Peşimi bırakmadı dersiniz...
Allah’a emanet olun...
Evet son noktada bunu yapacağım çok üzerime gelirse, ailem tabiki sahip çıkar arkasını dönmez ama çok utanç verici bir olay gelde anlat ailene adam evliymişte bilmemne kolay değil kaç yaşında insanlara bunları anlatmak.

Savcı da düşünüyordu bugün hangi aşk ı memnu hikayesini dinlesem de soruşturma açsam diye. Başka işi yoktu sıkılıyordu ülkedeki suç oranındna haberiniz var mı ? Kendi aranızda saçmasapan ilişkiler yaşıyorsunuz. Sonra yaptıklarınızdan korkuyorsunuz. Gayette evli olduğu biliyordun adamın sen , seni aldatacak mı diye zarf attın. Ama senden bahsetmedi yeni kadına seni de aldattı.

Herkese iyi kötü yorumları için teşekkürederim. Son sorum şu, o Belçika numarasını verse savcıya savcı konuşmaları görmeden sadece sonun demesiyle benim telefonumu alır mı? O gidip beni yabancı numaradan aradılar ama yapanı biliyorum deyip direk adıma dava açacakmış. Yani hiç sorgulamadan içerikleri okumadan savcı tamam olur dermi? İçerikleri okusa zaten diyecekki sende bu kişiyle konuşmuşsun. Kafam çok karışık yani savcıya beni bu numaradan şu kişi tuzağa düşürdü bunun tespitini istiyorum dese. Benim evime gelirler mi telefonumu alırlar mı.

Hukukçular daha iyi bilgi verir ama bana olanaksız göründü. Ne diyecek şikayet ederken? Ortada dolandırıcılık yok bir şey yok.

Bu arada numara üzerime kayıtlı bşr numara değil
Hukukçular daha iyi bilgi verir ama bana olanaksız göründü. Ne diyecek şikayet ederken? Ortada dolandırıcılık yok bir şey yok.
Evet yok. Numarada fake numara üstüme kayıtlı değil internetten alıyorsun ya onlardan. W.. AP ta kullanmak için Norveç mi Belçikamı karıştırdım yabancı bir numara.

Merhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Hiç bişey yapamaz sen hayatına odaklan . O da havladığı yerden devam etsin

Of be kızım yaaa...Bu kadar detay düşünüp te kendini yiyosun...Hiçbi pok yapamaaaaaz..Bi kahve yap relax....Komiksin...Sanki devlet sırrını cıkardın...Hayallahım...Beni rahatsız edersen karına soylerim de bak nasıl kuyrugunu kıstırıp kaçıyor

Başkalarının fotoğrafını kullanıp fake hesap açmak suç diye biliyorum da kimse ciddiye bile almaz bence onu.

Siz onun resimleriyle fake hesap açıp insanları kandırırsınız o zaman bu kadın dolandırıcı benim bilgilerimi ve izinsiz resimlerimi kullandı diye gidip sizi şikayet edebilir eyvallah fakat şu an sizi ne diye şikayet edecek ki bu cibilliyetsiz herif? Ne diyecek savcıya, hakime, polise işte kime gidecekse. Kesinlikle size zarf atıyor ağzınızdan laf almak için sizi korkutuyor bir halt yapamaz. Şunu asla unutmayın bir insan bir şey yapacaksa o yapacağı şeyi söylemez yapar! Sürekli sizi onunla tehdit etmez uygular ama belli ki bu kişi de farkında bir şey yapamayacağının o yüzden korkmanıza gerek yok kendisinin tehdit mesajlarını görebileceğiniz yerlerden engelleyin gitsin.

Yalnız fake hesapta tanımadığınız birinin resimlerini ondan izinsiz kullandıysanız bu suç olabilir o yüzden hesaptan resimleri silin ve hesabı dondurun.

Savcı da düşünüyordu bugün hangi aşk ı memnu hikayesini dinlesem de soruşturma açsam diye. Başka işi yoktu sıkılıyordu ülkedeki suç oranındna haberiniz var mı ? Kendi aranızda saçmasapan ilişkiler yaşıyorsunuz. Sonra yaptıklarınızdan korkuyorsunuz. Gayette evli olduğu biliyordun adamın sen , seni aldatacak mı diye zarf attın. Ama senden bahsetmedi yeni kadına seni de aldattı.
Bunları düşünmekte haklısınız. Ben olsam bende düşünürdüm. O yüzden kendimi savunmayacağım. Sadece savcılıkla ilgili sorun yaşamaktan korkuyorum. Ama bunca sorunun arasında kalkıp savcı her isteyenin isteği kişiyi bulmakla uğraşmaz diye düşünmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

Bunları düşünmekte haklısınız. Ben olsam bende düşünürdüm. O yüzden kendimi savunmayacağım. Sadece savcılıkla ilgili sorun yaşamaktan korkuyorum. Ama bunca sorunun arasında kalkıp savcı her isteyenin isteği kişiyi bulmakla uğraşmaz diye düşünmeye çalışıyorum. Teşekkürler.
Savcının umrunda bile olmayacak afedersin senin sevgilinin cinsel organın derdine düştüğü rezillikler. Yaşın ufak sanırım korkutmaya çalışıyor, muhtemelen korkutup biraz da o şekilde faydalanıcak senden. Savcıya gidip bir tehtid mesajı göstermesi gerek hayatım tehlikede demesi ikna etmesi gerek. Var mı tehtid unsuru şantaj var mı para talebi ?

Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.
Demek ki korkuyor. Senin de zayif noktani biliyor tehditle istedigini ele gecirecegini biliyor. Ben senden önce acacagim davayi de olsun bitsin. Biraz güclü olun lütfen böyle pisliklere yem olmayin.

Savcılığın işi gücü yok eşini aldatıp üstüne sevgilisini aldatan kocanın kırılan yumuşak gururuna krem mi sürecek?

Hayır normalde özür dileyip yalandan da olsa ağlaması lazım onu bile beceremiyor.
Eşine anlatabilirsiniz daha beteri sosyal medyada başınıza gelenleri anlatabilirsiniz, diğer arkadaşları da duyar.

Onun elinde boş tehditten başka ne koz var?
Dava açmak başka, davayı kazanmak bambaşka birşey, kaybederse avukatlık ücretlerini de o öder. 😂

Engelleyin gitsin, gülün geçin.

Back