Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu insanla muhattap olmak zorunda bırakacak hiçbirşey yapmak istemiyorum.Bu insanın hayatımdan çıkmasını istiyorum.Ayrıca eşini araştırmadım ki hiç. Sadece arkadaşının eşi ile arkadaşının anlattığı kadarını konuştuk. Tamam bazı detaylar var ama eşine anlatsam ne kazanacağım. Eşi zaten yok başka şehirde yaşıyorlarmış yıllardır. Söylendiğine göre eşi asla boşanmıyormuş.Ayrı yaşa ama beni boşama diyormuş. Şimdi bunu çok arkadaş garipsedi. Ama burada bazı detaylara girmek istemiyorum. Adamın durumu çok iyi iş olarak, kadın çalışmıyor ve adamın ailesinin ayrıca durumu bambaşka çok yüklü miras kalacakmış.Kadın canı istediğinde hiç sormadan haber vermeden yurdışına kafa dağıtan biriymiş.Ve kadının tüm sülalesine bu adam bakıyormuş. Bana anlatılan bukadar. Benide ilgilendirmez zaten ben istiyorum defolsun hayatımdan.Neden bu sapığı eşine söylemiyor sun ? Uğraşma hatlarını değiştir boş muhabbet yapıyor
İnternetten tanışmaya ben de çok karşıyım çünkü reelde tanıdığımız insanlar bazen rezil çıkıyor evet ama şunu da unutmamalıyız bu forumda yüzyüze tanıdığı adamın evli olduğunu çok sonra öğrenen insnalar var. Bazıları kendini çok güzel gizliyor. Ben eski eşimle 2 seneden fazla flört ettim. Sonra nişanlı kaldım. Biz çok yakın çalıştık evlerimiz aynı sokaktaydı her gün saatlerce görüşürdük. Herkes harika biri derdi. Herkes kefil olurdu. Çok araştırdık tek kötü söz duymadık hem ailem hem ben ama evliliğimin üçüncü ayında gizlice alınmış ikinci bir telefon buldum ve adam beni ilk tanıştığımız günden evliliğimin üçüncü ayında yakaladığım güne kadar hep aldatmış sanal yolla. Çok nadir de birebir görüşerek. Benim ruhum duymadı. Toz tanesi kadar şüphe etmedim. Ben bu adamı tanıyamadıysaö bu benim saflığımdan değildi cidden mükemmel oynamış. O yüzden erkeklerin gerçek yüzünü göremeyen kadınlara kızamıyorum. Mükemmel oynuyorlar
O zaman sana ulaşmasına izin verme. Bence O konuda yalandır, Eşim çok zengin olacak Ben diyecemki ayrı şehirde oturayım sende bana bak ? Sülaleme bak ? Adam da tabi olur diyip para basacak kadına Erkek olsam sevmedim kadınla nikahlı durmam Ev alırım aylık nafaka veririm bakarım yoluma ? Kadın içinde geçerli bu durum... Seni kek yapıp üzerine ganaj sürüp bir güzel yemişler.Ben bu insanla muhattap olmak zorunda bırakacak hiçbirşey yapmak istemiyorum.Bu insanın hayatımdan çıkmasını istiyorum.Ayrıca eşini araştırmadım ki hiç. Sadece arkadaşının eşi ile arkadaşının anlattığı kadarını konuştuk. Tamam bazı detaylar var ama eşine anlatsam ne kazanacağım. Eşi zaten yok başka şehirde yaşıyorlarmış yıllardır. Söylendiğine göre eşi asla boşanmıyormuş.Ayrı yaşa ama beni boşama diyormuş. Şimdi bunu çok arkadaş garipsedi. Ama burada bazı detaylara girmek istemiyorum. Adamın durumu çok iyi iş olarak, kadın çalışmıyor ve adamın ailesinin ayrıca durumu bambaşka çok yüklü miras kalacakmış.Kadın canı istediğinde hiç sormadan haber vermeden yurdışına kafa dağıtan biriymiş.Ve kadının tüm sülalesine bu adam bakıyormuş. Bana anlatılan bukadar. Benide ilgilendirmez zaten ben istiyorum defolsun hayatımdan.
Adamın söylediği iddia ettiği her şey yalansa bu söyledikleri de yalandır. Cevap vermeyeceksiniz ve uğraşmayacaksınız. Savcılığa verebileceği bir suç yok ama şu belli, ne dese siz inanmış ve kanmışsınız. Adam pislik, diyeceksiniz ki hiç bir şeyden korkmuyorum, seni gider ben savcılığa beni tehdit ediyor diye şikayet ederim, beni rahatsız ediyorsun. Ailenize de diyeceksiniz ki bu adam benden evli olduğunu sakladı. Ne var bunda?Hanımefendi onun rezil olma gibi bir korkusu yok. Ama benim var. Karşında evli bir adamın olduğu olayın içinde kim ister uğraşsın savcılıkla falan. Burada insanlar birbirine önyargısız yardımcı oluyor diye üye olunuyor. Ben bu adamın hayatımdan silinmesini istiyorum kara leke oldu.Her dakika telefonunu aldıracağım, ya herşeyi anlat yada savcılık ispat eder sen olduğunu, bu erkeğin onuruyla oynamaktır.... mesaj atıp duruyor. Psikolojim bozuldu. Sadece buraya anlatabildim.
Bu anlatılanlardan beni yeseler ne olacak beni ilgilendirmiyorki, benim çıkarıma olan bişey yok ki. Ama bu adamın şu an bir evi var ve bu evde eşi yok. Ama adam evli. Neden hala evlidir neden ayrılmıyor beni bağlamaz.Bir evlilik ibaresi yok hayatında hiç görmedim normal bekar biri gibi evi belli, yeri, işi herşeyi belli.O zaman sana ulaşmasına izin verme. Bence O konuda yalandır, Eşim çok zengin olacak Ben diyecemki ayrı şehirde oturayım sende bana bak ? Sülaleme bak ? Adam da tabi olur diyip para basacak kadına Erkek olsam sevmedim kadınla nikahlı durmam Ev alırım aylık nafaka veririm bakarım yoluma ? Kadın içinde geçerli bu durum... Seni kek yapıp üzerine ganaj sürüp bir güzel yemişler.
Evet tabiki o noktaya geldiğinde söylerim. Bunda bişey yok.Adamın söylediği iddia ettiği her şey yalansa bu söyledikleri de yalandır. Cevap vermeyeceksiniz ve uğraşmayacaksınız. Savcılığa verebileceği bir suç yok ama şu belli, ne dese siz inanmış ve kanmışsınız. Adam pislik, diyeceksiniz ki hiç bir şeyden korkmuyorum, seni gider ben savcılığa beni tehdit ediyor diye şikayet ederim, beni rahatsız ediyorsun. Ailenize de diyeceksiniz ki bu adam benden evli olduğunu sakladı. Ne var bunda?
Kendin bilirsin. Dilerim kurtulursun..Bu anlatılanlardan beni yeseler ne olacak beni ilgilendirmiyorki, benim çıkarıma olan bişey yok ki. Ama bu adamın şu an bir evi var ve bu evde eşi yok. Ama adam evli. Neden hala evlidir neden ayrılmıyor beni bağlamaz.Bir evlilik ibaresi yok hayatında hiç görmedim normal bekar biri gibi evi belli, yeri, işi herşeyi belli.
Hic usenmediniz mi ya? Koca hikayede bi bunu merak ettim
İnşallahKendin bilirsin. Dilerim kurtulursun..
Hiç bişi olmaz takipsizlik kararı ile biter...yada savcı ciddiye bile almazMerhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Ben evliliği hakkında bir şüphe yaşamadım. Adamda bana itici gelen bazı şeyler vardı. Bunu anlatmaya çalıştım. Evet sevemedim denedim, evet denememin sebebide rahat bir hayat vaadetmesi olabilir. Ama ben zaten ayrılmak istememe rağmen, birde evliliğini bildiğimden beri kendisiyle işim bitti bir işim olamaz.sezgilerim kendini çok büyük görmesi ve diğer insanları alttan alttan aşağılaması yüzündendi.ben ayrılmak istediğimde bile benim gibi adamı bırakıyorsan sen en kötüsüne layıksın. Allah seni taş eder benim gibi birini sen rüyanda göremezsin gibi sözler ediyordu. Bu sözleri zaten çok irite etti beni kendisini kusursuz gören biri bu yüzden, fake attım ona evli olduğunu yüzüne vurmak için. Evli olduğunu normalde bilsem neden uğraşayım, böyle saçma fake işleriyle. Çok önyargılı konuşuyorsunuz bazen.sadece erkekler için geçerli değil ki herkes için geçerli bu dediğiniz ... “hayvanın alacası dışında insanın alacası içinde olur” denir.
Ama sizinki çok başka siz elinizden gelen herşeyi yapmışsınız gerisi kadere giriyor..
ben de eşimin kel olduğunu evlendikten sonra öğrendim :))) yani arka tepesi açık biraz hep kamufle etmiş :))
Siz veya ben elimizden gelem herşeyi yaptık o yüzden gönlüm rahat..:
ama bu konu sahininki çok başka evlilik yahu bu
Ben hiç bilmediğine inanmıyorum... zaten kendisi de bişeyler sezinlemiştim diyor... basıları adamın parası konumu vs varsa hanımda ortada yok boşanırlar diye bakıyor uzaktan
Konu sahibi öyle bir araştırmaya girmemiş...
Ben de ne bileyim hiç bilmediğim bi insanla arkadaş bile olmam şüphe varsa uzak kalırım..
Siz içinizde bir şüphe olsaydı evlenir mıydınız? ki yokmuş... işte tam da bundan bahsediyorum
Hiç birşey yapamaz . Şikayet etmeye gitse bile savcıyı boş yere meşgul edip oyalamaktan hakkında suç duyurusu bile olabilir. Terbiyesiz TC savcısı hakimi işi gücü yok onunla mi uğraşacak edepsiz hem suçlu hem güçlü yok öyle yağma . Hiç korkma hiç birsey yapamaz yasal olarakMerhaba kızlar. Kısaca geçmek istiyorum ama uzun. Bir sevgilim vardı.Takıntılı biri. Onun çevresinden biri evli olduğunu bana duyurdu. Bende ondan ayrılmak istedim fakat başka nedenle ayrılmak istedim. Fakat peşimi bırakmadı. O(söyleyen) kişiyi satamazdım.Çok profesyonel yalancı olduğundan bana karşı açık vermedi. Ondan ayrılmak için bir sebep bahane yarattım. Gittim bir fake hesap açtım bir sitede, normal ağırdan ağırdan muhabbete başladık. Hiç hakaret falan yok. Bu benden resim falan istedi hatta bikinili falan, beni evine davet etti, iş bulurum sana muhabbetleri falan oldu. Sonra bana evli olduğunu falan filan bilirsiniz ayrı yaşıyoruz muhabbetleri hepsini anlattı. Ama bana benden bahsetmedi. Sonra bir gün sana güvenmiyorum diyerek beni engelledi 1 gün sonra engeli kaldırdı muhabbete devam. Ben o sıra bu fake hesap vasıtası ile bir kavga çıkarma planları kurdum.Sonra tel no istedi onuda fake olarak hallettim oradan devamı geldi. Ben buna aşık olmuş gibi yaptım buda beni hiç engellemedi sahte tel. numarasından falan. Sadece merak etti sen kimsin diye. Sonra artık planı oturttum. Kendimi bulmuş gibi yaparak senin sevgilin var, hadi eşini istemiyorsun bu ne falan diye kendime herşeyi anlatmış gibi yaptım. Sonuç olarak ben kendim olarak ona kesinlikle herşeyin bittiğini evli olduğunu benden gizlediğini sosyal medyadaki kadının bana herşeyi anlattığını konuşma ekran kayıtlarını gönderdiğini yazdım. İlişkiyi bitirdim. Sorun şu, bu kişi fake hesabın ben olduğunu, bunu bilerek ona kumpas kurduğumu iddia ediyor. Beni savcılığa şikayet edecekmiş.Arkadaşlar lütfen hukuken bilgisi olan biri cevap yazabilir mi? Ortada hakaret yok, zorla konuşma yok hepsinde kendi biraz kimsin falan merak etti ama muhabbet etti yani. Engelledi ben biraz yapma canım niye güvenmiyorsun bana muhabbetlerine girdim ama dediğim gibi onu tehdit etmedim istese engelleyebilirdi. Yani benden ona bir hakaret bişey yok. Bu suç unsuru olur mu? Bu arada eşinden çekinmiyor hiç. Belki dersiniz yapamaz kendi aldattığı çıkar ortaya hayır yapar. Burada gitse savcıya ne olur?? Lütfen bir avukatta yazabilir ne diyecek şimdi bu gidip savcıya??
Siz çok farklı anladınız sanırım. Tamam işte sorun bu zaten. Evli olduğunu bana söyleyecek birine ihtiyacım vardı.Bende aslında olmayan birini yarattım. Bunu anlatamıyorum ben sanırım.
Ben evliliği hakkında bir şüphe yaşamadım. Adamda bana itici gelen bazı şeyler vardı. Bunu anlatmaya çalıştım. Evet sevemedim denedim, evet denememin sebebide rahat bir hayat vaadetmesi olabilir. Ama ben zaten ayrılmak istememe rağmen, birde evliliğini bildiğimden beri kendisiyle işim bitti bir işim olamaz.sezgilerim kendini çok büyük görmesi ve diğer insanları alttan alttan aşağılaması yüzündendi.ben ayrılmak istediğimde bile benim gibi adamı bırakıyorsan sen en kötüsüne layıksın. Allah seni taş eder benim gibi birini sen rüyanda göremezsin gibi sözler ediyordu. Bu sözleri zaten çok irite etti beni kendisini kusursuz gören biri bu yüzden, fake attım ona evli olduğunu yüzüne vurmak için. Evli olduğunu normalde bilsem neden uğraşayım, böyle saçma fake işleriyle. Çok önyargılı konuşuyorsunuz bazen.
egosunu zedeliyorsun.. onlar bitti demeden bitiriyorsun.. hazmedemiyorlar.Tövbe estağfurullah o evreye henüz gelmedik. Ne kadar karaktersiz bazı erkekler insan utanır gider işine bakar.Hala uğraşıyorlar ya ben bunu anlamıyorum bu ne takıntı salak ya.