Benim 15 ay oldu canim
Moral bozmak yok tatlim yarin tekrarla tabi testin varsa bide ilk idrarla yapsan daha iyi sonuc alirsin
Insallah canim insallah isteyen herkese nasip etsin rabbiminşallah bu ay müjdeli haberini alırsın.
Sonradan cikan czigiye cok takilma derim canim yaniltiyor çünkü yarin sabah tekrar yapkızlar şu gözler görmek istediğinimi görüyor acaba. teste baktım 2.hayalet çizgiyi görüyorum .
evet çok sonra çıktı.Sonradan cikan czigiye cok takilma derim canim yaniltiyor çünkü yarin sabah tekrar yap
Iki ay once bende de sonradan cikan cok net cizgi vardi canim cok ümitlendim mutlu oldum ama sonrasinda kirmizlar geldievet çok sonra çıktı.
Ay benim bugün ilk 5 dakikada oldu o. Çok çok çok silik bi çizgi. Ama eşim de gördü. Yarın tekrarlarsam mı acaba diyorum. Bilemedim. Pazar günü bat. Inşallah hamileyimdirkızlar şu gözler görmek istediğinimi görüyor acaba. teste baktım 2.hayalet çizgiyi görüyorum .
Oyy kuzumm balim öyle deme insallah olurda hepimiz hamis kalirizSevsev12 sevo can,Eylül ne yazikki hepimize gulmeyecek sen bu sayfaya her yeni ayın başlığına ( eylul ekim)gibi mesela ek yapabiliyorsan basliga eklesen devam edelim burda. (naçizane fikrim)
Ayy sabah sabah ne guzel haber kizzDün test yapmistim saatler sonra ikinci cizgiyi gördum emin olamadim bu sabah yine test yaptim yine cift cizgi... simdi hastanede kan vermeyi bekliyorum
İnşallah hamilesindirDün test yapmistim saatler sonra ikinci cizgiyi gördum emin olamadim bu sabah yine test yaptim yine cift cizgi... simdi hastanede kan vermeyi bekliyorum
karapisso Cekip atsan ya, cok merak ettim. Ya boyle bir suru hikaye okuyoruz sonradan bakip iki cizgi goren hamile cikan insallahhhh öylesindirr
Iki ay once bende de sonradan cikan cok net cizgi vardi canim cok ümitlendim mutlu oldum ama sonrasinda kirmizlar geldi
Ayy sabah sabah ne guzel haber kizz
Sonucunu bize bildir tatlim
hayirli olsunDün test yapmistim saatler sonra ikinci cizgiyi gördum emin olamadim bu sabah yine test yaptim yine cift cizgi... simdi hastanede kan vermeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?