Sevsev12 sence dunki yaptıgım testte koyumu yoksa silikleşme varmı belkide hamileyimdir:) ama öyle olsa silikleşmezdi demi
maşallah gayet net. gebesin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevsev12 sence dunki yaptıgım testte koyumu yoksa silikleşme varmı belkide hamileyimdir:) ama öyle olsa silikleşmezdi demi
Insallah canim insallah hamilesindir.Sevsev12 sence dunki yaptıgım testte koyumu yoksa silikleşme varmı belkide hamileyimdir:) ama öyle olsa silikleşmezdi demi
Degerin katlanmis insallah canisi sonucu at buraya bebiskomGunaydin kizlar..
Misafir vardi dun aksam yazamadim cok.
Bugun yine kan vermeye gittim dua edin
Hamis arkadasimiz da varmis galiba.
Bu ay herkese ugurlu gelir insallah![]()
inşallah öyledir cnm fakat sanki önceki güne göre silik neyse bat 12 eylül işin garibi bu ay her ay olan yumurtlama zamanı kasık agrım olmadı.maşallah gayet net. gebesin canım.
maşallah net gebesin sat 12 eylül mü senin ki benim ki 13 eylül bugün test yapsam mı bilmiyorum merak ediyorumSevsev12 sence dunki yaptıgım testte koyumu yoksa silikleşme varmı belkide hamileyimdir:) ama öyle olsa silikleşmezdi demi
Allah razi olsun sagol canim0fLu hamilesin hayırlı olsun maşallah rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sat ne zaman?
benim 17 ağustos dua edinSat 14 agustos
inşaallah gebesin en iyisi kan testi net sonucu çıkarKızlar merhaba..siteye yeni üye oldum.aramızdaki hamile olup adet öncesi belirti yaşayanlara sorum olacak.takvime göre adetime 3 gün var henüz, 5 gündür mide bulantısı bugün kusma da oldu, yumurtlama tarihinden itibaren göğüslerde şişme hassasiyet zaman zaman dokunamıyorum bile,sinirlilik,idrarda bulanıklık var.bazen üşüttüm galiba diyorum ama yine de ümitleniyorum hamilemiyim diye.şimdiye kadar psikojik belirtiler yaşayıp hüsrana uğradım fakat bu ay ki belirtileri çok ciddi yaşıyorum sizce gebe olabilirmiyim...
hayırlı olsun cnm sağ salim kucagınada alırsın inşallah.Allah razi olsun sagol canim
Bir dahaki aya nasip olur insallah tatlimBende kırmızılar geldi nalesef
Aselam canim daha batina cok var tatlim belirti hissetmemen gayet normalSelam kizlar 7 gun var bata ama hic bir belirti yok onceki aylarda hep gogus hasasiyetim oluyordu bu ay yok
Merhaba tatlim hosgeldin aramiza.Kızlar merhaba..siteye yeni üye oldum.aramızdaki hamile olup adet öncesi belirti yaşayanlara sorum olacak.takvime göre adetime 3 gün var henüz, 5 gündür mide bulantısı bugün kusma da oldu, yumurtlama tarihinden itibaren göğüslerde şişme hassasiyet zaman zaman dokunamıyorum bile,sinirlilik,idrarda bulanıklık var.bazen üşüttüm galiba diyorum ama yine de ümitleniyorum hamilemiyim diye.şimdiye kadar psikojik belirtiler yaşayıp hüsrana uğradım fakat bu ay ki belirtileri çok ciddi yaşıyorum sizce gebe olabilirmiyim...
Naptin canim kan tahlili verdin mi sonucun cikti miDün test yapmistim saatler sonra ikinci cizgiyi gördum emin olamadim bu sabah yine test yaptim yine cift cizgi... simdi hastanede kan vermeyi bekliyorum