Kanamanın devamı gelmeyince ertesi gün acaba mı dedim test yaptım kopkoyu 2. Çizgi belirdi şok oldum inanamadım :)Aa kaçıncı gününde öğrendiniz nasıl oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanamanın devamı gelmeyince ertesi gün acaba mı dedim test yaptım kopkoyu 2. Çizgi belirdi şok oldum inanamadım :)Aa kaçıncı gününde öğrendiniz nasıl oldu
Canım üzme kendini diyeceğim üzülürsün .Ama kısmet değilmiş demekkiHeyecan bitti kırmızılar geldi bundan sonra takmicam kendimi yedim bitirdim ya nasıl o testler pozitif çıktı anlayamıyorum hala
Hayrılısı olsun halkıBenim 15 ay tatlim
yaa hayırlı olsun ,bende duymuştum senin gibi olan ,darısı başımıza inşalalhKanamanın devamı gelmeyince ertesi gün acaba mı dedim test yaptım kopkoyu 2. Çizgi belirdi şok oldum inanamadım :)
Tesekkurler canım Allah razı olsun amin inşallah tez zamanda rabbim nasip etsin sizlere deHayrılısı olsun halkı
yaa hayırlı olsun ,bende duymuştum senin gibi olan ,darısı başımıza inşalalh
Silik cizgi falan da mi yokkızlar bende test yaptım bu akşam. bat 8 eylül. negatif çıktı.
Silik cizgi falan da mi yok
kaç ay oldu senin..benim ilk ay.Silik cizgi falan da mi yok
4 gun kala negatifti.0fLu sende ilk yaptığında negatifti . belki benimde öyle olur.
Akintim var ama beyaz su gibi.Hamile olan arkadaşlar akıntınız var mı varsa nasıl ?
Çok aşırı mı geliyor yoksa yumurtlama dönemindeki gibi miAkintim var ama beyaz su gibi.
Ama.agrim devam ediyor
kızlar bende test yaptım bu akşam. bat 8 eylül. negatif çıktı.
Yoo normal arada birÇok aşırı mı geliyor yoksa yumurtlama dönemindeki gibi mi
Canım benimde bu ay ilk ay. Bat 8eylül 2 gündür yapıyorum negatif. Umarım herşey dilediğimiz gibi olur
Ben de akıntı yok canım.Hamile olan arkadaşlar akıntınız var mı varsa nasıl ?
Tamam canım sağolYoo normal arada bir
Moral bozmak yok tatlim yarin tekrarla tabi testin varsa bide ilk idrarla yapsan daha iyi sonuc alirsingidip gelip baktım ilk 10 dk . ama yok bacım silik çizgi bile yok. çok gerginim. uykum geliyor yorgunum.
Benim 15 ay oldu canimkaç ay oldu senin..benim ilk ay.