- 13 Ağustos 2007
- 1.344
- 1.570
- 42
Ooo test haftası bu haftaBen perşembe sabah yaparım beybisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo test haftası bu haftaBen perşembe sabah yaparım beybisi
Yap bakalim. Hayirli haber verKızlar yarın sabah erken gebelik testi yapicam. 5gün kaldı. Deli gibi sabahları ve geceleri çok midem bulanıyor. Psikolojim gebe .
Ya bende son iki aydır bi belirti yaşıyorum sormaGeçen ay eğer bu göğüs ağrısı gebelik belirtisi değilse bi daha gün gelmeden test yapmam dedim.Regl olduğum gün 5 kaset test 2 ultra erken gebelik testi sipariş ettimBelirtilerle kafayı bozuyorum bende her ayuyku hali çok fazla canım acayip ekşi istiyor. limonlu su elma sirkesi içiyorum. ben gebe iken aşermem limonla başlıyor . ya gripten yada ver bişey bilmiyorum.
OFlu son 3 seninde hadi bakalim canım Bugünü saymıyoruzHer gebelik farkli olabiliyomus ama.
Belirtilere takilmayayim diyorum ama kendimi alamiyorum resmen kafayi yedim sanirim
Sen de . Bu ay pozitif geçsin artık doğum takvimi yükleyelim :)Yap bakalim. Hayirli haber ver
Yaaabenim daha 15 gunum var yaa batmalar hissediyorum ama herhalde alakasi yoktur daha coook erken
Kendimi zor tutuyorum kan vermemek icin.O
OFlu son 3 seninde hadi bakalim canım Bugünü saymıyoruz
İnsallah ya cok zevkli oluyor.Sen de . Bu ay pozitif geçsin artık doğum takvimi yükleyelim :)
Yok yok önce idrarda gör çizgiyiKendimi zor tutuyorum kan vermemek icin.
Sonra diyorum dur sanki idrar testinde cikti da kana gidiyosun durduruyorum kendimi
Deliyim ben deliY
Yok yok önce idrarda gör çizgiyi
En güzeliDeliyim ben deli
Yok oraya hamis smile koyar Sevsev12Kizlar hamis oldugumuzu ögrendikten sonra birinci sayfadaki listeden atilacakmiyiz?
Aynen öyle olmuş canm insallah çifter çizgileri görürüz insallah rabbim nasip etsin insallahOoo test haftası bu hafta
Darısı başımıza inşallah o zaman. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Affetsin istemiyorum dediğim günleri...İnsallah ya cok zevkli oluyor.
Ben eski uyeyim.
Hamileligimi burda gecirdim diyebilirim
Korkuyorum olumsuz sonuc alicam diye insallah hepimize bu ay sansli gelirCanım hadi inşallah.sabah erkenden yap.Bi bakalım aaa zeytin hamile
Buyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
@papatyam67 》》》》 3 £¥lül
@Zeytin tanem 》》》 4 £¥lül
Anneyimbenanne35 》》》 4 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
@Busrayld 》》》》 6 £¥lül
@nurk2053 》》》》 7 £¥lül
@noniponi 》》》》 7 £¥lül
@gizemya 》》》 7 £¥lül
@Derin29 》》》》》 8 £¥lül
@arminch 》》》》》 8 £¥lül
@teacheralla 》》》 8 £¥lül
@0fLu 》》》》》 8 £¥lül
@karapisso 》》》》 8 £¥lül
@uniq12 》》》》 8 £¥lül
@acem55 》》》》》 9 £¥lül
@gizemya 》》》》》 9 £¥lül
Insane 》》》》 10 £¥lül
@sucukgelisimci 》》》 11 £¥lül
@kartopu1988 》》》 11-12 £¥lül
@yaprakali 》》》》 12 £¥lül
@Nonick21 》》》》 12 £¥lül
@Caglass 》》》》 13£¥lül
@duskapani 》》》》 13 £¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
@Fairytale35 》》》 16 £¥lül
@everytime_night 》》》 16 £¥lül
@kahvecibaby 》》》》 17 £¥lül
@AleooVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül
@mavi-hayal 》》》》 19 £¥lül
@samitok 》》》》 19 £¥lül
@mimarice 》》》》 20 £¥lül
melek ve mucizesi 》》》 25 £¥lül
@Zeze _skcn 》》》 26 £¥lül
@Kurumus-Maskara 》》》 29 £¥lül
Onu bende soyledim malesef oglum dogduktan sonra 1.5 yasindaydi.Darısı başımıza inşallah o zaman. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin. Affetsin istemiyorum dediğim günleri...
Çok şükür bin şükür. Çok sevindim. Allah nazardan saklasinCanım yeni öğrenebilir sabahtan sağlık ocağına gittim yarın çıkar dedi ben de özele gittim sonuç 388 çıktı :) çok şükür