- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Ahhh ahhhhh insallah canımİki guzel haber aliriz insallaah be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh ahhhhh insallah canımİki guzel haber aliriz insallaah be
Kiz o kadar zaman kendini tutabilecen mi . Sahsen ben tutamaam hemen soylerim hamile oldugumuYarin test yapiyim öyle kararlassin artik kocisim bile rahat birakmiyor.
Test pozitif cikarsa Diyorum esime söylemiyim test yaptigimi adet oldum diyim. Dogum günü var haftaya süpriz mi yapsam
iki kere yumurtlama yasayıp ikizleri olan birisiyle konustum bugün hiiiiç belli olmazz dene benceYok be ne yumurtlamasi adet olmama a kaldi bugunu sayma 3 gun.
Bugünü de degerlendir canim belli olmaz kocise de biseyler var spermler cossun
sagolsun eşim dısarda bugün zaten bir gün arayla deniyoruz yarın tam yumurtlama gününnde denemiş oluruz dediydik ama bakalım hayırlısı her deneme günü bir avuç fındık veriyorum pek bi belirtim de yok ara ara batmalar dısındaDegerlendirin cnm biryere cikmayin
Ovulasyon testlerimde bitti ya offf.Eki Görüntüle 2185876 canım ben de ilk ovu testi ile öğrendim böyle çıkmıştı :)
Canim benim uc gun sonra adet olmam lazim. Dongum cok kisaldi 25 26 gunde bir oluyorum.iki kere yumurtlama yasayıp ikizleri olan birisiyle konustum bugün hiiiiç belli olmazz dene bence
Ben perşembe sabah yaparım beybisi
Senin testler gelene kadar benimkiler bitti.0fLu canım benimde ovulasyon testi bat zamanı icin koyuydu. inşallah seninde ondan koyu çıkmıştır. ama gebelik testinde silik te olsa çıkması lazımdı. benim test gelmedi hala. gripten elimi kolumu kaldıracak halim yok.
n11 den aldım. sorun değil geç gelsin en azından bata yakın yapmış olacağımSenin testler gelene kadar benimkiler bitti.
Yarin tekrar yapicam bakalim son bi tane ovulasyon testi kaldi zaten.
Ne kadar uzun surdu gelmesi nerden aldin ki. Ben aldim hemen ertesi gun geldi
Bizim batlar ayni miydi ?n11 den aldım. sorun değil geç gelsin en azından bata yakın yapmış olacağım
Her gebelik farkli olabiliyomus ama.uyku hali çok fazla canım acayip ekşi istiyor. limonlu su elma sirkesi içiyorum. ben gebe iken aşermem limonla başlıyor . ya gripten yada ver bişey bilmiyorum.
Hadi bu ay tüm testlerimiz böyle çift çizgi olsun inşallah
Yumurtlama dönemindesin o zaman sen dimi?benim daha 15 gunum var yaa batmalar hissediyorum ama herhalde alakasi yoktur daha coook erken
Canım hadi inşallah.sabah erkenden yap.Bi bakalım aaa zeytin hamileYarin test yapiyim öyle kararlassin artik kocisim bile rahat birakmiyor.
Test pozitif cikarsa Diyorum esime söylemiyim test yaptigimi adet oldum diyim. Dogum günü var haftaya süpriz mi yapsam