- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senindemi bat bugün canm bende olmadim hala bende yarın alicam testKizceler
Adetim gelmedi daha
Sabahda olmazsa cisimi yapmadan test alicam
İki guzel haber aliriz insallaah beSenindemi bat bugün canm bende olmadim hala bende yarın alicam test
Senindemi bat bugün canm bende olmadim hala bende yarın alicam test
Insallah olmazsiniz tatliskolaarr yârin pozitif testlerinizi görürüzKizceler
Adetim gelmedi daha
Sabahda olmazsa cisimi yapmadan test alicam
Bat 8 eylul canim.Inşallah olmuştur tatlimmmm senin bat ne zaman canisi yaş kaç kaç yıllık evlisiniz varmi çocuk yoksa ilkmi olcak
Evet cnm benimde bat bugünSenindemi bat bugün canm bende olmadim hala bende yarın alicam test
Insallah kuzucummmInsallah olmazsiniz tatliskolaarr yârin pozitif testlerinizi görürüz
kız gene yumurtluyo olmayasın degerlendir sen nolur nolmaz yarın da bnm yumutrtlama günüüüümBat 8 eylul canim.
9. Yila girdik bi oglum var bire baslicak bu sene. Ovulasyon trsti kafami karistirdi bugun yaptim ikinci cizgi baya koyu cikti aman aman calismadim ama pik olan gunleri degerlendirdim.
Hamişsen normal tatlimInsallah kuzucummm
Kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum normalmi acaba
Utandim kizHamişsen normal tatlim
Bugünü de degerlendir canim belli olmaz kocise de biseyler var spermler cossunkız gene yumurtluyo olmayasın degerlendir sen nolur nolmaz yarın da bnm yumutrtlama günüüüüm
Utanma kiz sevinnnUtandim kiz
Yok be ne yumurtlamasi adet olmama a kaldi bugunu sayma 3 gun.kız gene yumurtluyo olmayasın degerlendir sen nolur nolmaz yarın da bnm yumutrtlama günüüüüm
Degerlendirin cnm biryere cikmayinkız gene yumurtluyo olmayasın degerlendir sen nolur nolmaz yarın da bnm yumutrtlama günüüüüm
Yarin test yapiyim öyle kararlassin artik kocisim bile rahat birakmiyor.Utanma kiz sevinnn
Bende yarın alicam insallah onurcu. Sabah yaparım artikEvet cnm benimde bat bugün
Bugün testlerin önünde durdum urdum almadan ciktim sabah gidip alirim
Allah bagslasin kuzum ben hiç anlamam ovu testlerindenBat 8 eylul canim.
9. Yila girdik bi oglum var bire baslicak bu sene. Ovulasyon trsti kafami karistirdi bugun yaptim ikinci cizgi baya koyu cikti aman aman calismadim ama pik olan gunleri degerlendirdim.
Testi günün ilk idrariyla mi yapmak gerekiyor?Bende yarın alicam insallah onurcu. Sabah yaparım artik
En net sonuç ilk idrara ile oluyor canmTesti günün ilk idrariyla mi yapmak gerekiyor?
Ona göre gidip alicam sabah testi
Ben perşembe sabah yaparım beybisiInsallah olmazsiniz tatliskolaarr yârin pozitif testlerinizi görürüz