- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Inşallah kuzum bakalım pek umudum yok ama göz altlarım baya çökmüş sağ kasigim kemirme gibi şeyler oluyor bakalım hayırlısı insallahhadi inşAllah tatlım hayırlı haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum bakalım pek umudum yok ama göz altlarım baya çökmüş sağ kasigim kemirme gibi şeyler oluyor bakalım hayırlısı insallahhadi inşAllah tatlım hayırlı haberlerini bekliyorum
Buyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
@siirkiz 》》》》》 1 £¥lül
@S_H_B 》》》》》 3 £¥lül
@papatyam67 》》》》 3 £¥lül
@Zeytin tanem 》》》 4 £¥lül
Anneyimbenanne35 》》》 4 £¥lül
@elzem00 》》》》 5 £¥lül
@Busrayld 》》》》 6 £¥lül
@nurk2053 》》》》 7 £¥lül
@noniponi 》》》》 7 £¥lül
@gizemya 》》》 7 £¥lül
@Derin29 》》》》》 8 £¥lül
@arminch 》》》》》 8 £¥lül
@teacheralla 》》》 8 £¥lül
@0fLu 》》》》》 8 £¥lül
@karapisso 》》》》 8 £¥lül
@uniq12 》》》》 8 £¥lül
@acem55 》》》》》 9 £¥lül
@gizemya 》》》》》 9 £¥lül
Insane 》》》》 10 £¥lül
@sucukgelisimci 》》》 11 £¥lül
@kartopu1988 》》》 11-12 £¥lül
@yaprakali 》》》》 12 £¥lül
@Nonick21 》》》》 12 £¥lül
@Caglass 》》》》 13£¥lül
@duskapani 》》》》 13 £¥lül
@kardelen_08 》》》14 £¥lül
@papatyakokankadin 》》》 15£¥lül
@Basharfibenz 》》》 16 £¥lül
@Fairytale35 》》》 16 £¥lül
@everytime_night 》》》 16 £¥lül
@kahvecibaby 》》》》 17 £¥lül
@AleooVeraa 》》》》 17 £¥lül
@Mirketcik 》》》》 19 £¥lül
@mavi-hayal 》》》》 19 £¥lül
@samitok 》》》》 19 £¥lül
@mimarice 》》》》 20 £¥lül
@melek ve mucizesi 》》》 25 £¥lül
@Zeze _skcn 》》》 26 £¥lül
@Kurumus-Maskara 》》》 29 £¥lül
Ben bu ay adet olursam. Eylulun sonuna yetisirim geneKorkuyorum olumsuz sonuc alicam diye insallah hepimize bu ay sansli gelir
Hosgeldin canimmm.Ben sen varım bat 28 :) Allah isteyen herkese nasip etsin amiinn
Cift sansin var deseneBen bu ay adet olursam. Eylulun sonuna yetisirim gene
Allah vicdan versin.Kızlar bu akşam haberlerde vi haber izledim resmen kanım dondu ya kadın demeye bile dilim varmıyor daha yenı doğurmuş bebeğini bogup copkutusuna atmış sonrada taksiye binip kaçmış delirdim resmen ben ve biz burda elimizden gelenin fazlasını yapiuoruz ama hak etmeyenler anne oluyor ya yine dedim hiç isyan etmedim etmiycem kendimi durdurdum resmen böyle bi canilik olabilirmi ya masum yavrum benim olman için neleri vermezdimki...
Ben komple istemedim, asla asla dedim. Allah verdi cezamı. İnşallah tez zamanda nazı biter de gelir minnoş.Bu ay olsun da kardeş kardeş büyütelim hepimizOnu bende soyledim malesef oglum dogduktan sonra 1.5 yasindaydi.
Universite okudum lisans maliye bolu.u.
Esim cok israr etti olmaz dedim dersler aksar.
Simdide gelmiyor nazli bebek
Aynen oyle dur bi bakayim takvimime :)Cift sansin var desene
İnsallah canim agzin bal yesinnBen komple istemedim, asla asla dedim. Allah verdi cezamı. İnşallah tez zamanda nazı biter de gelir minnoş.Bu ay olsun da kardeş kardeş büyütelim hepimiz
İnşallah hep berabere :))Hosgeldin canimmm.
Guzel haberler verirsin insallah burdan.
Kendini tanit istersen
O zaman bol sans diyelim daha yenisin. İnsallah cok bekletmez miniginİnşallah hep berabere :))
5 aylık evliyim eylül ayı ikinci deneme ayım olacak kendimi hazır hissediyorum ve bebiş istiyorum :)
Aaa takvim gelmisss.Inşallah kuzum bakalım pek umudum yok ama göz altlarım baya çökmüş sağ kasigim kemirme gibi şeyler oluyor bakalım hayırlısı insallah
Hiç birimizinki bekletmesin inşallah liste bu ay tümden bitsinO zaman bol sans diyelim daha yenisin. İnsallah cok bekletmez minigin
Aynen tatlım bakalım tutucakmiAaa takvim gelmisss.
Totem mi yaptinnm
Aynen tatlım bakalım tutucakmi
İnsallah canim hep beraber gobus buyuturuzHiç birimizinki bekletmesin inşallah liste bu ay tümden bitsin
Inşallah canımHayirlisi bakalim
Yok kiz atilir misiniz hic baş taci yapcaz siziKizlar hamis oldugumuzu ögrendikten sonra birinci sayfadaki listeden atilacakmiyiz?
Gel tatlim hoşgeldin aramizaBen de varım bat 28 :) Allah isteyen herkese nasip etsin amiinn