- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Bugunu saymazsak 3 gunBata kaç gün var canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugunu saymazsak 3 gunBata kaç gün var canım
Çok koyu çıkmış ama bisey diyemiyorum heveslendirmek istemiyorum normal test yapsana biBugunu saymazsak 3 gun
Onu sabah yapmistim negatif cikti bu u oglen yaptimÇok koyu çıkmış ama bisey diyemiyorum heveslendirmek istemiyorum normal test yapsana bi
Garip ya . Kan testi yaptır dicem ama insan allak bullak oluyo bırak batını bekle canım ya . Bide bisey soylicem eşimin akrabaları hep sıcak su buharına oturarak hamile kalmışlar acaba denesemmi ama ne zaman yapiliyo bilmiyorumOnu sabah yapmistim negatif cikti bu u oglen yaptim
Silik bisey gorsem gidicem de goremedim bi turlu .Garip ya . Kan testi yaptır dicem ama insan allak bullak oluyo bırak batını bekle canım ya . Bide bisey soylicem eşimin akrabaları hep sıcak su buharına oturarak hamile kalmışlar acaba denesemmi ama ne zaman yapiliyo bilmiyorum
Canım bugün gördüğüm bir bilgi var dı çoğu arkadaşı etiketledim seni etiketlemek istedim olmadı . konusu geçmişken buhar deyince belirtmek istedimGarip ya . Kan testi yaptır dicem ama insan allak bullak oluyo bırak batını bekle canım ya . Bide bisey soylicem eşimin akrabaları hep sıcak su buharına oturarak hamile kalmışlar acaba denesemmi ama ne zaman yapiliyo bilmiyorum
Canim bence bekle gebelik testtinde negatif gorduysen gununun geçmesini bekle sonra olumsuz sonucta uzulmeOnu sabah yapmistim negatif cikti bu u oglen yaptim
Sorma valla psikolojim bozuldu resmenCanim bence bekle gebelik testtinde negatif gorduysen gununun geçmesini bekle sonra olumsuz sonucta uzulme
Teşekkür ederim canımOldu bu sefer :)
Rica ederim şifa olur inş . denemekte yarar varTeşekkür ederim canım
Canimmm burdayım bitanem adet olmadim daha bugün testte yapmadım yarın test alicam öbürgün yaparım kuzumAnneyimbenanne35 kuzum nerelerdesin test yaptin mi
Hade Hayirli haberlerini bekliyoz kuzum insallah bu ay olmusturCanimmm burdayım bitanem adet olmadim daha bugün testte yapmadım yarın test alicam öbürgün yaparım kuzum
Benim kızımda 2.sınıfa geçti canım bizde kardeş için bekleyenlerdeniz benim bata 10 gün var benimde ara ara batmalar var her ay ümitleniyoruz inşallah olacak allahın izniyleSelamlar. Pek bakamadım kızım 1.sınıfa başladı bu hafta uyum haftası gerçi. Pek heyecanlı günler geçiriyoruz :)
Hepimizin toplanma amacı hamile kalabilmek. Ben Aralık başından beri korunmuyorum ve deniyoruz. 3 ay daha olmazsa 1 yıl olacak olmayalı. Her ay regl olduğumda hayırlısı diyorum. Zamanı var kızlar. Geleceği zamanları bellidir. Biz kendimizi boşuna yıpratıyoruz aslında. Bir tanıdığım 10 yıl uğraştı bıkmadan 10 yıl sonunda 18 ay arayla iki çocuğu oldu. Demem o ki, zamanını bekliyorlar. Kendimizi ne kadar parçalasak da zamanını bekliyorlar.
Ve gelelim 7 gün kala yaşadıklarıma :))) oyuna çevirdim her ay bir önceki aydan farklı belirtilerime odaklanıyorum. İshal oldum geçenlerde yazmıştım. 4 gün sürdü. Son 2 günü hem kabız hem ishaldim. Göğüslerde acı 10 gündür mevcut. Kasğımda anlık bıçak saplanması gibi bugün 2 kere oldu. Akıntı çok olmamakla birlikte var. Gaz sancısı çok fazla. İçime fenalık geliyor ara ara.
Umarım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız :)))
Umudum yok ama insallah bu ay son bekleyişim olmstr kuzunmmmmmHade Hayirli haberlerini bekliyoz kuzum insallah bu ay olmustur
Benim oglumda bire baslicak bu sene ama bize cuma gunu gelin dediler.Selamlar. Pek bakamadım kızım 1.sınıfa başladı bu hafta uyum haftası gerçi. Pek heyecanlı günler geçiriyoruz :)
Hepimizin toplanma amacı hamile kalabilmek. Ben Aralık başından beri korunmuyorum ve deniyoruz. 3 ay daha olmazsa 1 yıl olacak olmayalı. Her ay regl olduğumda hayırlısı diyorum. Zamanı var kızlar. Geleceği zamanları bellidir. Biz kendimizi boşuna yıpratıyoruz aslında. Bir tanıdığım 10 yıl uğraştı bıkmadan 10 yıl sonunda 18 ay arayla iki çocuğu oldu. Demem o ki, zamanını bekliyorlar. Kendimizi ne kadar parçalasak da zamanını bekliyorlar.
Ve gelelim 7 gün kala yaşadıklarıma :))) oyuna çevirdim her ay bir önceki aydan farklı belirtilerime odaklanıyorum. İshal oldum geçenlerde yazmıştım. 4 gün sürdü. Son 2 günü hem kabız hem ishaldim. Göğüslerde acı 10 gündür mevcut. Kasğımda anlık bıçak saplanması gibi bugün 2 kere oldu. Akıntı çok olmamakla birlikte var. Gaz sancısı çok fazla. İçime fenalık geliyor ara ara.
Umarım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alırız :)))
İnsallah canimUmudum yok ama insallah bu ay son bekleyişim olmstr kuzunmmmmm
Inşallah olmuştur tatlimmmm senin bat ne zaman canisi yaş kaç kaç yıllık evlisiniz varmi çocuk yoksa ilkmi olcakİnsallah canim