Baya karisik olmusOna kalsa yapmayacaktı , ben dedim diğer Dr hormon istemişti bide sperm testi tamam çık yukarı kan ver dedi . hoemonmı diyecem dedim kan ver onlar barkodu görünce bilir diyo , EE diğer doktor kağıda bişiler yazmıştı yukarda yaptır diye dedim oralı olmadı hiç başka hastayla ilgilenmeye başladı . çıktım bende sperm için eşin üroloji de muane olacak dedi diğer Dr öyle bişi demedi ama elinde sen hormon verirken yukarda sperm versin dedi . aman bişi anlamadım . hemşire arkadaşa sordum sperm için se kadın doğumcu yolluyor üroloji ye gitmiyor dedi . kafam karıştı soğudum yeminle
Senin kac gun kaldiYaa kafadaşım
Bence gereksiz.Yeni mi açılmış ben bakınca gormedim çünkü o yuzden actim
Rabbim sifa versin sana tatlim kucağını da doldurur insallahyok cnm agrı kesici içiyorum migren tedavisi için ilaç değil bugun randevum var sorayım inşallah
Dün ovulasyona başladım. Daha o kadar erken benim icinSenin kac gun kaldi
Insallah bu ay gercek olur canim ruyanGünaydin kizlar..
Rüyamda test yapiyorum cift cizgi cikiyor.
Anca ruyada gorurum zaten
Canım ben Dr iyi ise özele gitmeye gerek duymuyorum nitekim Dr um çok iyiydi onu da özel hastane kaptı işte:) şansıma şeeedim . ya bide hayat çok pahalı artık zaten zorlanrken özel hastaneye gitmekte kolay değil ki ne yapacak parası olmayan anne olmasın hasta olan ölsün ne basit oldu yaxıkBende kimyasal yaşadıktan sonra kardeşimin ameliyat olduğu doktoru denedim.
Sadece klomen verip ilişki tarihi söyledi.E ben zaten yumurtluyorum .iğne vs.yokmu dedim yok dedi.Nasıl ağladım eşimi arayıp 1 ay boşa gitti diye.1 ay için ağladım. Önemsiz onlar için.
Ama ben hiç devlete gitmedim. Güvenemiyorum. Ilgisizler.
Aynen oyle tatlimBence gereksiz.
Çok kalabalık ve hizliyiz yetişmek zor ama burdayız
Hem 1 hamişimiz oldu bile
Ay inşallahInsallah bu ay gercek olur canim ruyan
Bir değil iki tane canım biri şiirkız diğeri ondan önce kimdi yaa unuttum bakBence gereksiz.
Çok kalabalık ve hizliyiz yetişmek zor ama burdayız
Hem 1 hamişimiz oldu bile
Tesekkurler canım darısı tüm bekleyenlere inşallah :)Yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir gebelik olsun insallah
Olur mu öyle şey canım bazıları öyle oluyor sinir bozucu ben de 2 düşük yaşadım bi doktora gittim tuttu bana 9 düştükten so ta 10.cuyu kucağına alanı gördüm tedavi araştırma kitabi bilgi dedi yolladı :) tek doktor o değil ya
Hastane labaratuvarina gir ordan bakarsin. Devlet hastanesiyse bi kagit vermislerdir internetten sonuc almak icin.Kızlar kan sonucumu netten nasıl nerden görebilirim bilginiz vardır sizin bu konuda
İnt bakmak istiyorum bana bişi vermedi kimse bakamazmıyım yaniHastane labaratuvarina gir ordan bakarsin. Devlet hastanesiyse bi kagit vermislerdir internetten sonuc almak icin.
Bnim iki dusugum vardi doktora gittim devlete uc dusukten sonra tedavi yapiliyor dedim he dedim illa bi can daha gitcek bu ne sacma bisey dedim.Olur mu öyle şey canım bazıları öyle oluyor sinir bozucu ben de 2 düşük yaşadım bi doktora gittim tuttu bana 9 düştükten so ta 10.cuyu kucağına alanı gördüm tedavi araştırma kitabi bilgi dedi yolladı :) tek doktor o değil ya
Devlet mi ozel mi ?İnt bakmak istiyorum bana bişi vermedi kimse bakamazmıyım yani
Allah bağışlasın yavrunun canımBnim iki dusugum vardi doktora gittim devlete uc dusukten sonra tedavi yapiliyor dedim he dedim illa bi can daha gitcek bu ne sacma bisey dedim.
Yine ha.ile kaldjm ogluma ozelde bi doktor buldum annemin tavsiyesiydi ona gittim. Kese gormeye gittgmde kanama basladi o doktoe sayesinde tabiki Allahon izniyle trdavi olumlu sonuc vrrdi. Kucagima aldim oglumu. Ama o doktor gitti burdan of off
Devlet canımDevlet mi ozel mi ?
Barkod varsa elinde onda protokol numarasi falan vardir. Hastanenin adi i yaz labaratuvar sonuclari diye googleye ordan bakDevlet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?