- 23 Ağustos 2018
- 441
- 305
- 39
Hımm tşk deneyim bakalımBarkod varsa elinde onda protokol numarasi falan vardir. Hastanenin adi i yaz labaratuvar sonuclari diye googleye ordan bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm tşk deneyim bakalımBarkod varsa elinde onda protokol numarasi falan vardir. Hastanenin adi i yaz labaratuvar sonuclari diye googleye ordan bak
Bak bakalimHımm tşk deneyim bakalım
Sende benim gbi dayanamayanlardansin.evet dayanamdım ilk testi yaptım. veeeee kocaman negatif. 6 gün var bata
Bati yakin olanlati birak kiz bugun bat günü olanlar bile ortalikta yoklarBati yakin olanlar nerdesiniz yahu ?
Farkettim kimsecikler yok.Bati yakin olanlati birak kiz bugun bat günü olanlar bile ortalikta yoklar
Bugün pazartesi herkescikler iş basi mi yaptı acabaFarkettim kimsecikler yok.
Bilmiyorum valla.Bugün pazartesi herkescikler iş basi mi yaptı acaba
Soyleme bencede. Onlar daha cok etkileniyor. 2 dusuk yasadigim icin ogluma hamile kaldigimda doktora gittim bhcg artislari normal olarak yukseldi ondan sonra soylemistimSelam kızlar bende vücudumu dinliyorum resmn ya ama benim daha çoook var belirti için bile erken inşallah güzel haberlerinizle daha bir umutlanıyorum bu ay kesin olmadan eşime söylemeyeceğim oda ümitleniyor her ay galba demekten ve hüsran olmasından yoruldm
Kızım bile ümitleniyor 7 yaşında çok istiyor kardeş hatta üzülüyor bu ay ne olcak bakalımSoyleme bencede. Onlar daha cok etkileniyor. 2 dusuk yasadigim icin ogluma hamile kaldigimda doktora gittim bhcg artislari normal olarak yukseldi ondan sonra soylemistim
hayırlısı bakalımmKızım bile ümitleniyor 7 yaşında çok istiyor kardeş hatta üzülüyor bu ay ne olcak bakalım
Amin canımhayırlısı bakalımm
maşallah bu ne sabır ben sabahı zor ettim koşa koşa eczaneyebenim bugün bat günüm ama gelen giden yok hala kararlıyım bu sefer hemen test yapmıcam.
bat ne zaman canımşu lekelenme olmasaydı kafam böyle karışmayacaktı. yerleşme olması ihtimal. elime test cam önü flaş altı hayalet çizgi arar oldum
çatlatıcam sizi diyosun ne var bi test yapsan yahuubenim bugün bat günüm ama gelen giden yok hala kararlıyım bu sefer hemen test yapmıcam.