Yeni mi açılmış ben bakınca gormedim çünkü o yuzden actimSevsev12 kızlar bi topik daha açılmış eylül ayı için iki ayrı topiğe neden lüzum duyuyorlar ki ilginç ha ben açmışım ha sen ne farkederki. Neyse biz Burda başladık ayı bitirene kadar Burda kalıp destek olalım birbirimize
Bencede bekle ama beklerken stres yapmamaya çalış çok etkiliyor çünkü stresZeze _skcn inşallah canım bu ay soğan kürü yaptım şimdiye adet olmam gerekiyordu ama olmadım. kür yaptığım ay 3-4 gün erken gelirdi çünkü. tek çizgi görmek hayal kırıklığı olduğu için beklicem 3-4 gün daha
Eki Görüntüle 2185006 kızlar size sürprizle geldim :))
Dün ki kanama sanırım yerleşmeydi dünden beri gelen giden yok ben de şimdi test yaptım sonuç bu
O bende de var kasiklarim sis belim agrimaya basladi. Sarimsi akintim varKızlar kasik bölgenizde herhangi bir şişkinlik oluyomu hamilelik belirtileri arasında şuan çok acayip bir şekilde sis ve sert az önce akintim oldu belim de ağrıyor ayriyeten 3 4 gündür gribim
Yok yok bugün mü dünmü ne , bana gereksiz geliyor zaten varsa aynı konu toplanılsın altında işte ne güzel , ayrı gayrı olmaksızın oh misYeni mi açılmış ben bakınca gormedim çünkü o yuzden actim
geçen aylarda da benzer durum oldu bat günü gelmedi, ertesi günü test yaptım negatif, aradan 15 dk geçti adet oldumTest yapin varsa çikar zaten sabah ilk idrarla ama
inşallah canım sağ olasın :)Ben hiçbir şey yaşamadım canım adet sancısından başka o yüzden hiç umudum yoktu ama gebelik belirtisi akıntı :) hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Daha önce hiç bu kadar şişmemişti ama benimkisi benimde hafif bir sarı akıntı oldu ama genel olarak beyaz akintim var şuanO bende de var kasiklarim sis belim agrimaya basladi. Sarimsi akintim var
Yerlesmedir insallahhhhhh:))) bu kadar erken adet olmuyorsan yerlesmedirr o yerlesme . Test yaparsan yaz ben de merak ettim:))Kızlar bu gün adet olcakmisim gibi agri cektim. Ve hala da devam ediyor. Afedersiniz çok hafif bir kahvemsi kanama olmus. Peceteye sildim acikpembe bir akıntı. Bata şuan itibari ile 6 gün var. Yerleşme kanaması olma ihtimali nedir. Bide oyle ise testte ne zaman çıkar ??????
Gunaydin tatlim güzel sonuclarla dönersin insallahh insallah hicbir sorun yoktur stres yaptigin icin olmuyordurGünaydın kızlaaar
Hazırladım hastaneye gidecem birazdan hormon testi vs. saat 5 ten beri uyanığım çok uykum geldi tam gider ayak , hakkımızda hayırlısı sonuçları çok merak ediyorum ...
Dualarım seninle canım hayırla sonuçlandı :)Günaydın kızlaaar
Hazırladım hastaneye gidecem birazdan hormon testi vs. saat 5 ten beri uyanığım çok uykum geldi tam gider ayak , hakkımızda hayırlısı sonuçları çok merak ediyorum ...
Insalllahhh canim insallahhb yuksek cikarDualarım seninle canım hayırla sonuçlandı :)
Ben de kan verdim sonuç öğleden sonra çıkacak inşallah yüksek bir değer çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?