- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Hoşgeldin canim.Merhaba kızlar bende varım bat 6 eylül
Senin de az kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canim.Merhaba kızlar bende varım bat 6 eylül
İnsallah insallahHadi hayırlı olsun inş .. Topiğe uğur getirirsin belkide, listeden biri eksildi yani ha , darısı kalanlara
Yarın gece yola çıkacağız canım ben erkenden gidip kan veririm artık yoksa salı günü veririmSen de yarin muhakkak bi kan testine git.
Lekelenme falan devam ediyorsa en azindan hemen düşük önleyici falan verirler.
Güzel bi b_hcg ile gelirsin inşallah
Sali gunu bende yapicam dort gun kalmis oluyo zor ttuyorum kendimiHosbulduk canm
Çok sabırsızlanıyorum test yapmamak için gecikmesini bekliyorum
Hadi hayırlı olsun inş .. Topiğe uğur getirirsin belkide, listeden biri eksildi yani ha , darısı kalanlara
Aaa şiirkız senmisin hamile benden sonra senin bat vardı dimii çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin inş sağlıkla
Aynen canım ben de dün adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıydı sanırım çünkü devam etmedi :) ben de bir test yapayım dedim şaşırdım inanamıyorumHadi hayırlı olsun inş .. Topiğe uğur getirirsin belkide, listeden biri eksildi yani ha , darısı kalanlara
Ay heyecanla okudum cidden , ne güzel bi duygudur kim bilirAynen canım ben de dün adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıydı sanırım çünkü devam etmedi :) ben de bir test yapayım dedim şaşırdım inanamıyorum
Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah :)Aynen canım ben de dün adet oldum sandım ama yerleşme kanamasıydı sanırım çünkü devam etmedi :) ben de bir test yapayım dedim şaşırdım inanamıyorum
Rabbim hepimize tez zamanda sağlıkla nasip etsin
Ben 2 gün kala yaptım negatif çıktı adetimin 3. Günüydü yine yaptım negatif 15 dk sonra adet oldum zatenYapsam çıkar mi sizce bende salı günü yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı canım hakkımızda çok ümitliyim ama bazen o umidimden eser kalmiyo çok değişken bir ruh halindeyimBen 2 gün kala yaptım negatif çıktı adetimin 3. Günüydü yine yaptım negatif 15 dk sonra adet oldum zaten
Rabbim hayırlısını versin diyoruz madem hayırlı olana dek bekleyecez şikayetsiz zor ama sabır verir inş allahım bizeHayırlısı canım hakkımızda çok ümitliyim ama bazen o umidimden eser kalmiyo çok değişken bir ruh halindeyim
Ne kadar kalbi güzel insanlarsınız sizAy heyecanla okudum cidden , ne güzel bi duygudur kim bilir
Amin canım aynı dualar sizler için aminHayırlı olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah :)
Allah razı olsun canım bizlerde sana duacıyız emin ol . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin salih ve saliha evlatlardan olsun inşNe kadar kalbi güzel insanlarsınız siz
Her zaman duamda yer alacaksınız