A.selam tatlim. Iyi olmaya calisiyorum bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatmak icin dua ediyorum valla . Brnde buraya pek giremiyorum artk cok fazla teli elime alamiyom midem kötü oluyor . Benm tiksinmelerim de cok tuhaf seylere oluyor iste. Insallah sende bu ay bize haberler verirsin kuzummSelam kızlar. Nasılsınız? Nasil gidiyor hamilelikleriniz?
Ah canım benim geçmiş olsun. Normal bir süreç geçecek kendine biraz daha zaman ver iyi olacaksın inşallah. Teşekkür ederim canım insallah size güzel haberler verebilirim bu ayA.selam tatlim. Iyi olmaya calisiyorum bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatmak icin dua ediyorum valla . Brnde buraya pek giremiyorum artk cok fazla teli elime alamiyom midem kötü oluyor . Benm tiksinmelerim de cok tuhaf seylere oluyor iste. Insallah sende bu ay bize haberler verirsin kuzumm
Yok tatlım üzülmuyorum insallah olur hayirlisiileilaca baslafim iste cumartesi gunu hersey normsl guzel devam ediyoruz bakalim sen nasilsin bebiş nasıl cinsiyet hakkinda tahmin varmi hicselam kızlar nasılsınız.
sesiniz çıkmıyor pek.
bende oğlumun derslerinden pek giremiyorum buralara.
Anneyimbenanne35 lütfeen ümiiidini yitirme her şeyde bi hayır var.
geç olsun ama güç olmasın.
dualarımdasın.
inşallah bu ay güzel haber verirsin bize.
kendini üzme yeter ki.
Hayırlısı olsun cnm daha nasibinde yokmus demek ki üzülme ins en hayırlı zamnda gelir bebeginYok tatlım üzülmuyorum insallah olur hayirlisiileilaca baslafim iste cumartesi gunu hersey normsl guzel devam ediyoruz bakalim
Fena degilim kuyruk sokumum agriyor cok.fena.Yok tatlım üzülmuyorum insallah olur hayirlisiileilaca baslafim iste cumartesi gunu hersey normsl guzel devam ediyoruz bakalim sen nasilsin bebiş nasıl cinsiyet hakkinda tahmin varmi hic
Farketmez heralde canım ben açtım ama kimse açmısın tokmusun dememiştiKızlar tiroid ve kan sayımı testleri için aç karnımamı gitmek gerekiyor randevumda 10.20 de
Kızlar ben bugün gittim doktora 9+2 yiz yumurtan geç çatlamış dedi doktor ve 10 gün sonra ya randevu al ikili test için dedi sizden istedimi doktorunuz erken geldi bana daha sankiKızlar nasıl gidiyor varmı yakınlarda kontrole giden gidecek olan :)
Saol canım iyiym şükür sen nasılsın kimse uğramıyor galba artık burayakızlar giremiyorum ben. hala kendime gelemedim. nasılsınız herkes iyidir umarım.Sevsev12 0fLu everytime_night melek ve mucizesi nerdesiniz ismini yazamadığım kızlar ç herkes iyidir inşallah herşey yolunda olsun.
elhamdülillah diyeyim canım. idare ediyorum. ben hiç yazamadım son zamanlarda . diğer kızlardanda ses çıkmamış .Saol canım iyiym şükür sen nasılsın kimse uğramıyor galba artık buraya
Arada bakiyorum burda kimsenin sesi cikmiyor.elhamdülillah diyeyim canım. idare ediyorum. ben hiç yazamadım son zamanlarda . diğer kızlardanda ses çıkmamış .
Arada bakiyorum burda kimsenin sesi cikmiyor.
Benmde kontrolum vardi bugun sukur ger sey yolunda
Daha erken dedi cinsiyet icin iki hafta sonra cagirdi. Bende devlete randevu aldim bi hafta sonra ikili test icin. Ayrica tiroid falan degerlrre baktiririm. Bilmiyorum bazilari.kiz bazilari erkek diye tahmin ediyor. Sende hayirli haberlerle gelirsin inşallahbenimde kontrolumé az kaldı. kan tahlili yapacağım bu hafta içİ sonuçlarla birlikte giderim inşallah.
amin hepimiz hayırlı haberlerle gelelim.Daha erken dedi cinsiyet icin iki hafta sonra cagirdi. Bende devlete randevu aldim bi hafta sonra ikili test icin. Ayrica tiroid falan degerlrre baktiririm. Bilmiyorum bazilari.kiz bazilari erkek diye tahmin ediyor. Sende hayirli haberlerle gelirsin inşallah
Bende pek giremiyorum tatlim.kızlar giremiyorum ben. hala kendime gelemedim. nasılsınız herkes iyidir umarım.Sevsev12 0fLu everytime_night melek ve mucizesi nerdesiniz ismini yazamadığım kızlar ç herkes iyidir inşallah herşey yolunda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?