- 12 Eylül 2018
- 870
- 1.261
- 28
Olsun canım sağlık olsun gelecek aya ovulasyon testi kullan işe yarıyorAhhh makarnasever canım çok sıkkın, kaç gündür giremiyorum foruma. 2 gün önce erken genelik testi yaptım negatif çıkmıştı. Çok üzülmüştüm. Şimdi de lekelenmem başladı yani adet oluyorum
Mrka falan önerin var mı canımOlsun canım sağlık olsun gelecek aya ovulasyon testi kullan işe yarıyor
Çok doğru söylüyorsun kuzum. Nasipden ötesi yok. Senin son adet tarihin nezaman muhtemelen bebişlerimiz aynı günlerde doğacaklar :). Benim 11 eylül son adet tarihim.Cnm cihaz farkıdır yüzde yüz tsh ölçtürdüm o bile farklı çıkmıştı iki ayrı hastanede... ben daha kan tahliline gitmedim 4 gün önce çift çizgi yakaladım gitsem ne olucak kimyasal mı regl olurmuyum sağlıklımı kafayı yiycem ki yedim daha önce yarın kan verip değere bakıcam hesaplayıp doktora ona göre sonra gidicem... demem o ki korkma onun yiycek ekmeği varsa yazıldıysa naparsan yap doğucak allahın izniyle sonuç belli biz bilmiyoruz sadece...o yüzden rahat bırak kendini herşey insanlar için... güzel şeyler düşün...
Ben laboquick kullanmştm canım doğru sonuç veriyorMrka falan önerin var mı canım
Benimde 8 eylül canım ... İnş güzel haberlerimizi de paylaşırız burdan kalp atışı kıpırtısı ki eminim olucakÇok doğru söylüyorsun kuzum. Nasipden ötesi yok. Senin son adet tarihin nezaman muhtemelen bebişlerimiz aynı günlerde doğacaklar :). Benim 11 eylül son adet tarihim.
Sen nezaman öğrendin canım? Birde gittinmi doktora gitmediysen nezaman gitmeyi düşünüyorsun ?Benimde 8 eylül canım ... İnş güzel haberlerimizi de paylaşırız burdan kalp atışı kıpırtısı ki eminim olucak
Bende aynı durumdayım :/Bu mide bulantisi yedi beni siz nasilsiniz Allah askina?
Sanki hasta gibiyim agzima zehir koymuslar hic bisey yiyemiyorum
Bogazim falan agriyor cocuklara bagirmaktan cok yorgun oluyorum bide eve gecince surekli uyuyorm. Sende durumlar nasil kuzum napiyonMerhabalar kızlar. Nasılsınız? Nasil gidiyor? Ben bu aralar pek giremiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir
Kız çok yorma kendiniBogazim falan agriyor cocuklara bagirmaktan cok yorgun oluyorum bide eve gecince surekli uyuyorm. Sende durumlar nasil kuzum napiyon
Mecbur yoruyon canim benim cocuklar canavar valla toplama sinif vermişler sanki banaKız çok yorma kendini
Ben evde yatıyorum ama yine haberleri geliyor.psikolojik baskı yaratıyor veliler..sanki keyfi yatıyorum.yanlış zamanda öğretmen olmuşuzMecbur yoruyon canim benim cocuklar canavar valla toplama sinif vermişler sanki bana
3.sinifim ama yardımcı olurum belki canmGünaydin hanimlar. 1. Sinif okutan ogretmen var mi aranizda. Bisey danisacagim
Canm kişisel bilgilerden tahmini doğum tarihini ekliyorsun bebişin ve takvim hazirKızlar bu hamilelik takvimini nasıl eklediniz benim olmuyo
Dogru soyluyon canim bende hep dua ediyorum Allahim hasta olmayayim su velileri cekmek istemiyorum vide benden once baya degistirmisler ogretmen gider gitmez hepsi gelip bana bağırıp cagiriyor deli gibi ya diyom daha yeni geldim burda olan ben degildim ama laf anlatamiyonBen evde yatıyorum ama yine haberleri geliyor.psikolojik baskı yaratıyor veliler..sanki keyfi yatıyorum.yanlış zamanda öğretmen olmuşuzSevsev12 cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?