- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
1. Sinif degilim ama soyle yine canim sinifciyimGünaydin hanimlar. 1. Sinif okutan ogretmen var mi aranizda. Bisey danisacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. Sinif degilim ama soyle yine canim sinifciyimGünaydin hanimlar. 1. Sinif okutan ogretmen var mi aranizda. Bisey danisacagim
Allah yardımcın olsun canım bilinçsiz insanlarla uğraşmak çok zorDogru soyluyon canim bende hep dua ediyorum Allahim hasta olmayayim su velileri cekmek istemiyorum vide benden once baya degistirmisler ogretmen gider gitmez hepsi gelip bana bağırıp cagiriyor deli gibi ya diyom daha yeni geldim burda olan ben degildim ama laf anlatamiyon
Amin insallah canim. Hemde çok zorrAllah yardımcın olsun canım bilinçsiz insanlarla uğraşmak çok zor
Teşekkürler canım oldu galiba:)Canm kişisel bilgilerden tahmini doğum tarihini ekliyorsun bebişin ve takvim hazir
4 gün önce testle öğrendinim hergün koyulaştı testim bugün regl günüm kan tahliline gidicem sonra hesaplayıp 5000 olunca doktora giderim haftaya cnmSen nezaman öğrendin canım? Birde gittinmi doktora gitmediysen nezaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Değerini bana yazarmısın canım öğrendikden sonra?4 gün önce testle öğrendinim hergün koyulaştı testim bugün regl günüm kan tahliline gidicem sonra hesaplayıp 5000 olunca doktora giderim haftaya cnm
Tamam cnm akşam yazarım... sen gittinmi kan tahlilineDeğerini bana yazarmısın canım öğrendikden sonra?
Yok canım özeldeki doktorumu aradım çok yoğununmuş bugün randevular dolu bakalım müsait olursa bi ara arıyacaklar beni olmazsa bugün yarın sabah 10 da randevum varTamam cnm akşam yazarım... sen gittinmi kan tahliline
Igneden sonra 14. Gun genelde kırmızılar geliyor kuzum sende gelmez insallah tatlim. Evet zaman cabucak geciyor valla bende doktora geldim cok merak ediyorum ne söyleyecekCanlar nasilsinizzz bugün ignenin 4. Gunu yarın 5 olcak inşalalh ay git gide gün yaklaşıyor doktor iğneden 14 gün sonra gel dedi ama ozaman adete 3 gun kalıyor ama bir bildiği vardirki çağırdı demi giderim bende 14. Gun pazar a denk geliyor 15. Gu. Giderim bende Sevsev12 everytime_night 0fLu
Ayyy haber et banada olurmu canım benim insallah gelmez geliyodu kırmızıdan yana çift çizgi gelsin başım gozum üstüne yaaaIgneden sonra 14. Gun genelde kırmızılar geliyor kuzum sende gelmez insallah tatlim. Evet zaman cabucak geciyor valla bende doktora geldim cok merak ediyorum ne söyleyecek
Tatlim doktor kese cok küçük dedi alttan muayene edeyim dedi bende yok dedim. Triot bezlerim falan yok dedim ilac falan kullaniyorum dedim eger kesin gebelik varsa ilac dozlarim arttirilacak dedim kesin var dedi bir sürü tahlil falan istedi kan verdim yarin cikacak iste sonuclar ama cok yorgunum ya yarin oraya ordan da diger doktoruma gitmek bilemiyorum hic gözüm kesmiyor yarin belki sadece sonuc icin giderim troit icin sali gunu artk die dusunuyorumAyyy haber et banada olurmu canım benim insallah gelmez geliyodu kırmızıdan yana çift çizgi gelsin başım gozum üstüne yaaa
Kuzum sağlıkla ilerler inşalalh gebeliğin herşey gönlünce olur insallah içini ferah tut yorma kendini cokTatlim doktor kese cok küçük dedi alttan muayene edeyim dedi bende yok dedim. Triot bezlerim falan yok dedim ilac falan kullaniyorum dedim eger kesin gebelik varsa ilac dozlarim arttirilacak dedim kesin var dedi bir sürü tahlil falan istedi kan verdim yarin cikacak iste sonuclar ama cok yorgunum ya yarin oraya ordan da diger doktoruma gitmek bilemiyorum hic gözüm kesmiyor yarin belki sadece sonuc icin giderim troit icin sali gunu artk die dusunuyorum
Kac cikti ilac kullanman gerekiyor.Trioid bezlerim yuksek çıktı. Hamilelikte sorun olur mu
Herkese merhabaaaaHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu ay özel olarak bisey yaptınız mı ? Kür falan filan ?
Kız @Seymaaao napacan ovu testini yaa şeyy yap işte hergün düzenli olmadı bi gün var bi gün yok yap en garanti hem kovanda sevindim sende sevin ne gerek var yarın hamiş olunca inş zaten bol bol yapamıyacanBen laboquick kullanmştm canım doğru sonuç veriyor