- 25 Ağustos 2010
- 12.098
- 769
Bosluk gozukuyo zaten bakinca. O bosluk gidince hava da gitmis olurİki damla çıkartıyorum içinden hava kalmıyodur o zaman değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosluk gozukuyo zaten bakinca. O bosluk gidince hava da gitmis olurİki damla çıkartıyorum içinden hava kalmıyodur o zaman değilmi
Sağol canım rahatladım :)Bosluk gozukuyo zaten bakinca. O bosluk gidince hava da gitmis olur
Günaydin. Sende ben gibi gün sayiyosun.Günaydın kızlar yarın doktora gidicem geçmek bilmedi bu hafta bana yarın hem keseyi görücem hemde belki inşallah kalp atışını duyarım çok sabırısızım ama
Kalp atışıda başlamamışmıdır artık 7.haftanın içindeyimGünaydin. Sende ben gibi gün sayiyosun.
Bende cumartesiyi bekliyorum.
Baslamistir canim 6+2 de gorunuyo dedi bana devletteki doktor ama ben kendim duymak istiyorum.Kalp atışıda başlamamışmıdır artık 7.haftanın içindeyim
Bende geçen perşembe devlete gittim kist vardı onu hemen gördü ama kese için kesin konuşamam var gibide yok gibide çok çok küçük bişey var dedi acaba ultrason eskimiydi birde alttan değil karından baktı acaba ondanmı göremediBaslamistir canim 6+2 de gorunuyo dedi bana devletteki doktor ama ben kendim duymak istiyorum.
Sende de mi kist var.Bende geçen perşembe devlete gittim kist vardı onu hemen gördü ama kese için kesin konuşamam var gibide yok gibide çok çok küçük bişey var dedi acaba ultrason eskimiydi birde alttan değil karından baktı acaba ondanmı göremedi
Evet canım kist var bal çörek otu bana hem bebiş hem kist yaptı aynen geç döllenme zaten büyük ihtimalleSende de mi kist var.
Eskiyle alakali mi bilmem kuzum bizimki de baya eskiydi.
Gec dollenme ondan olabilir.
Artik gorunur merak etme bi gunde bile neler oluyo bebiste
Sknti yapma gorursun.Evet canım kist var bal çörek otu bana hem bebiş hem kist yaptı aynen geç döllenme zaten büyük ihtimalle
Saol canım inşallah hakkımızda hayırlısı hepimizin allah kalbime göre verdi hep ağustosta hamile kalıyım doğum yaza gelsin kızında yaz tatiline uysun diye istemiştim öylede olduSknti yapma gorursun.
Dua ede ede git. Alttan da bakar baksin kalp atisi icin falan
Aynen bende demistim onu. Oglum aralik dogumlu bu yaza denk gelsin diye. Oyle olacak insallah Rabbim nasip ederseSaol canım inşallah hakkımızda hayırlısı hepimizin allah kalbime göre verdi hep ağustosta hamile kalıyım doğum yaza gelsin kızında yaz tatiline uysun diye istemiştim öylede oldu
Benim kızda ocak doğumlu canım ikinciler yaz bebeleri olcakAynen bende demistim onu. Oglum aralik dogumlu bu yaza denk gelsin diye. Oyle olacak insallah Rabbim nasip ederse
İnşallah bakalim..Benim kızda ocak doğumlu canım ikinciler yaz bebeleri olcak
Beyaz akıntım var ama az canım krem gibi canımKizlar sizde akinti durumu nasil.
Benim sarımsı akintim oldu da
Benimki ilactan acaba rengi oyle oldu gerci dun kullanmadim artkBeyaz akıntım var ama az canım krem gibi canım