Yarin degerim cikacak bide daha 4 haftalik canim gitsem bile herhangi bisey goremeyecek. Bisey cikmayacak. Su an sadece akintim var bide sancilarimSevsev12 canım niye gitmiyorsun doktora? Kendini strese sokacağına git kafan rahatlasın
Tatlım ben gittiğimde 4 hafta 5 günlüktü doktor sordu kaç gün geçti diye ben dedim bir gün erken daha dedi. Ama ben hissediyorum farklı hissediyorum diye tutturdum sonra ultrasonda keseyi gördük. Benim ilk deneyimdi. Belki senin de belli olur birkaç güneeeeYarin degerim cikacak bide daha 4 haftalik canim gitsem bile herhangi bisey goremeyecek. Bisey cikmayacak. Su an sadece akintim var bide sancilarim
Demekki rahat geçecek hamileliğin.kızlar bende hiç belirti melirti kalmadı .
Ay bi sancım varki.Regl olacakmışım gibi devamlı gidip kontrol ediyorum.
Daha 4 gün var 30 günlük dongume göre.
Ya regl olayım ya hamilr olayım bileyim istiyorum .
Umut hiç bitmiyor
Ay bi sancım varki.Regl olacakmışım gibi devamlı gidip kontrol ediyorum.
Daha 4 gün var 30 günlük dongume göre.
Ya regl olayım ya hamilr olayım bileyim istiyorum .
Umut hiç bitmiyor
Ay ne güzel ya.Bizim kız tek diye büyümesine fırsat vermiyoruz.Ogretmeni dün sınıfta ergenliğe giremeyen tek çocuk Ezel dediinşallah en hayırlısı neyse o olsun. hepimiz için. bir arkadaşımda bana dedi, belki vucudun alıştı hamileliğe . üst üste olunca. bide kendimi dinleyecek vaktim yok. baş dönmesi bitti elhamdülillah . sen naptın misafirin geldimi . benimkiler geldi. çocuklar çok şımarıklık yaptı . banaane dede yi görünce. çok bunalttılar bizi. eşim aradan 3 işareti yapıyor. yani hapı yuttuk
Çok sancılı oluyorum genç kizligimdan beri bennormalde reglden önce sancı oluyormu belki yerleşme sancısı.
ezel dizisini izledim 2 yıl önce ne dizi ama. bu akşamda açtım ilk bölümden. eşim hatırlamaz çoğu izlediği dizi film vs. ben hatırladığım için zevkli olmuyor. kızının ismini duyunca hemen dizi aklıma geldi.Ay ne güzel ya.Bizim kız tek diye büyümesine fırsat vermiyoruz.Ogretmeni dün sınıfta ergenliğe giremeyen tek çocuk Ezel dediHala babanın sırtında benim kucağımda .Esim bebeknolunca kucağına almam seni diyor.Cıvıl cıvıl çocuk sesi eksik olmasın yuvalarımızdan inşallah.
Ya kızlar ben dün uyumuş kalmıştım yemek yapmamıştım bugünde uyumuşum
Bi uyandım eşim gelmişBuzluktan biseyler hazırladım hemen
Ay geçmiş olsun canım ya.işimi gücümü bitirdim ama sanki hiç temizlik yapmamışım. rahmet yağdırdı Rabbim. camlar battı. evimi tavandan su bastı ev tavandan battı , çok güzel olduk yani. hemde hamile olduğumu öğrendiğim gün oldu bu olaylar. çocuklara oda yapıyoruz kısmet olursa. bebeğe beşikte var. oh bi düzen olur inşallah üst komşu üstüme çökmezse
Inşallah sonucun katlanmış olur kuzum.Mubarek gecede bol dua et.İns bende bu listede olurum artık ya annelik çok farklı bi duygu sanki ilk gebeligim olacakmış gibi heyecanlanıyorum yarın için çok meraklaniorum
Acil servisi böyle durumlar için değildir bilginize.Bence bi acile gidin... en azından kan alınıp belki ultrason ile kontrol edilir.. beklemek düşük tehdidi varsa bu ihtimali güçlendirir..riske atmayın derim..ayrıca keşke ablanızla paylaşsaydınız acil birine ihtiyaç olursa o size yardımcı olabilirdi..
İns cnm..ya Ben kasıklarim felaket ağrıyor varsa normal mi ki ya 4sene öncesini hiç hatırlamıyorum kızımdaki her hamilelik farklı olabilir gerci amaInşallah sonucun katlanmış olur kuzum.Mubarek gecede bol dua et.
Bat ne zaman? Benimde kasiklarimda batma var hatta bacağıma vurduİns cnm..ya Ben kasıklarim felaket ağrıyor varsa normal mi ki ya 4sene öncesini hiç hatırlamıyorum kızımdaki her hamilelik farklı olabilir gerci ama
18 eylüldu canımBat ne zaman? Benimde kasiklarimda batma var hatta bacağıma vurdu
Test yapmadin mi?18 eylüldu canım
Kan testi vermistim canım 19 eylülde 4.99 çıktı bugün yine gelmemi soyledi doktor kan vercem yine bakacaz artmis miTest yapmadin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?