- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Evet :)aaa baya fark var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet :)aaa baya fark var :)
iyiyim canım bugün geçsin diye bakıyorum :) sen nasılsın, üç gün kala benimde acayip sancım vardı hatta leke geldi sonra kesildi neyin ne olcağı belli olmuyor kieverytime_night Benim tatlı pimpirikli hamişim
Kurumus-Maskara Ben herhalde regl olcam.Test negatif ve müthiş sancım var.Saglik olsun
karapisso Kuzum sağol.Bugun çağırayım ben birilerini.
Sevsev12 Pembe ve kahverengi kanamada sıkıntı olmuyor sanırım .Kırmızı olmadıkça sorun yok.
Anneyimbenanne35 Ay hay maşallah.Benimde kuzenimin eşi öyle oldu.Simdi kızı 8 aylık oğluna 4.5 aylık hamile
Rabbim verip sınıyor demekki onuda
Fairytale35 Sen nasilsin canım
Inşallah kimseyi atlamadım![]()
Bende iki gün üst üste calistim o kadar carsamba persembe. Cuma artik akinti filan hersey kesilmisti ovu da negatifti daha da yapmadim ama hic belirti filan yok bende biraz belim agriyor oglumda da sadece belim agrimisti ama daha coktu agri bundan. Bakalim benimde 7-8 gün kaldi bataDoğru diyorsun. Ben 20. Gun yumurtluyorum pek emin olmamakla birlikte çünkü 3-4 gün öncesinden başlıyoruz çalışmalara![]()
Bakayim kuzum nasil gelecek devam edecek mi yarin olmazsa giderim bi kadin dogumaKuzumm sağlıkocağındaki doktora söyle belki progestan verir
Benim arada kasik agrim oluyor çok hafif bel agrisi var ama göğüslerim çok hassaslar agriyorlar. Benimde bata 8-9 gün varBende iki gün üst üste calistim o kadar carsamba persembe. Cuma artik akinti filan hersey kesilmisti ovu da negatifti daha da yapmadim ama hic belirti filan yok bende biraz belim agriyor oglumda da sadece belim agrimisti ama daha coktu agri bundan. Bakalim benimde 7-8 gün kaldi bata
gelmez inşallah kuzum stres yapma sakın verdin mi kan bugünBakayim kuzum nasil gelecek devam edecek mi yarin olmazsa giderim bi kadin doguma
Kuzum peki kimyasal da belirtimerin var miydiBenim arada kasik agrim oluyor çok hafif bel agrisi var ama göğüslerim çok hassaslar agriyorlar. Benimde bata 8-9 gün var
He canim verdim kuzum yarin cikacak. Bat gününde regl belirtilerin var miydi senindegelmez inşallah kuzum stres yapma sakın verdin mi kan bugün
kız bende hala var kasıklarım ağrıyo ara ara özellikle akşamlarıHe canim verdim kuzum yarin cikacak. Bat gününde regl belirtilerin var miydi seninde
Evet vardi. Yine kasik agrisi ve göğüslerde hassasiyet. 26 da adet olmam gerekirken 27 de oldumKuzum peki kimyasal da belirtimerin var miydi
Peki testin nasildi canim benimki 5 gun kala cikti ikinci cizgi bide giderek koyulasti. Bugün bat günüm su an adet sancisi cekiyorum sende de oyle miydiEvet vardi. Yine kasik agrisi ve göğüslerde hassasiyet. 26 da adet olmam gerekirken 27 de oldum
Dünden aksamdan beri farkli agrilarim sancilarim var. Insallah bebisim beni birakip gitmezkız bende hala var kasıklarım ağrıyo ara ara özellikle akşamları
Evet canım hatta benimki bata 6 gün kala çıktı koyulaşıyordu testler herşey normaldi. Kız kafana takma böyle şeyleri sıkma canınıPeki testin nasildi canim benimki 5 gun kala cikti ikinci cizgi bide giderek koyulasti. Bugün bat günüm su an adet sancisi cekiyorum sende de oyle miydi
Daha yeni yeni alistik bebisimiz olcagina yeni yeni inandik çünkü bu bizim mucizemiz .Kimyasal gebelikte zaten döllenme oluyor.Tutunamiyor sadece.
Gebelik belirtilerini yaşıyorsun ama bizim gibi erkenden test yapıyorsan anlıyorsun.
Regl 1 2 gün gecikiyor sadece.sevincin de 1 2 gün sürüyor
Korkma annesi sen pozitif ol pozitif şeyler olsun, inan bebişine ben bu defa çok inanıyorum çok konusuyorum pozitif olalım birşey olmaz Allahın izniyleDünden aksamdan beri farkli agrilarim sancilarim var. Insallah bebisim beni birakip gitmez
15 aydir bunu bekliyorum tatlim ya .Evet canım hatta benimki bata 6 gün kala çıktı koyulaşıyordu testler herşey normaldi. Kız kafana takma böyle şeyleri sıkma canını
Insallah kuzum insallahh . Kötü dusunmek istemiyorum ama iste insanin elinde degil ki. Az once namaz kildim dua ettim bugünün hayrina insallah rabbim bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasil ederKorkma annesi sen pozitif ol pozitif şeyler olsun, inan bebişine ben bu defa çok inanıyorum çok konusuyorum pozitif olalım birşey olmaz Allahın izniyle