- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Stres yapma cnm sadece ihmal etmeyin yasin kac bilmiyorum ama bi bakmiasin yillar gecmis eger ikinizde.de sorum yoksa bekleyebilirsiniz ama varsa neden bekleyesniz tedavi olirsunuz buzim gibi insallahta bebek sahibi oluruzHımm bak yine stres yaptım püfff inş bunlara hiç gerek kalmaz
Aramızda sanırım 3 kişi var 2. Çocuk isteyen şimdilik. Eh inş size 2. İyi bizedeee ilk annelik duygusunu tattırır Rabbimhoşgeldinn.. bende ikinci için uğraşıyorum.. yalnız değilizz
Hosbuldduk cnm insallah burada ikinci bebeklerimizin hamileligi icin de konusuruz kacinci ayindasin kontroller muayeneler falanhoşgeldinn.. bende ikinci için uğraşıyorum.. yalnız değilizz
Amin insallah ALlah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinAramızda sanırım 3 kişi var 2. Çocuk isteyen şimdilik. Eh inş size 2. İyi bizedeee ilk annelik duygusunu tattırır Rabbim
İnşallah canım. Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.Aramızda sanırım 3 kişi var 2. Çocuk isteyen şimdilik. Eh inş size 2. İyi bizedeee ilk annelik duygusunu tattırır Rabbim
İnş . bende yaşım geçiyor diye acele ediyorum aslında , yaş 33 15 aylık evliyim bu ay 4. Denememiz olacakStres yapma cnm sadece ihmal etmeyin yasin kac bilmiyorum ama bi bakmiasin yillar gecmis eger ikinizde.de sorum yoksa bekleyebilirsiniz ama varsa neden bekleyesniz tedavi olirsunuz buzim gibi insallahta bebek sahibi oluruz
Amin inş canımİnşallah canım. Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.
Yok soylemedin yada ben görmedim.Ne güzel anne olmuşsun o duyguyu yasiyorsun. İkinciyi de aratmasin rabbim,cabuk gelsin.İkinci icin kacinci deneme ?oğluma onunla hamile kaldığımı söylemiş miydimmm? onu kullandıgım ay hamile kaldım
inşallah. Bu benim 4. ayım diyebilirim. geçen ay hormon testi yaptırdım normal çıktı.Hosbuldduk cnm insallah burada ikinci bebeklerimizin hamileligi icin de konusuruz kacinci ayindasin kontroller muayeneler falan
Cok olmamis senin denemelerin ama 6 ay olunca kesinlikle gidin derim doktoraİnş . bende yaşım geçiyor diye acele ediyorum aslında , yaş 33 15 aylık evliyim bu ay 4. Denememiz olacak
Rabbim herkese nasip etsin. inan onu da kolay elde edemedim çok uğraştım önceki sayfalarda yazmıştım. iki düşük olmuştu oğlum da bi doktor buldum çok uğraştı Allah razı olsun . yoksa oğlumda düşecekti. kanama başlamıştı ilk haftalarda. kan sulandırıcı iğne kullandım hatta 3 ay. düşük engelleyici iğne hap vs.. ilaçlardan 30 kilo aldım hamileykenNe güzel anne olmuşsun o duyguyu yasiyorsun. İkinciyi de aratmasin rabbim,cabuk gelsin.İkinci icin kacinci deneme ?
Cnm ben 2 yildir deniyorum yok yok 6 7 ay önce esim doktora.gitti sonuc malum hayiisi bakalim rabbim ne zaman nasip ederinşallah. Bu benim 4. ayım diyebilirim. geçen ay hormon testi yaptırdım normal çıktı.
bekliyoruz bakalım. yumurtlama testi kullanıyorum zırrt pırtt kocanın yanına gitmiyorum.
senin kaçıncı ayın ?
İşte bu ay test vs yaptırıcam inş . henüz adet olmadım beklemedeyim bugün ikinci günü olmalıydı sabaha olmazsa m 3. Günü olacak inş hiç olmam 9 ayCok olmamis senin denemelerin ama 6 ay olunca kesinlikle gidin derim doktora
her şeyin bi vakti var işte.Cnm ben 2 yildir deniyorum yok yok 6 7 ay önce esim doktora.gitti sonuc malum hayiisi bakalim rabbim ne zaman nasip eder
Ay insallah yaİşte bu ay test vs yaptırıcam inş . henüz adet olmadım beklemedeyim bugün ikinci günü olmalıydı sabaha olmazsa m 3. Günü olacak inş hiç olmam 9 ay
yarına gebelik testi yap biz uuyanmadan buraya koy çift çizgili testiİşte bu ay test vs yaptırıcam inş . henüz adet olmadım beklemedeyim bugün ikinci günü olmalıydı sabaha olmazsa m 3. Günü olacak inş hiç olmam 9 ay
e guzel olur bize de moral olur bu gece cok dua ettim rabbim tez zamanda nasip etsin insallahyarına gebelik testi yap biz uuyanmadan buraya koy çift çizgili testi
inşallah bu ay da belirti yok bende geçen ay bir sürü belirti vardı regl oldumN
e guzel olur bize de moral olur bu gece cok dua ettim rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Bat in ne zamaninşallah bu ay da belirti yok bende geçen ay bir sürü belirti vardı regl oldum
çok fazla takıyorum ondan sanırım..
8 eylül.Bat in ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?