- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
Benim de 8 Eylül ama adet sinyallerim basladi her ay bir hafta onceden basladigi gibi8 eylül.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 8 Eylül ama adet sinyallerim basladi her ay bir hafta onceden basladigi gibi8 eylül.
Yaaa hevesledırmeyin beni ay hayırlısıyla bir hamle olsam varyaa wuwwwyarına gebelik testi yap biz uuyanmadan buraya koy çift çizgili testi
N
e guzel olur bize de moral olur bu gece cok dua ettim rabbim tez zamanda nasip etsin insallah
Bende bisey yok suan bi iki gun kala sivilce cikarsa tamam derim olucamBenim de 8 Eylül ama adet sinyallerim basladi her ay bir hafta onceden basladigi gibi
Hele hele 5 dk gözümü kapatim dedim nede cok konuştunuz böyle. 5 dk uyuyam dedim onda da rüya gördüm doktor benden tahlil istiyordu bende gecen ay cektim ondan onceki ay cektim hic bisey cikmadi oda yeteri kadar ilgilenilmemis dedi eger ilgilenilseydi simdi hamile kalirdin dedi bana bende verdiği kagitlari yirttim tabi görmedi sonra onlari aradi tabi elimde sakladigim icin görmedi tekrar çıkardıYaaa çok sağolun Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş. Mutlu ettiniz beni gece gece
Topiğin ilk hamisi olursun isteYaaa hevesledırmeyin beni ay hayırlısıyla bir hamle olsam varyaa wuwww
Rüyada bile neler görüyoruz kafayi yiyoruz yavaş yavaşHele hele 5 dk gözümü kapatim dedim nede cok konuştunuz böyle. 5 dk uyuyam dedim onda da rüya gördüm doktor benden tahlil istiyordu bende gecen ay cektim ondan onceki ay cektim hic bisey cikmadi oda yeteri kadar ilgilenilmemis dedi eger ilgilenilseydi simdi hamile kalirdin dedi bana bende verdiği kagitlari yirttim tabi görmedi sonra onlari aradi tabi elimde sakladigim icin görmedi tekrar çıkardı
bende de hamile bi hissi yok...Ben yaptım bu ay bu testten 3 gün sonra kimyasal gebelik yaşadım
Hayirlisi kuzum demek daha zamani gelmedi. Üzme o tatli caniniBen hala hasta olmadım
Ama gelecek içime öyle doğuyor
Hamile olunca hissediliyormuş bende yok öyle bi his
Bebis olmadan kafayi yemek yok nazli bebisim olduktan o yiyecekRüyada bile neler görüyoruz kafayi yiyoruz yavaş yavaş
Hayirlisi bakalim. Bi gün daha bitti kaldi 8 günBebis olmadan kafayi yemek yok nazli bebisim olduktan o yiyecek
Valla gecen ay o.kadar belirti vardi ki hamileyim kesin dedim ama foss cikti bazilarinda hic belirti olmuyor. Bekleyip gorucez baska caremiz yok :))bende de hamile bi hissi yok...
Hayirlisi kuzum demek daha zamani gelmedi. Üzme o tatli canini
Dün teyzem dedi belki hamilesin diye (cok halsiz hissediyorum kendimi)Valla gecen ay o.kadar belirti vardi ki hamileyim kesin dedim ama foss cikti bazilarinda hic belirti olmuyor. Bekleyip gorucez baska caremiz yok :))
Aynen beynimize komut veriyoruz resmen. O da bizi kandiriyorDün teyzem dedi belki hamilesin diye (cok halsiz hissediyorum kendimi)
Dedim teyze öyle hissetmiyorum kendimi
Illa bi belirti olmasi gerekmiyor dedi...
hayirlisi bakalim belki psikolojik olarak yapiyoruz belirtileri cnm
kacan kovalanir bosuna dememisler kocalamayi birakmamiz lazimAynen beynimize komut veriyoruz resmen. O da bizi kandiriyor
Aynen öyle ben uyuyayim yarin görüsmek uzere. Hayirli gecelerkacan kovalanir bosuna dememisler kocalamayi birakmamiz lazim
Iyi geceler cnmAynen öyle ben uyuyayim yarin görüsmek uzere. Hayirli geceler
Ohoooo ben rüyalarımı anlatsammmm ben bikeresindr rüyamda kan tahlilinin sayısına kadar görmüştüm düşün artık beta hcg 369 çıkmıştı ruyamdaRüyada bile neler görüyoruz kafayi yiyoruz yavaş yavaş
Gunaydinnn canimmm hani nerde test kizGüüüünaayydıııınn Günaydın kızlaaarr uyuyormusunuz hala , utanın artık