- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
1 ay denince hepimizn aklina 4 hafta geliyor ama aslında 1 ay 4 hafta 3 gün yada 4 hafta 4 gün oluyorTeşekkür ederim de kafam karışıyor hesaplarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay denince hepimizn aklina 4 hafta geliyor ama aslında 1 ay 4 hafta 3 gün yada 4 hafta 4 gün oluyorTeşekkür ederim de kafam karışıyor hesaplarda
:) ay ay var ya günleri sayarsın ama o kadar güzel bir duygu ki! Onunla konuş bol bol sev :)Benim bebis 3 hafta 2 günlük daha yaa ne zaman 5 6 olacak
Ben zıbın üstünde not birde test bırakmıştım masanın üzerineKızlar hamiş olanlar eşinize test sonucunuzu nasıl bildirdiniz hemen paylaştınız mı sürpriz filan hazırladınız mı çok merak ediyorumSevsev12
karapisso @Heart Kreuz @oflu
everytime_night
Fairytale35
kızz normalde iki günde 2 kat diyolar fazlası artımş masallahh hiç strese sokma kendinide bebişide artmış olması yeterli geç döllenme olmışKızlar dün kan testim 12.1 di bu akşam 32.18 yani değer geç döllenme diyemi çok düşük en son bat 15 ağustostu çok panik oldum yumurtam 27.de pik olmuş ya ondan sonraki günlerde olsa ancamı yükselir değer off anlamıyorm
Zıbın iyi fikirmis ben aksama doğru cikip bakayim bi ne alirim dieBen zıbın üstünde not birde test bırakmıştım masanın üzerine
Canım çok sevindim gözün aydınGinaydinnnnn kuzularrrimmm balllarimmmmm
Cokk şükür Rabbime bin şükür sonunda bu cizgiyi görebildim . Hic beklemiyordum valla cunku yum gunlerini hic takamadan iliski olmustu akisina birakmistim. Tuttu valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsjn insallahhh herkese bu duyguyu yaşatsın bu arada benimki ilk olacak olursa
Ve testim hrmen ikinci cizgj cikti dunn flasla anca cekebilmistim simdi ise pembis bi cizgi var cok şükür
Bu arada bata 4 var
Az once sevdim valla elim surekli karnimda kendimi inandirmaya calisiyorum sanirsam.:) ay ay var ya günleri sayarsın ama o kadar güzel bir duygu ki! Onunla konuş bol bol sev :)
Yaa dedim sana hamilesinn bak diyee çok şükürrr çok sevindimm valla kendim gibi :)Ginaydinnnnn kuzularrrimmm balllarimmmmm
Cokk şükür Rabbime bin şükür sonunda bu cizgiyi görebildim . Hic beklemiyordum valla cunku yum gunlerini hic takamadan iliski olmustu akisina birakmistim. Tuttu valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsjn insallahhh herkese bu duyguyu yaşatsın bu arada benimki ilk olacak olursa
Ve testim hrmen ikinci cizgj cikti dunn flasla anca cekebilmistim simdi ise pembis bi cizgi var cok şükür
Bu arada bata 4 var
Aynenn böyle canımCanım adet gününden itibaren sayılıyor gebelik hamile kaldığın andan itibaren değil:) en son adet gününe göre tam 1 aylık 1 günlük hamilesin
Evet bizede at ama :)Zıbın iyi fikirmis ben aksama doğru cikip bakayim bi ne alirim die
Amin insallahhh kuzummCanım çok sevindim gözün aydıninşallah sağlıkla kucağına alırsın
Pozitif enerjinle oldu bu birçok kişiye de uğurlu geldin
Kendim hamile kalmış gibi sevindim inan bundan sonrası çok güzel ilerlesin her şey istediğin gibi olsun inşallah
![]()
Sabahtan beri uyanigim uykum da var ama heyecandan uyuyamiyorum nasil aksan olacak diyorumEvet bizede at ama :)
Ayy çok fenasın kız adamın kalbine inicek akşam allah korusunSabahleyin esime hastalandigimi soyledim bide yani benden hic umudu yok su an
Ayy cok fanayim sanirsam![]()
Zaten soyledigim zaman inanmayacak bana o yuzden testi gostermem gerekecek .Ayy çok fenasın kız adamın kalbine inicek akşam allah korusun
Evet balim testimde dunden beri ikinci cizgi cikiyor . Yani hamiyelimdir kiz inanamiyorum halaSelam kizlar nasilsiniz?
Sevsev12 kuzum hamile misin masallah baktim ama testi bulamadim bi turlu.
Hayirli olsun..