Sagdaki daha belirgin kuzumKızlarr fark varmı ?
kahvecibaby Canım bu ay kısmet değilmiş demekki.Gecmis olsun.
yaaa düşerse diye korkuyorumKız iyice koyulasmis ama zaten sonucun 200 degilmi.Artik takma kafana sen
Amin insallahhh kuzummFairytale35 Sevsev12 kuzular inşallah sizinde gebelik takviminiz başlasın de haydin o zaman eller duaya... inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun Sağ salim kucağımıza alırız Allahım ....
bende korkuyorum. Allâh korusunyaaa düşerse diye korkuyorum
Idrarin seyrek oldugu icin olabilir kuzum konsatre degildir die oyle cikmistir bencekızlar bişey soracaktım benim evde test bol yapıyorum arada. bugun tok karma yaptı baya sıkışıktım yanı. test baya silik çıktı. ilk idrar değil diyedir demi. oysa dünkü ilk idrarda baya koyuydu .
Bende korkuyorum bu sabah hafifde olsa ikinci cizgiyi gördüm ya yarin göremesem diebende korkuyorum. Allâh korusun
öyle hissediyorum ki.yarın daha koyu çizgi çıkacak. inşallah bende tekrar yapacağım sabah konsantre idararla.Bende korkuyorum bu sabah hafifde olsa ikinci cizgiyi gördüm ya yarin göremesem die
En alttaki erken gebelik testimi onda bayagi belli duruyor varsa bile cok erken bence bi iki güne tam belirginlesirKiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
Kızzzzzzz sevooooo ikinci çizgisini sevdigimKiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
öyle hissediyorum ki.yarın daha koyu çizgi çıkacak. inşallah bende tekrar yapacağım sabah konsantre idararla.
Oflu hersey yolunda bak gonlunce bir doktor da bulmussun simdi o ilaclarla bebeginle kendini daha güven de hissediyosun :)) cin takvimine baksana kizmi erkek mi acaba :))Dusugu olanlara genelde igne veriyolar kan sulandirici igne hap vs.
Ben bu ay ovu yapmadim kuzum çünkü akisina biraktim ovu yapinca stres oluyordum o gün iliski olmasi gerektigi icin kendimi baski altinda hissediyordum gibi o yuzden biraktim onlariEki Görüntüle 2189430 Canlar şimdi ovu testi ile yaptım 1,5 saatlik tuvalete gitmeme sonucu..ama negatif çok çok inçe bi çizgi var.aynı kalınlık ve Koyulukta olması lazım.daha bekleyeceğiz anlaşılan . Sevsev12 senin kaç gün önceki ovuların baya netti.
Yok tatlım bende yumurtlama için ovu yapmıyorum,gebelik için yapılıyor ya var mı yok mu diye ovu testi yaptım ama negatif görünüyor,sende yapmıştın diye hatırlıyorum ama yanlış anımsadım galibaBen bu ay ovu yapmadim kuzum çünkü akisina biraktim ovu yapinca stres oluyordum o gün iliski olmasi gerektigi icin kendimi baski altinda hissediyordum gibi o yuzden biraktim onlari
Evett kuzucukk oyle gözüküyor insallah oyledir. Bu kdar belirgin degildi kuzucum sonradan belirgeinlesti bakim yarinki test cok onemli benim icinKızzzzzzz sevooooo ikinci çizgisini sevdigimbencee deee ikinci cizgi var insallah hamilesin 5 gun var bir de Baya belirmiş
Tam sonuc vermiyor yaprakalide oyle hep pik cikiyordu. Kan tahlili verince hcg si biraz yuksekti o yuzden hep oyle cikiyorduYok tatlım bende yumurtlama için ovu yapmıyorum,gebelik için yapılıyor ya var mı yok mu diye ovu testi yaptım ama negatif görünüyor,sende yapmıştın diye hatırlıyorum ama yanlış anımsadım galiba
Evet erken gebelik testi bata 5 kaldi gerci bugün gecti 4 kaldi artkEn alttaki erken gebelik testimi onda bayagi belli duruyor varsa bile cok erken bence bi iki güne tam belirginlesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?