Kiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
ben bunu nasıl atlamışım... ayyy hadi inşAllah tatlım yaaa gözünaydın yarında daha daha güzel sonuçlar alırsın inşAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin onsallah kuzum daha kocama diyemedim ya . Yarin kesin olsun sonra soyleyecemben bunu nasıl atlamışım... ayyy hadi inşAllah tatlım yaaa gözünaydın yarında daha daha güzel sonuçlar alırsın inşAllah
Amin onsallah kuzum daha kocama diyemedim ya . Yarin kesin olsun sonra soyleyecem
Evet benimki belli etmiyor kismet degil dunyanin da sonu degil deyip beni teselli etmeye calisiyor.bence de netleşsin inşAllah öyle deonlarda üzülüyor..
bende bugün konuştum adet olduğumda burda değildi doktorun dediklerini anlattım nasip bakalım.. yüzünün o halini görmeye dayanamıyorum![]()
Kasiklarin sicak olmasi hamilelikten olarmiş kiz:) ben de yaniyorumKizlar aksam üstü biraz disari cikip geldim kendimi zor eve attim acliktan midem kavruldu sanki bide kasiklarim cok kötü ya su an yaniyor gibiler
Ayy simdiden cektiryor o zaman desene kizz. Ayy nasil yarin olacakk yaaKasiklarin sicak olmasi hamilelikten olarmiş kiz:) ben de yaniyorumkuveti doldurup icine gomuldum icine de ada cayi kaynattim
Doktum. sozum ona cok faydalıymış denemedigim birsey kalmasin
Yarin ki testini de dualarimla bekliyorum![]()
Olanlar oldu vallaanammmmmmSevsev12 kız var işteee 2.çizgi hemde besbelli
ay çok heyecanlandım kız kan versene sen. inanki var. içini ferah tut.Kurumus-Maskara kız gecenin ilerleyen zamanları neler oldu
bizde 6 kardeşiz canım. maşallah sizede.
@0fLu şifa olsun ilaçların.
Ayy ne guzel kuzum tebrik ederm seni diger testleri denedin mi pekiCanim ben de erken gebelik testi yaptim dün sabah seninki gibiydi silik cıkınca kan vermeye gittim beta 7,2 cıktı adetimin geçmesini bekliyorum![]()
Kuzum ne zamandan beri deniyon herhangi bir sorun falan var miKızlar iyi akşamlar. Ben regl oldum. Oysa ki çok hissetmiştim. Bu ay oldu demiştim. Kısmet değilmiş. Şuan umut edecek, sonrasını düşünecek bir gücüm de kalmadı. Gerçekten çok yoruldum...
Ayy ne guzel kuzum tebrik ederm seni diger testleri denedin mi peki
Bide bata kac var seker
2 sene olacak bir kaç ay sonra. Pko var bende. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım. Sömestr a kadar bu şekilde devam edip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum artık. Çok sıkıldım gerçekten, sinirlerim laçka olduKuzum ne zamandan beri deniyon herhangi bir sorun falan var mi
Evet kuzum bakim belki pazartesi saglik ocagina veririm18 ağustos sat canım bat icin de 17-18 ini bekliyorum,benim diğer testlerde çıkmadı en iyisi kan vermek inşallah bebişin seninledir
Allah yardimcin olsun kuzum insallah rabbim en kisa zamanda kucaginj doldurur2 sene olacak bir kaç ay sonra. Pko var bende. Bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım. Sömestr a kadar bu şekilde devam edip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum artık. Çok sıkıldım gerçekten, sinirlerim laçka oldu
Yap kiz boş gecme bedava nasil olsaKızlarrrr bugün takvim yum günü olduğunu gösteriyor,dün akşam iliski oldu bugün tekrar olması şart mi?