- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Pardon da daha ne kizzzz? Çıkmış isteee hangisi erken olann?Kiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
canım görünüyor çizgi,hamilesinnnnnKiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
canımcım çok silik bir çizgi görünüyor. Hemen çıktı galiba dimi?Attim kuzum bakin bi yorumlayon
Bellirsoz be kuzum yarin yapacagim testte kesinlik kazanacak insallah hamisizdir kuzumay hamile misin kuzum ya bizim batlarımız aynı umarım hamileyizdir,ben daha yapmadım test sadece lekelenmelerim var
Kızzz valla sen hamilesinnn yaşasınnnnKiz bakin bi erken gebelik testi de daha belirgin olmuş simdi baktigimda
gördüm çizgiyi canım ilk 5 dk da çıktı dimi, bende mi yapsam kiBellirsoz be kuzum yarin yapacagim testte kesinlik kazanacak insallah hamisizdir kuzum
Hadi sende yap :)gördüm çizgiyi canım ilk 5 dk da çıktı dimi, bende mi yapsam ki
Canım
canımcım çok silik bir çizgi görünüyor. Hemen çıktı galiba dimi?
Insallah canim. Ya basta cok az bi çizgi vardi isikla zor gördüm sonradan boyle koyulasti yani 10dkdan sonracanım görünüyor çizgi,hamilesinnnnn
Yarin kan testi mi yapacan?Insallah canim. Ya basta cok az bi çizgi vardi isikla zor gördüm sonradan boyle koyulasti yani 10dkdan sonra
Evet sonrdan boyle netlesti erken en alttaki kuzum farkli olan .canım görünüyor çizgi,hamilesinnnnn
Evet kuzum ilk bes dk cokkk silikti ama tel flasi ile anca zorr gördümmgördüm çizgiyi canım ilk 5 dk da çıktı dimi, bende mi yapsam ki
Ayyy insallahh kuzumm bende mayıs annesi olurum insallahhKızzz valla sen hamilesinnn yaşasınnnn
Yok kiz gebelik testlerine devam carsamba doktora randevu almistim kasiklarim cok agridigi icin .Yarin kan testi mi yapacan?
korkuyorummm,bugünle birlikte 6 gün varHadi sende yap :)
Yarin sabahi bekle kuzum ilk idrarla daha iyi cikiyorkorkuyorummm,bugünle birlikte 6 gün var
Hadii yapıngördüm çizgiyi canım ilk 5 dk da çıktı dimi, bende mi yapsam ki
Tamam canım positif ol tamam mi :)Yok kiz gebelik testlerine devam carsamba doktora randevu almistim kasiklarim cok agridigi icin .
Insallah bebis vardir ya
Yarin ki testim daha koyu çıkarsa daha yeni inanacam sanirsam
hadi hayırlısı Allah umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallahEvet sonrdan boyle netlesti erken en alttaki kuzum farkli olan .
Iste sonradan oldugu icin cok umutlanmak istemiyorum çünkü o yikimi yasadim bir defasinda
Olucaksınn olucak merak etme :)Ayyy insallahh kuzumm bende mayıs annesi olurum insallahh
Yaza kalmam insallahhh
İlk idrarindan sonra sivi almadiysan 1 saat önce hala şansın vardır yapmak icin. Bugünü sayma 5 gün var. Varsa gebelik Eger silikte olsa cikacaktir. Ama elinde fazla test yoksa diğer arkadaşlar gibi yapma istersenkorkuyorummm,bugünle birlikte 6 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?