- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Biliyorum ne demek istediğini canim inşallah yarin daha net cikarKuzum fotoda gözükmez cok az bi cizgi bide sonrdan cikti iste o yuzden sevinemiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ne demek istediğini canim inşallah yarin daha net cikarKuzum fotoda gözükmez cok az bi cizgi bide sonrdan cikti iste o yuzden sevinemiyom
Ayyy ciddimii hadi hayırlısıı dedim sana sende hamilesinndiyeeeAyyy kizlarrr ben hamisss olabilirimm
Inanmiyorummmmm yaaaa
Simdi yine test yaptim cok hafif biz cizgi cikti ilk 5 dk icindeeeee
Ayy bilemiyom kizz insallahhh kismet olur insallahhh bu ayAyyy ciddimii hadi hayırlısıı dedim sana sende hamilesinndiyeee
Yaaaaa inanamıyorummmmmm senden daha heyecanlıyımmmmmmm kesin hamilesinnnnnn başka şekilde çıkması imkansızAyyy kizlarrr ben hamisss olabilirimm
Inanmiyorummmmm yaaaa
Insallahh kuzummm insallahhhYaaaaa inanamıyorummmmmm senden daha heyecanlıyımmmmmmm kesin hamilesinnnnnn başka şekilde çıkması imkansız
Yaa bak demedim sana ama içimden geçti yaa silik çizgi falan sonradan dedin ben ilk testi sabah 5 te yaptım baktım yok sonra tee öğlen baktm bi çok çok az gölge gibi sonra bi daha yaptımya çıktı aay çok sevindim ya hadi inşallahAyyy kizlarrr ben hamisss olabilirimm
Inanmiyorummmmm yaaaa
Olduu valla resimde belli olmuyormu bizede attAyy bilemiyom kizz insallahhh kismet olur insallahhh bu ay
Ayyy heycanla bekliyorummCok heyecan yaptim simdi erken gebeligi yapacam
Hadi bekliyoruzzzCok heyecan yaptim simdi erken gebeligi yapacam
Kan testinden sonra yapmadım canım kan verene kadar iki gün üst üste yaptım testler ilk ve son yaptığım ekte ilk olanda resimde net değil ama koyuluk var diğeri belli zateneverytime_night canm test yaptınmı koyulaşma varmı
2 test mi bozuk çıktı yaniii?Kizlar onceki yaptigim test bozuktu sanirsamm
Erken gebelikte hic bisey cikmadi![]()
Az onceki silik cikan bozuktu herhalde olsaydi erken testte cikardi2 test mi bozuk çıktı yaniii?
Sen bu sabah 2 test mi yaptin 1 mi? Bekle bakalim belki çıkarAz onceki silik cikan bozuktu herhalde olsaydi erken testte cikardi
Canim bitanesini sabah namaza kalkinca yaptim cikmadi uyandigomda baktigim silik bir cizgi vardi sonra burda konustuk dayanamadim kalktım baska bi test yaptim onda da cok hafif silik bir cizgi cikti sonra erlen gebelik testi yapayim dedim varsa kesin onda koyu cikar dedim ama cikmadi bisey ondaSen bu sabah 2 test mi yaptin 1 mi? Bekle bakalim belki çıkar