- Konu Sahibi gitarci_37
-
slm canım.hayırlısı olsun.bende 2 eylülde öğrendım hamıle olduğumu.inşallah sağlıklıca,hayırlısıyla alırız bebeişlerimizi kucağımıza......
arkadaşlar hepimiz 5-6 haftalık hamişiz. sıkıntılarımızı yazalım buraya. mesela beninm dr karın ağrım olduğu için ve progesteronum 26 olduğu için yataktan kalkma dedi. sizlerdede varmı böyle sorunlar. karın ağrısına taktım ben
Merhaba kızlar bizde 3 aydır bekliyorduk hap kullandığım için bu ay daha çok umutluyduk rabbim umudumuzu boşa çıkarmadı dün akşam test yaptık ve sonuç :dance: pozitif hamileyim çok güzel bir duygu rabbim herkeze nasip etsin testte çift çizgiyi görünce kalbim durucak sandım :ecrin_bebek: aramıza hoşgeldin Bebeğim...
merhaba öncelikle hayırlı olsunnnn hap kullandığım için daha umutluyum demişiniz ne hapı kullandınız merak ettim acaba yazarmısınızz cvp verirseniz sevinirim bizde deniyoruzda yardımcı olursanız sevinirim:enbuyukkk:
slm canım sen beni yanlış anlamışsın hap kullandığım için bu ay daha umutluyum dedim 1 senedir korunma yöntemi olarak yasmin kullanıyordum bırakalı 3 ay olmuştu o yüzden bu ay umutluyduk bıraktıkdan sonra 3 ay beklemen gerekiyorda o yüzden ne kadar zamandır deniyorsunuz siz...? hap kullandınız mı hiç...?
arkadaşlar hepimiz 5-6 haftalık hamişiz. sıkıntılarımızı yazalım buraya. mesela beninm dr karın ağrım olduğu için ve progesteronum 26 olduğu için yataktan kalkma dedi. sizlerdede varmı böyle sorunlar. karın ağrısına taktım ben
canim kac gun geciktikten sonra test yaptiginizi ve belirtilerinizi yazarsaniz daha cok seviniriz. benim de 3 gunum var. 2 ay once dis gebelik ameliyati gecirdim. bu ay bakalim.hic belirtim olmamisti goguslerimin hassasligi haric. o da her zaman olur zaten.
slm canım sen beni yanlış anlamışsın hap kullandığım için bu ay daha umutluyum dedim 1 senedir korunma yöntemi olarak yasmin kullanıyordum bırakalı 3 ay olmuştu o yüzden bu ay umutluyduk bıraktıkdan sonra 3 ay beklemen gerekiyorda o yüzden ne kadar zamandır deniyorsunuz siz...? hap kullandınız mı hiç...?
pardon ya yanlış anlamışım ben,hiç hap kullanmadım ben 6 aydırda deniyoruz hala bişey yok bundan 8 ayöncede düşüğüm oldu merakla bekliyoruz bişeylerin olmasını teşekkürler cvp için alah kucağına almayı nasip eder inş. tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?