- 19 Mayıs 2024
- 2.064
- 1.345
- 48
Yavrum benim nice mutlu senelere olsun inşallah yeni ve sonraki tüm yaşları çok güzel geçer en zor zamanlarında atlattık diye düşünüyorum umarım öyledirBugün bizim doğum günümüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavrum benim nice mutlu senelere olsun inşallah yeni ve sonraki tüm yaşları çok güzel geçer en zor zamanlarında atlattık diye düşünüyorum umarım öyledirBugün bizim doğum günümüz
Benimki de kendi kendinr oynuyorMerhaba kızlar az da olsa bebeği kendi kendine oynayan oyalanan var mi? 2 gündür 5 10 dk da olsa kendi kendine oynamaya basladi. 11bucuk aylik hic karışmıyorum
Beden olarak olmuş güzel elbise ama senın içine sinmesi önemli canımKızlar oğlumun doğum gününü dışarıda kutlayacağız 20-25kişi davet ettik sizce bu elbise uygun mu ben emin olamadımEki Görüntüle 3541651
Ben tereddüt etmiştim ama ayakkabı ile vs deneyince içime sindiBeden olarak olmuş güzel elbise ama senın içine sinmesi önemli canım
Merhaba benim kızım kitaplarıyla epey oyalanıyorMerhaba kızlar az da olsa bebeği kendi kendine oynayan oyalanan var mi? 2 gündür 5 10 dk da olsa kendi kendine oynamaya basladi. 11bucuk aylik hic karışmıyorum
Merhaba oyun grubu ay aralığı epey minikmiş neler yaptınız bizim katıldığımız oyun grubu 12-18 aydı en küçük bizdik ve kızımı oyalamak çok zor olduKızlar bugünkü oyun grubu 0-12 aylık bebekler içindi. Benim kızım gibi başka bi bebek de vardı geri kalan hep 2-8 ay arası. O kadar küçüklerdi ki kızım çok büyümüş göründü gözüme. Başka bebek görmediğim için bundan önce hep yenidoğan gibi geliyordu. Kocaman olmuşlar valla
Çok küçükler tummy time yaptılar ortada, biz oyun salonunda takıldık daha çok. Oyuncak kasa vardı mesela bayıldı kızım bugün. Legolarla oynadık, kaydıraktan kaydı, çok büyük bir tren seti vardı onunla oynadı. Özellikle bi etkinlik yaptırılmıyor, daha önce yazmıştım bu açık kreş gibi. Herkes çocuğuyla ve ortak oyuncaklarla takılıyor.Merhaba oyun grubu ay aralığı epey minikmiş neler yaptınız bizim katıldığımız oyun grubu 12-18 aydı en küçük bizdik ve kızımı oyalamak çok zor oldu
Sondan geriye okuduğum için az önce okudum yazdıklarınızıÇok küçükler tummy time yaptılar ortada, biz oyun salonunda takıldık daha çok. Oyuncak kasa vardı mesela bayıldı kızım bugün. Legolarla oynadık, kaydıraktan kaydı, çok büyük bir tren seti vardı onunla oynadı. Özellikle bi etkinlik yaptırılmıyor, daha önce yazmıştım bu açık kreş gibi. Herkes çocuğuyla ve ortak oyuncaklarla takılıyor.