- Konu Sahibi gitarci_37
-
Merhaba kızlar bizde 3 aydır bekliyorduk hap kullandığım için bu ay daha çok umutluyduk rabbim umudumuzu boşa çıkarmadı dün akşam test yaptık ve sonuç :dance: pozitif hamileyim çok güzel bir duygu rabbim herkeze nasip etsin testte çift çizgiyi görünce kalbim durucak sandım :ecrin_bebek: aramıza hoşgeldin Bebeğim...
merhaba öncelikle hayırlı olsunnnn hap kullandığım için daha umutluyum demişiniz ne hapı kullandınız merak ettim acaba yazarmısınızz cvp verirseniz sevinirim bizde deniyoruzda yardımcı olursanız sevinirim:enbuyukkk:
bende bugün öğrendim çok değişik bir duygu çok istiyorduk ama biraz ruhsal bunalım yaşadım... sizdede oldu mu ağlama krizleri gibi eşimide üzdüm bugünn..
slm canım.hayırlısı olsun.bende 2 eylülde öğrendım hamıle olduğumu.inşallah sağlıklıca,hayırlısıyla alırız bebeişlerimizi kucağımıza......
arkadaşlar birşey soracam benim adetime 6 gün vardı ama bende yaklaşık 11-12 gündür adet sancısı gibi ağılarım vardı dayanamayıp bugün kendim test yaptım 2.çizgi silik çıktı acaba hamilemiyim şuan oruçluym kan tahlili yaptırsam oruç bozulurmu?
afakat benim için cok güzel bir günde öğrenmişsin hamile oldugunu benim 2 eylülde evlilik yıldönümümdü tam 1 yıl oldu.. Bende bu bir yıl içinde hamile kalmayı cok istedim ama olmadı ve 2 eylülde bir müjde vermeyi çok isterdim ama adet tarihim yarın yarın olmazsam test yapıcam. Neyse tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?