Nasıl yani heyecan yapınca kortizon mu salıyoruz bak bilmiyordumAydınlarla değillerde algılaması farklıdır .öte yandan evet kuruma gri olur kırmızı kuruma çizgisi olmuyor bir gebelik başlaması var ama beklemelisin sakın heyecan yapıp kortizon salgılama sakin kal ki bebek tutunsun iyice
Yaa galiba regl oldum, şimdi kahverengi bi akıntı gelmiş. Günlük pedin üstünde gördümHaydi bakalım ateşli hatunlar o bebeler buraya gelecek
Belki değildir bekle çoğalırsa kararlar bağlarsınYaa galiba regl oldum, şimdi kahverengi bi akıntı gelmiş. Günlük pedin üstünde gördüm
Erken gebelik bir tane var onu kullanmaya kıyamıyorum o beklesinYav ben sana hiç yapmamındedim ben ikisini de yapardım içimde kalmasın dedim sen bizi sabah test heyecanından ettin aferin sana
Bazen bazende stres yapıyor karışıyor sonra hop kortizon sakin kal en iyisiNasıl yani heyecan yapınca kortizon mu salıyoruz bak bilmiyordumeyvah eyvah
Elde değil ki acilde baksalar oraya gideceğim o dereceyimBazen bazende stres yapıyor karışıyor sonra hop kortizon sakin kal en iyisi
Ayyy yapma sana ne desek boş dikine gideceksin niye sordun bize sabah laboquik yap gitsin yapacağın o zaten… bu arada bende kovayım sana laf atıyorım da bende az değişimErken gebelik bir tane var onu kullanmaya kıyamıyorum o beklesinsabah benim işim belli olmaz ben ikizler burcuyum
Yaparsam seni direkt etiketleyeceğimAyyy yapma sana ne desek boş dikine gideceksin niye sordun bize sabah laboquik yap gitsin yapacağın o zaten… bu arada bende kovayım sana laf atıyorım da bende az değişim
Kahverengi olunca tribe girdim daha önce parlak kırmızı oluyodu sanırım hep ama şu anda hiçbir şeyden emin olamıyorumBelki değildir bekle çoğalırsa kararlar bağlarsın
Oyyyyy kıyamam yaaa ama şu bilgiyi versem miiii vermesem miiii bilmiyorum amaaaa acilde baktırabilirsin fakat şu şekilde karnın ağrıyor gibi karnını tutarak vay vuy diyerek gidiyorsun sonra soruyorlar gebelik şüphe varmı diye o ara hcg de bakıyorlar bir kaç arkadaş eskiden yapmıştı bu numarayı tutmuştu birde gece gitmişti kistim mi bir şey oluyor vs bir durum uydurup ay çok fenayız yaaaElde değil ki acilde baksalar oraya gideceğim o dereceyim
Hepsi hepsi hepsini yaşıyorum bende aylardır yalnız değilsin iki gün kırmızı geldi üç gün kahve o ay bile dedim ki acaba hamile miyimKahverengi olunca tribe girdim daha önce parlak kırmızı oluyodu sanırım hep ama şu anda hiçbir şeyden emin olamıyorum
Hadi beOyyyyy kıyamam yaaa ama şu bilgiyi versem miiii vermesem miiii bilmiyorum amaaaa acilde baktırabilirsin fakat şu şekilde karnın ağrıyor gibi karnını tutarak vay vuy diyerek gidiyorsun sonra soruyorlar gebelik şüphe varmı diye o ara hcg de bakıyorlar bir kaç arkadaş eskiden yapmıştı bu numarayı tutmuştu birde gece gitmişti kistim mi bir şey oluyor vs bir durum uydurup ay çok fenayız yaaa
Seveyim enerjimi bende şuan ateş gibi yanıyorum nerde benimYaparsam seni direkt etiketleyeceğimenerjin harika buradan hissettim sevdim
Ona söylemeyeceksin ilk testi yap zaten pozitifse yap yaygarayı ooooh misss drğilse sus pus süklüm püklüm otur bekle ne var yumurtamız bitmedi yaHadi begözlerimde şimşekler çaktı valla yapsam mı iki gün daha beklesem mi kocayı nasıl ikna edicem ki ama o bekleme taraftarı ya
Kaçıncı gündesin belki de gebesin test yapmadın mı sen yapmışsındırSeveyim enerjimi bende şuan ateş gibi yanıyorum nerde benimpozitifbiri aşkıooo bu ateş düşünce ne oluyordu bugün iyiydim ateşim düşmüştü akşama doğru şeffaf alıntı başladı ateşte olmaya başladı ne oluyor bana çözemedim valla gebe de değilim heralde kızzzzzz beni bir tutun değerlendircem düz duvara tırmanacak kadar enerjim var ama memeuçlarım sızlıyor yeni başladı bir kaç saat önce ne oluyor bana kızzzzz
Bence senin ateş başka yerlere vurmus koş koşSeveyim enerjimi bende şuan ateş gibi yanıyorum nerde benimpozitifbiri aşkıooo bu ateş düşünce ne oluyordu bugün iyiydim ateşim düşmüştü akşama doğru şeffaf alıntı başladı ateşte olmaya başladı ne oluyor bana çözemedim valla gebe de değilim heralde kızzzzzz beni bir tutun değerlendircem düz duvara tırmanacak kadar enerjim var ama memeuçlarım sızlıyor yeni başladı bir kaç saat önce ne oluyor bana kızzzzz
Şey ağzımda bakla ıslanamadı ki biliyorOna söylemeyeceksin ilk testi yap zaten pozitifse yap yaygarayı ooooh misss drğilse sus pus süklüm püklüm otur bekle ne var yumurtamız bitmedi ya
Regl olsa bile tatmin olamıyor insan belki hamileyken regl olanlardanımdır diyeHepsi hepsi hepsini yaşıyorum bende aylardır yalnız değilsin iki gün kırmızı geldi üç gün kahve o ay bile dedim ki acaba hamile miyim
Valla aynen öylee psikolojik deli olduk hepimiz Rabbim hayırlısıyla en güzeliyle en en en hayırlı kullarından birer tane versin bizlere inşallahRegl olsa bile tatmin olamıyor insan belki hamileyken regl olanlardanımdır diye