AminnnnnAy canım benim saol güzel dileğin için umarım Rabbim hepimizi erkenden sevindirir hiç düşündürmez
Sıvı tükekettiğin için sabah ilk çişinle yap testiKızlaaar 23 Eylül bat olarak listeye girmiştim sizle 26 ağustos hasta olunca... Bi foto ekledim Bi baksanıza buraya yazdım mı hatırlamıyorum Bi çok kişiye sordum heyecanlı ve korkuluyum...
Şimdi size baştan anlatıyorum durumu..
Adetimin bittiği gün sonraki gün ve bir gün ara sonrası üçüncü gün birliktelik oldu... Dördüncü gün benim karnımda kasılmalar başladı gündüz gece ise hasta olacak gibi ağrı çektim.. Sonra tüylenme hızlandı kabızlık başladı gece uykusuzluğu yükseldi gündüz uyuklama çoğaldı son iki gündür de belim ve kasıklarım ve baş ağrım hiç geçmiyor..
İlk testi dün yaptım göz yanılması diyecek gibi bir gölge gördüm ama aslında eminim gördüğüme çünkü negatif çok test inceledim hepiniz gibi.. Bugün sabah Bi test yaptım negatif çıktı çöpe attım.. İçime akşama doğru birşey geldi yine test yaptım ve silik çizgi ilk beş dakikada çıktı.. Annemler erken dedi bekle.. Sabah yaptığım testi söyledim negatifti bu silik çizgi kıyaslama yapalım dedim çöpten testi aldım ve şoka girdim ikinci çizgi kıp kırmızı bu şekilde.. Şimdi size sorum şu kuruma çizgisi kırmızı olmaz biliyorum o tedti yaptım iki dk sonra çöpe attım çok beklemedim.. Olduysa öyle kırmızılık ikinci test neden silik olabilir??
Gözünüz aydın bize de dua edinKızlar benim testim pozitif çıktı25 Ağustos ovulasyon pik. Bat 6 sıydı biraz önce sıvı alımına bile dikkat etmeden test yaptım ve gördüm ovulasyon da koyu çıktı inşallah cumartesi günü tahlile gideceğim
Hepiniz duamdasınızGözünüz aydın bize de dua edin
Canım sperm testinden anlıyormusun bana yardımcı olunGözünüz aydın bize de dua edin
gözün aydın Allahım sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum bizede dua edermisin inşallah darısı bizlereKızlar benim testim pozitif çıktı25 Ağustos ovulasyon pik. Bat 6 sıydı biraz önce sıvı alımına bile dikkat etmeden test yaptım ve gördüm ovulasyon da koyu çıktı inşallah cumartesi günü tahlile gideceğim
beni de eklermisiniz lütfen bat 21Eylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
O zaman 10u olmalı çünkü 28inde çatlama gördüm net şekildeYumurtlama gördüğün tarihe 14 gün ekliyorsun canım pik 26 sında gördüysen 27-28 inde çatlama olmuştur büyük ihtimal 10-11 eylülde adet tarihin olur.
Olur tabi ki benimki de bir haftaya bile kalmaz ama işte stresi yetiyo ya her ay aynı şeyOff valla bilmiyorum kafayı yicez bu belirti aramaktan 1 haftaya herşey belli olur bence kendimde
Erken olabilir cnm bence baya erken suandaHanımlar ben eşimin doğum günü var diye ilişkiden 10. Günü test yaptırdım kan 0.200 çıktı regle 10 gün var acaba çok erken diyemi yoksa gebelik yokmudur ?
Ya eşime süper olur dedim yaptrdım ama gel şimdi 10 gün geçsin ne zormuş planlı gebelik yaErken olabilir cnm bence baya erken suanda
Beni de ekler misiniz bat 16 eylülEylül ayında gebelik planlayan arkadaşlar gelin beraber bekleyelim ve son durumlarimizi paylaşalım
Ben bu ay Klomen kullandım pazar(21Agustos) akşamı çatlama iğnemi olup salı(23 Agustos) günü aşılama olacağım inşallahekstra olarakta gynoseed gebelik kolaylaştırıcı jelden kullanacağım her ay olduğu gibi bu ayda umut doluyum
Canım aşkom ben öyle gün içindeki ateşlerden anlamam :) Sabah yükseldiği günün gecesi fiki fiki olacak :) düşünce yumurta çatlamış oluyor çünkülüm. ama öyle elde termometre ile gezilmez kiSeveyim enerjimi bende şuan ateş gibi yanıyorum nerde benimpozitifbiri aşkıooo bu ateş düşünce ne oluyordu bugün iyiydim ateşim düşmüştü akşama doğru şeffaf alıntı başladı ateşte olmaya başladı ne oluyor bana çözemedim valla gebe de değilim heralde kızzzzzz beni bir tutun değerlendircem düz duvara tırmanacak kadar enerjim var ama memeuçlarım sızlıyor yeni başladı bir kaç saat önce ne oluyor bana kızzzzz
ben sabahın köründe yaptıgımdan eşim osura osura uyuyor oluyor o saatlerde ama ben o kadar beceriksizim ki saklayamam işte cebimden test düşürürümBende bende sorma tam dediğim gibi yapıyorum çizgi çıkmışsa aşkım koş burda ne görüyorsun silik çizgi aşkım oley hamileyim 3-5 gün sor a benim çizgi gidiyor sanırım tutmuyor sonra ben süklüm püklüm çıkıyorum ec den iki dk da çıkmalarımın yerine saatlerce orda kalmalarım başlıyor çünkü test inceliyorum farkında bile değilim zamanın.sesim çıkmıyorsa bir şey yok demektir eşim çözmüş sormuyor bile bir de evde test okuma yerimiz var ışığı iyi alan illa orada bi bakıyoruz ne var ne yok diye
Erken olur , 14.gün yapınKızlaar benim ovitrelle iğneden sonra 11. Günüm yarın test yapsam erken mi olur? Erken gebelik testi alacağım. Daha bu ay ilk defa deniyoruz o yüzden pek emin olamıyorum hangi testi yapmalıyım diye akşam eczaneden alacağım
14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?Kızlaar benim ovitrelle iğneden sonra 11. Günüm yarın test yapsam erken mi olur? Erken gebelik testi alacağım. Daha bu ay ilk defa deniyoruz o yüzden pek emin olamıyorum hangi testi yapmalıyım diye akşam eczaneden alacağım
Kasık ağrım yok ama bel ağrım var göğüslerimde de bayadır hassasiyet var uçlarına dokununca acıyor. Başka bir belirtim yok sanırım şu an bazen su içmediğimde de sık idrara çıkıyorum ama her zaman olmuyor14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?