EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Sıvı tükekettiğin için sabah ilk çişinle yap testi

Gözünüz aydın bize de dua edin

gözün aydın Allahım sağ salim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum bizede dua edermisin inşallah darısı bizlere

beni de eklermisiniz lütfen bat 21

Hanımlar ben eşimin doğum günü var diye ilişkiden 10. Günü test yaptırdım kan 0.200 çıktı regle 10 gün var acaba çok erken diyemi yoksa gebelik yokmudur ?

Kızlaar benim ovitrelle iğneden sonra 11. Günüm yarın test yapsam erken mi olur? Erken gebelik testi alacağım. Daha bu ay ilk defa deniyoruz o yüzden pek emin olamıyorum hangi testi yapmalıyım diye akşam eczaneden alacağım

Beni de ekler misiniz bat 16 eylül

Canım aşkom ben öyle gün içindeki ateşlerden anlamam :) Sabah yükseldiği günün gecesi fiki fiki olacak :) düşünce yumurta çatlamış oluyor çünkülüm. ama öyle elde termometre ile gezilmez ki
ben sabahın köründe yaptıgımdan eşim osura osura uyuyor oluyor o saatlerde ama ben o kadar beceriksizim ki saklayamam işte cebimden test düşürürüm

Erken olur , 14.gün yapın

Ginnys bacım bu arada sabahki testim negatif , ama ateş hala 36.8 sabahki. ne olacaksa bilmem kasık agrılarım da devam ediyor. 2 saatte bir acıkıyorum. Eğer böyle anladıysam gebeysem var ya kendimi alnımdan öpecem

14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?

14 ğün yap canım bende bekliyorum 6.günüm ağrın varmı?
Kasık ağrım yok ama bel ağrım var göğüslerimde de bayadır hassasiyet var uçlarına dokununca acıyor. Başka bir belirtim yok sanırım şu an bazen su içmediğimde de sık idrara çıkıyorum ama her zaman olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…