- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
Ekşın yapcammmm kızzz delimizin rahim boş beklemesin olmaz öyleee ben geçen çizgiyi gördüm çıktı ama heralde tutunamadı o sonradan negatif oldu siz kaçırmışsınız durun atıyorum.ama sonra negatifler geldi tabi 3 eylülde geri lh yükseldi hcg negatif olurken.ben yüne değerlendirdim.bugün yine bir yükseliyor gibi ama eğer yumurtlama olacaksa bile bir kaç gün var o arada rahim bol kalmasını istemiyorum ya ne olur ne olmaz birde şu var yumurtlama gördüğüm zaman 14 gün sonra regli olurum ben böyle dalgalanmalar olunca reglide olamıyorum zaten maden öyle bende tüm lh yükselmesinde değerlendiriyorum ekşınlarcaaa en güzeli. Yumurtlama olunca uzayan şeffaf akıntı gebelikte şeffaf olmuyor bildiğim kadarıyla bulanıklaşıyor.o yüzen heralde gebelik değilde yumurtlama habercisi.bu arada ben 20 Li gebelik testi alıp hepsini bitiriyorum ger seferinde birde onun yanında farklı markalar alıyorum öyle kombin yapa yapa gidiyorum.Kaçıncı gündesin belki de gebesin test yapmadın mı sen yapmışsındır ya da tekrar yumurtluyorsun bence düz duvara tırmanma seninki ile ekşın yap