Ekşın yapcammmm kızzz delimizin rahim boş beklemesin olmaz öyleee ben geçen çizgiyi gördüm çıktı ama heralde tutunamadı o sonradan negatif oldu siz kaçırmışsınız durun atıyorum.ama sonra negatifler geldi tabi 3 eylülde geri lh yükseldi hcg negatif olurken.ben yüne değerlendirdim.bugün yine bir yükseliyor gibi ama eğer yumurtlama olacaksa bile bir kaç gün var o arada rahim bol kalmasını istemiyorum ya ne olur ne olmaz birde şu var yumurtlama gördüğüm zaman 14 gün sonra regli olurum ben böyle dalgalanmalar olunca reglide olamıyorum zaten maden öyle bende tüm lh yükselmesinde değerlendiriyorum ekşınlarcaaa en güzeli. Yumurtlama olunca uzayan şeffaf akıntı gebelikte şeffaf olmuyor bildiğim kadarıyla bulanıklaşıyor.o yüzen heralde gebelik değilde yumurtlama habercisi.bu arada ben 20 Li gebelik testi alıp hepsini bitiriyorum ger seferinde birde onun yanında farklı markalar alıyorum öyle kombin yapa yapa gidiyorum.Kaçıncı gündesin belki de gebesin test yapmadın mı sen yapmışsındırya da tekrar yumurtluyorsun bence düz duvara tırmanma seninki ile ekşın yap
Ahahahahah vurdu anam vurduuuu yaparım ben atlamam rahim boş kalmasın çalışsınBence senin ateş başka yerlere vurmus koş koş
Bir kere takip yaptım hamile kaldım ve kimyasal oldu Bi daha takip etmedim testle günleri daha stresli geçiyor bide öyle ya... Son 10 gün kala test aşkım tutmaya başlıyor ya çıkarsa ya varsaEkşın yapcammmm kızzz delimizin rahim boş beklemesin olmaz öyleee ben geçen çizgiyi gördüm çıktı ama heralde tutunamadı o sonradan negatif oldu siz kaçırmışsınız durun atıyorum.ama sonra negatifler geldi tabi 3 eylülde geri lh yükseldi hcg negatif olurken.ben yüne değerlendirdim.bugün yine bir yükseliyor gibi ama eğer yumurtlama olacaksa bile bir kaç gün var o arada rahim bol kalmasını istemiyorum ya ne olur ne olmaz birde şu var yumurtlama gördüğüm zaman 14 gün sonra regli olurum ben böyle dalgalanmalar olunca reglide olamıyorum zaten maden öyle bende tüm lh yükselmesinde değerlendiriyorum ekşınlarcaaa en güzeli. Yumurtlama olunca uzayan şeffaf akıntı gebelikte şeffaf olmuyor bildiğim kadarıyla bulanıklaşıyor.o yüzen heralde gebelik değilde yumurtlama habercisi.bu arada ben 20 Li gebelik testi alıp hepsini bitiriyorum ger seferinde birde onun yanında farklı markalar alıyorum öyle kombin yapa yapa gidiyorum.
Bende bende sorma tam dediğim gibi yapıyorum çizgi çıkmışsa aşkım koş burda ne görüyorsun silik çizgi aşkım oley hamileyim 3-5 gün sor a benim çizgi gidiyor sanırım tutmuyor sonra ben süklüm püklüm çıkıyorum ec den iki dk da çıkmalarımın yerine saatlerce orda kalmalarım başlıyor çünkü test inceliyorum farkında bile değilim zamanın.sesim çıkmıyorsa bir şey yok demektir eşim çözmüş sormuyor bile bir de evde test okuma yerimiz var ışığı iyi alan illa orada bi bakıyoruz ne var ne yok diyeŞey ağzımda bakla ıslanamadı ki biliyor
Tabiii geçen aydan kalanlar küçüktür büyümemiştir regli olursun o büyümeye devam eder o ara büyür bilmezsinBir kere takip yaptım hamile kaldım ve kimyasal oldu Bi daha takip etmedim testle günleri daha stresli geçiyor bide öyle ya... Son 10 gün kala test aşkım tutmaya başlıyor ya çıkarsa ya varsaama bu sefer benimde işte 15 gün erken tuttu herşey çok garip regli biter bitmez yurmutlar mı Bi insan
Aha kendimi gördüm valla aynıyızBende bende sorma tam dediğim gibi yapıyorum çizgi çıkmışsa aşkım koş burda ne görüyorsun silik çizgi aşkım oley hamileyim 3-5 gün sor a benim çizgi gidiyor sanırım tutmuyor sonra ben süklüm püklüm çıkıyorum ec den iki dk da çıkmalarımın yerine saatlerce orda kalmalarım başlıyor çünkü test inceliyorum farkında bile değilim zamanın.sesim çıkmıyorsa bir şey yok demektir eşim çözmüş sormuyor bile bir de evde test okuma yerimiz var ışığı iyi alan illa orada bi bakıyoruz ne var ne yok diye
He yaaa bir de o varRegl olsa bile tatmin olamıyor insan belki hamileyken regl olanlardanımdır diye
Ama büyümüyoorrrTabiii geçen aydan kalanlar küçüktür büyümemiştir regli olursun o büyümeye devam eder o ara büyür bilmezsin
Kızzz benimde büyütüyordu inostol olarak folik kullanıyorum bunun yanı sıra benim lh ve prolaktin çok yüksek değil bende o nedenle fsh çok düşük diye incire başladım ikişer tane yiyorum 4 tane kaynatıp içiyorum arısütü kullanıyorum.havuç giyiyorum bugün kırmızı pancara da başladı. Ceviz keten tohumu avakado gibi her yumurta besleyen şeyleri yiyorum Türkiye’de olsam g-besin diye bir şey var onu alır yerdim çok iyi bu konu daAma büyümüyoorrr
Bunlar hep geçmişte yapılanların intikam planlarıhazır imkanım varken değerlendiririm yani
Bakalım sabah ne çıkcakama karnım çok kasılıyor ya regl gelecekmiş gibi Hatta kesin oldum diye WC’ye koştum kaç kere
Yaaa deme hayırrrrYaa galiba regl oldum, şimdi kahverengi bi akıntı gelmiş. Günlük pedin üstünde gördümregl olacakmışım gibi sancı da kasığımdan aşağı doğru vuruyor
Geçmiyor günler yaa bekleyelim bakalım
Benim tam bir bat tarihim yok bazen regli olmadan yumurtlama günleri devam ediyor çünkü arada tekrar yumurta oluyor pco deniliyor o biraz yapıyor böyle.ama 3 Eylül yumurtladım ya ona göre 17 Eylül ama bugünde yumurtlama başlıyor be zaman bilmiyorum birde ona göre ileri atacak demekki ekime kadar zaten regli olmayacağım demektir BudaSenin kaç günün var canım?
Hiç doktora gitmedim bir oğlum var 9 yaşında 8 sene sonra tekrar çocuk istedim bir senedir olmuyor bu ayda olmasa doktora gideceğim bakalım seninde işin zor stresi büyük anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah sabır versin sabrın sonunda selametle bebiş versin inşallahKızzz benimde büyütüyordu inostol olarak folik kullanıyorum bunun yanı sıra benim lh ve prolaktin çok yüksek değil bende o nedenle fsh çok düşük diye incire başladım ikişer tane yiyorum 4 tane kaynatıp içiyorum arısütü kullanıyorum.havuç giyiyorum bugün kırmızı pancara da başladı. Ceviz keten tohumu avakado gibi her yumurta besleyen şeyleri yiyorum Türkiye’de olsam g-besin diye bir şey var onu alır yerdim çok iyi bu konu da
Maşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin sağlıkla Kucağına al inşallah darısı başımızaKızlar benim testim pozitif çıktı25 Ağustos ovulasyon pik. Bat 6 sıydı biraz önce sıvı alımına bile dikkat etmeden test yaptım ve gördüm ovulasyon da koyu çıktı inşallah cumartesi günü tahlile gideceğim
Benim tam bir bat tarihim yok bazen regli olmadan yumurtlama günleri devam ediyor çünkü arada tekrar yumurta oluyor pco deniliyor o biraz yapıyor böyle.ama 3 Eylül yumurtladım ya ona göre 17 Eylül ama bugünde yumurtlama başlıyor be zaman bilmiyorum birde ona göre ileri atacak demekki ekime kadar zaten regli olmayacağım demektir Buda
Stres varya tüm herşeyi bozuyor bnde herkese bu nedenle relax olun diyorum en iyisi bu tabi elde değil bunu da anlıyorum ama olabildiğince yani işte bakalım bende ne çıkacak durumlar çok merak içindeyim bu ayı yani eylülü tutturacakmıyız yoksa ekimemi. Şu uzayan akıntı kafamı karıştırdı gebelikte belirtisiydi yoksa sedefe yumurtlama içinmiydiHiç doktora gitmedim bir oğlum var 9 yaşında 8 sene sonra tekrar çocuk istedim bir senedir olmuyor bu ayda olmasa doktora gideceğim bakalım seninde işin zor stresi büyük anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah sabır versin sabrın sonunda selametle bebiş versin inşallah
Ay canım benim saol güzel dileğin için umarım Rabbim hepimizi erkenden sevindirir hiç düşündürmez17 Eylül e göre olan tarihte pozitifi görürsün inşallah canımbenim de takvime göre 17 Eylül ama erken yumurtladım bu ay bakalım ne olacak dediğin gibi zaman geçmiyor