EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Valla bende sabredemeyenlerden bagimli olanlrdanim. Korunurken hamile kalan bi kadindim ne hallere düştüm 😅

Vaayy 😍 korunurken hamile kalmak bana çok büyülü bir şey geliyor valla senelerdir korundum bir kere denk gelmedi o şans 🤣🤣🤣 LeucotheaThemis LeucotheaThemis e de demiştim, çelik don giysem bu kadar korumazdı ne korunmakmış diye hahahahahah
Her şeyin vakti var işte Allah ol demeden olmuyor, ol deyince de koruma falan dinlemiyor istersen lazer ışını at yani 😆😆😆
İnşallah vakti gelmiştir şimdi canım 💙🙏

Anlık durum bildireyim hala gelen giden yok felaket burnum tıkalı, anlık ateş 37.1. Belimde ve bacağımda ağrı var, ara ara akışkan akıntı var

Ahahaha resmen her şeyi aynı anda istiyoruz, çünkü neden olmasın😬😬🙃🙃

😍😍😍 Yaaa özellikle ateşten dolayı çok umutluyum haydi inşallah. Gelmee kırmızı gelmeeeee😆😆💙

Aynen yaaa, her şey imkansız bile olsa aynı anda olsun lütfen 😆😆 hatta konuya uygun bir Cem Yılmaz esprisini de şuraya ekliyim 😆😆😆

😍😍😍 Yaaa özellikle ateşten dolayı çok umutluyum haydi inşallah. Gelmee kırmızı gelmeeeee😆😆💙

Aynen yaaa, her şey imkansız bile olsa aynı anda olsun lütfen 😆😆 hatta konuya uygun bir Cem Yılmaz esprisini de şuraya ekliyim 😆😆😆

Bi dahaki test için sabahı beklicem çünkü çok sık tuvalete gidiyorum uyumazsam bekletme şansım yok😂😂

Benimkinden ilk aşerdim diye isteyeceğim şey bu😂😂 hamile manavları var istediğini aşerebilirsin sıkıntı yok diyo. Görsün gününü😂😂

Valla ateş beni de umutlandiriyor yanıyorum şu an çocuklar yanıma yatıyor kolları bacakları nasıl iyi geliyor buz gibi 😂

Farkettim canım. Valla dibimdeki eczanede satılıyormuş bilsem öncekileri de bundan alırdım neyse artık şükür inşallah güzel sonuc da alırsam :)
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın canım testi? Hayırlı olsun çok ama çok sevindim 😍

Vaayy 😍 korunurken hamile kalmak bana çok büyülü bir şey geliyor valla senelerdir korundum bir kere denk gelmedi o şans 🤣🤣🤣 LeucotheaThemis LeucotheaThemis e de demiştim, çelik don giysem bu kadar korumazdı ne korunmakmış diye hahahahahah
Her şeyin vakti var işte Allah ol demeden olmuyor, ol deyince de koruma falan dinlemiyor istersen lazer ışını at yani 😆😆😆
İnşallah vakti gelmiştir şimdi canım 💙🙏
Asko ben dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim farkettigimde 9 haftalikti😅 yani bide uzerine adet gördüm hic unutmuyorum testi yapmistim 2 cok canli kirmizi cizgi birbirinden koyuydular😅 anammm dedim kalbim hızla carparak ama maalesef ogrendikten birkac hafta sonra kalbi durdu. Doktor ilacla alakali degil dedi..mecbur kürtaj olmustum. Bende senelerdir igneyle korunuyorum ara ara prezervatif ara arada eşim korundu 8 yasinda kızım bi kaza yok arada😅

Kızlar günaydın
Size bi sorum olacak;
Normalde adetim 13 eylül olacaktı ama bu ay geç yumurtlama oldu. 3-4 eylül pik gördüm testlerde. Yumurtlamadan 14 gün sonra regly tarihi deniliyor bu durumda beklemem gereken gün 17 eylüle mi sarkmış olacak?
Yumurtlamanın üzerine 14 gün ekliyorsun adet tarihini veriyor canım

Canım benim gebelik dün pozitif çıktiğında ovulasyon aşırı koyuydu t çizgisi c den önce net bir şekilde belirdi ovulasyonda. Senin de t mi ilk belirdi?
Gebelik testini adetin gecikince mi yaptın? İlk c belirdi ama hemen ilk 2-3 dk içinde t de belirdi c’den hemen sonra yani. Batım yarın ama yumurtlamam bu ay 1 gün geç oldu, o yüzden yumurtlamaya göre cumartesi bat o yüzden test yapmak için pazarı beklicem

Bunun cevabını ben de çok merak ediyorum ya ben de 26sında pik gördüm bugün 14.gun uygulama 13ü gösteriyor regli hangisine göre hareket etmek lazım bilmiyorum hem test yapmak istiyorum hem de 13üyse erken diyip beklemek
Yumurtlama gördüğün tarihe 14 gün ekliyorsun canım pik 26 sında gördüysen 27-28 inde çatlama olmuştur büyük ihtimal 10-11 eylülde adet tarihin olur.

Gebelik testini adetin gecikince mi yaptın? İlk c belirdi ama hemen ilk 2-3 dk içinde t de belirdi c’den hemen sonra yani. Batım yarın ama yumurtlamam bu ay 1 gün geç oldu, o yüzden yumurtlamaya göre cumartesi bat o yüzden test yapmak için pazarı beklicem
Yok canım dün yaptım testi adet günüme 2 3 gün var daha.

Gece yazmıştım belki hatırlarsınız. Bugün testi tekrarladı sabah hiç birşey çıkmadı az önce yine yaptım ilk beş dakikada gölge gördüm sizde görüyor musunuz? Fotoda çok az belli ama yengem gördüm dedi
Ben gördüm gölge var 😍

Bat 13 Eylül olan arkadaşlar ne alemdesiniz ya çatlıcam meraktan. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🤤🤤

X