İnşallah öyledir az geldi ve şuanda beklemekteyim inşallah devamı gelmezCanım eğer çok az geldi ve devam etmediyse yerleşme olabilir ama genellikle yerleşme kanaması dedikleri tam kan gibi olmuyor benim bildiğim kahverengi ya da açık pembe gibi oluyor umarım yerleşmedir
Olmuş canımMerhabalar çatlama olmuş dimi bugün biraz daha silik gibi üstten alta doğru en allatki bugün
Eki Görüntüle 3126561
Kuzu yarinda bakarim daha takip etmem normalde ben aksam sabah takip ederdim ama uzun zamandir etmiyorum skldm artik doktor dedi diye takip ediyorum yani. Ben genelde saat 5 gibi yaparim test aksam 7 eyluldeki ilk o saatte digeri gece kontrol amacli ama sivi alimina falan dikkat etmeden yaptim. Bu son yaptigim da 2. İdrarla bugun11 gibi kontrol amaçlı yani catlama devammi diye dunkunden emin olamadim diyorum ya letu biraz lh larda sknti yapti bende dahada takip etmem sanirim. Cunku yumurtlama oldu sanirim dün8 eylüldeki test saat olarak 7 eylüldekiylw aynı mi çünkü takibe akşam başlamışsan akşam gündüzse gündüz teste devam ediyoruz büyük önemli kuzum olur u dikkat et
Olmuş canım bugün ve yarını da değerlendirMerhabalar çatlama olmuş dimi bugün biraz daha silik gibi üstten alta doğru en allatki bugün
Eki Görüntüle 3126561
Ay valla yoruldum ne zor işlermişOlmuş canım bugün ve yarını da değerlendir
O bende de öyle canım yaaa sanki gebelik testi yapmıyorum da Oscar ödülü alıcam az sonra öyle bir heyecan kalp çarpıntısı gözünü kapatıp tekini hafifçe açarak korka korka sonuca bakmaca.Varsa zaten çıkar bence de ama ben nedense negatifi hemen kabullenemiyorum negatif için hep bı bahanem varşimdi yapsam asla inanmıcam negatif olmasına o yüzden bekliyorum bı de negatif görme korkusu var artık bende testi yaptıktan sonra kalbim öyle hızlı çarpıyor ki duramıyorum durdugum yerde
Robot gibi hissediliyor böyle saati tarihi belli olan zorunlu ilişki olunca ama napalım amaca giden her yol mübahtır diyoruz artıkAy valla yoruldum ne zor işlermişdün değerlendirdim bu sabaha karşı değerlendirdim bu gece zaten 12yi geçmiş olur yine değerlendiririm
Doğru söylüyorsun öyle gerçekten. Eşim bile diyor sen bu kadar istemezdin beni ne oldu diyeRobot gibi hissediliyor böyle saati tarihi belli olan zorunlu ilişki olunca ama napalım amaca giden her yol mübahtır diyoruz artık
Olmuş bencede ama çatlama uyarsa falan bakacaksan dikkat etmelisin bir de sabah 12:00 16:00 arası akşam 20:00 22:00 arası lh doğru sonuç verirKuzu yarinda bakarim daha takip etmem normalde ben aksam sabah takip ederdim ama uzun zamandir etmiyorum skldm artik doktor dedi diye takip ediyorum yani. Ben genelde saat 5 gibi yaparim test aksam 7 eyluldeki ilk o saatte digeri gece kontrol amacli ama sivi alimina falan dikkat etmeden yaptim. Bu son yaptigim da 2. İdrarla bugun11 gibi kontrol amaçlı yani catlama devammi diye dunkunden emin olamadim diyorum ya letu biraz lh larda sknti yapti bende dahada takip etmem sanirim. Cunku yumurtlama oldu sanirim dün
Tm canim aklimda olsunOlmuş bencede ama çatlama uyarsa falan bakacaksan dikkat etmelisin bir de sabah 12:00 16:00 arası akşam 20:00 22:00 arası lh doğru sonuç verir
Erkenden çıkiyormuş demek ki.Çok pikti canım baya koyuydu
bat ne zaman?Yumurtlama zamanında başladı aslında hala daha geçmedi canım
10 eylül canım ama gecikir mi bilmiyorumbat ne zaman?
Pek goremedim ama sen gordum diyosan vardirGece yazmıştım belki hatırlarsınız. Bugün testi tekrarladı sabah hiç birşey çıkmadı az önce yine yaptım ilk beş dakikada gölge gördüm sizde görüyor musunuz? Fotoda çok az belli ama yengem gördüm dedi
Benimde 2 tane kaset testim var sirf erken den yapmiyim diye erken gebelik testi almiyorum inat ettimO bende de öyle canım yaaa sanki gebelik testi yapmıyorum da Oscar ödülü alıcam az sonra öyle bir heyecan kalp çarpıntısı gözünü kapatıp tekini hafifçe açarak korka korka sonuca bakmaca.
Eşim gördü bir kere test sonucuna bakmaya çalışırken bilmesem bebek istemediğini düşünürüm teste seni yiyecekmiş gibi korku dolu gözlerle niye bakıyorsun öyle dedi
Haha sen anlamazsın armutcum dedim ben de
Yok kuzum gelen giden :/ sadece akıntı var. Haftaya tatil planladık benimki tatile gelmeyi sever. Balayı dahil her tatilime geciktirici ilaçlara rağmen geldi. Bence onu bekliyoAhahahaha dur dur sakin duvarlar lazımgelen giden yok değil mi hala
Ay evet ya benim zaman da geliyor ama heyecan sıfır bende dün ayaklarımı ısıtıp pofuduk çorap giyince ağrı mağrı kalmadıhafiften regl belirtileri başlıyor, yumurtlama zamanına göre öne çekecek gibi 14 unde falan olurum gibi geliyor