EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Merhabalar çatlama olmuş dimi bugün biraz daha silik gibi üstten alta doğru en allatki bugün

Canım eğer çok az geldi ve devam etmediyse yerleşme olabilir ama genellikle yerleşme kanaması dedikleri tam kan gibi olmuyor benim bildiğim kahverengi ya da açık pembe gibi oluyor umarım yerleşmedir
İnşallah öyledir az geldi ve şuanda beklemekteyim inşallah devamı gelmez

8 eylüldeki test saat olarak 7 eylüldekiylw aynı mi çünkü takibe akşam başlamışsan akşam gündüzse gündüz teste devam ediyoruz büyük önemli kuzum olur u dikkat et
Kuzu yarinda bakarim daha takip etmem normalde ben aksam sabah takip ederdim ama uzun zamandir etmiyorum skldm artik doktor dedi diye takip ediyorum yani. Ben genelde saat 5 gibi yaparim test aksam 7 eyluldeki ilk o saatte digeri gece kontrol amacli ama sivi alimina falan dikkat etmeden yaptim. Bu son yaptigim da 2. İdrarla bugun11 gibi kontrol amaçlı yani catlama devammi diye dunkunden emin olamadim diyorum ya letu biraz lh larda sknti yapti bende dahada takip etmem sanirim. Cunku yumurtlama oldu sanirim dün

O bende de öyle canım yaaa sanki gebelik testi yapmıyorum da Oscar ödülü alıcam az sonra öyle bir heyecan kalp çarpıntısı gözünü kapatıp tekini hafifçe açarak korka korka sonuca bakmaca.
Eşim gördü bir kere test sonucuna bakmaya çalışırken bilmesem bebek istemediğini düşünürüm teste seni yiyecekmiş gibi korku dolu gözlerle niye bakıyorsun öyle dedi
Haha sen anlamazsın armutcum dedim ben de

Ay valla yoruldum ne zor işlermiş dün değerlendirdim bu sabaha karşı değerlendirdim bu gece zaten 12yi geçmiş olur yine değerlendiririm
Robot gibi hissediliyor böyle saati tarihi belli olan zorunlu ilişki olunca ama napalım amaca giden her yol mübahtır diyoruz artık

Robot gibi hissediliyor böyle saati tarihi belli olan zorunlu ilişki olunca ama napalım amaca giden her yol mübahtır diyoruz artık
Doğru söylüyorsun öyle gerçekten. Eşim bile diyor sen bu kadar istemezdin beni ne oldu diye önemli günler bu günler diyorum

Olmuş bencede ama çatlama uyarsa falan bakacaksan dikkat etmelisin bir de sabah 12:00 16:00 arası akşam 20:00 22:00 arası lh doğru sonuç verir

Kızlar merhaba bu ay ovulasyon testi ile değerlendirme yapıyoruz benim bu ay 2 kere yumurtlama pik gösterdi pek anlayamadım sonuncu pik yüksek ihtimal bugün bitti yani çatladı dün de değerlendirdik ondan önceki gün de. Sabah saatlerinde temizlik yaparken eğildim ve kalkarken sol kasık ve sol belime aynı anda şimşek çaktı sanki ilk defa yaşadığım bir ağrıydı eşime de sanki vücudum ekran görüntüsü aldı bu ne biçim bir ağrıydı dedim güldük sizce ne olabilir bu ağrı böyle bir şey yaşayan oldu mu 18 Eylül bat ama daha geç olacağım gibi bu ay

Pek goremedim ama sen gordum diyosan vardir

Benimde 2 tane kaset testim var sirf erken den yapmiyim diye erken gebelik testi almiyorum inat ettim cok yoruldum negatif gormekten bu ayda olmaz bence sanmiyorum eskidenmiş o bende hemen hamile kalmak bizim hormonlar spermler ölmüş veladdalin amin

Benimde şimdi yine lavobaya gttm pedimde pembeli vardı ama adet kanaması değildi bence peçeteye de geldi adet kanı değil bilmiyorm yinede çok korkuyorum adet olacm diye artk hayrlsi ama 3 4 gündür adet sancısı gbi bugün srtm çok ağrıdı ama kızımda da aynı olduydu adet olacm sanrm demiştim az Bi kanamam olmuştu sonra poztofi gormustm

Ben hala eli kulağında adet olacak gibi sancı çekiyorum yaa nerde bu adet nerde bu bhcg Bu arada sayfada biraz gezindim de 5 ten 40 lara cıkanı mı ararsın 0,38 lerden 20 leri göreni mi neler varmış yahu eğer yarın da olmazsam devlet hast acilinden vericem ki b hcg tam degerimi görebileyim

Yok kuzum gelen giden :/ sadece akıntı var. Haftaya tatil planladık benimki tatile gelmeyi sever. Balayı dahil her tatilime geciktirici ilaçlara rağmen geldi. Bence onu bekliyo

Hayır kendini salma süreci baştan sona düşün. yumurta oluşuyo, çatlıyo, spermle buluşuyo, sonra yavaş yavaş büyümeye başlıyor. Bu buluşmanın tamamlanıp gebelik oluşturup rahme yerleşme süresi yaklaşık 2 hafta sürüyor. Sana kendini net olarak hissettirmesi ise 3-4 haftayı buluyor. Ama biz üstüne o kadar çok düşünüp, vücudumuzu o kadar çok dinliyoruz ki her şeyin altında sebep arıyoruz. Ben de aynı şekilde, bu döngümün başlarında idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kısa süreli antibiyotik ve antiseptik kullandım. ilaçlarım bitti ama tam aynı dönemlerde biz denemeye başladık ve ben belki de enfeksiyon yüzünden olan bütün semptomları bebek ihtimaline yordum. Neden çünkü olsun ve bi an önce farkedeyim istiyorum. Şu anda reglim gecikirse bunu ilk ihtimal gebeliğe yoracağım ama belki de antibiyotik sebep olmuş olacak.

Benim böyle demek için geçerli sebeplerim var çünkü takvimde yumurtlama gördüm ay hadi deneyelim ya dedim. takvim doğru mu daha erken ya da geç mi yumurtluyorum bilmiyorum ve 2-3 kere denedik. Ama sen gününü kontrol ederek denedin. Geçtiğimiz ay benim bu ay olduğu gibi rastgele ya tutarsa demiştiniz tutmayacağı varmış. Bu ay ise ihtimal çok daha yüksek. Ben o yüzden senden umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…