EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

Canim klomen kullanirken uzun süre pik kaldi ama aksam pik gece silik gördüm ve cok agriliydi bu ay letu kullandim
Çatlaman ağrılı olmuş şimdi çatlama dediğimiz şey doktorların yumurtlama dediği şey onlar çatlama anına yumurtlama der.ağrılı oluşu büyümüşse baya ondandır inşallah güzle verimli bir yumurtadır üzmez seni diyelim.gece silik olur ona aldanma lh düşer gerçekten çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için aynı saatte yapman lazım ertesi gün aynı saatler olmalı

ahahahaha tamam eczaneye gidiyorum o zaman bendedi ve gidemedi. Ginnys ye hak verdim şimdi gidip yapsam yine belirsiz bir sonuç olacak. azıcık daha sıkayım dişimi

Bekle bakalım o zaman bugün de kuzum her ne kadar beklemek zor olsa da ayy zaten günlerce beklediğimiz yetmiyor gibi bir de bat günü bu muallak durumlar tam olarak duvarları kemirme isteği uyandırıyor insanda. Kadın olmak ne zor yarabbim!

valla canlar ben hiç bir şey anlamadım gelen giden adet yok agrılar devam ama değer 5ten küçük çıktı tam değeri bilemiyorum bekleyecez bakalım.
Canım forumda üçlü değerleri görüp negatif deyip adet bir türlü gelmeyince sonraki kan testinde yüzleri gören oldu konunun tam adını hatırlasam linkini atardım hiç belli olmuyor ki burada gördüğüm okuduğum şeyler yüzünden adet gelmedikçe hep umutluyum

İşte işin en zor kısmı var mı yok mu beklemece kısmı :) adet mi gebelik mi bekle dur
Haha offf sorma yaaa biraz da erkekler yaşasın şu stresi...

duvarlar yerine elime ne geçerse kemiriyorum şu anda. verdiğim bütün kiloları bugün geri alıcam galiba ben elimdekiler biterse birazdan duvara da geçebilirim

Haftaya da seni beklemeye başlıcazzzz ayy çok heyecanlıııı

Ah canim zaten doktor takibindeyim aylrdir klomen letu falan. Lh larlada takip ediyorum sol tarafta yumurta oluştuğunda cok sancili geciyor surec ama sag taraftayken agrili olmuyo anlamiyorum bile. Zaten bir gece onceki birliktelikte canim yanmisti oradanda anliyorum yumurtamin olgunlastigini. Letudan sonra cok net alamiyorum lh lardan sonuç Bugun böyle bu arada dedigin gibi gece 12 de yapmistim testi en alttaki bugun yaptigim

Eklentiler

• 06360DAA-649C-43B3-81E7-32733E056238.jpeg
    119,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 6AC04A17-773E-49B5-8D8C-5A3F95BBC713.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 32
En iyisi bugün regli olmazsan test yapmak galiba yani en azından ben olsam dayanamayıp patlatırdım bir tane:)

Huhuuuuerhaba kizlar bu ay bomba gibi gecsin insallah benim regl tarihi 21 eylul ovulasyona basladim yumurtlama ve catlamayi gordum beklemedeyim benide eklermisiniz

8 eylüldeki test saat olarak 7 eylüldekiylw aynı mi çünkü takibe akşam başlamışsan akşam gündüzse gündüz teste devam ediyoruz büyük önemli kuzum olur u dikkat et

Ginnys bak ateş ölçme de bu

Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile ateş dil altından ölçülür.
Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir.
O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır. ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.
Eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin olduğunu işaret eder ALLAHIN İZNİYLE.

Benim son 4 günlük ateşim: (Benim adet ateşim de 36.2 dir, Her adet günü 36.2 ye düşerim ve gelir)
Pazartesi : 36.5
Salı : 36.5
Çarşamba : 36.7
Perşembe : 36.8

O bu bir şey değil bir güzel sarımsak kokusu alıyorum yağda kızdırılıp çorbaya dökülmüş gibi bende çorba yaptım ama şarımsak koymamıştım çünkü bu işkenbe çorbası değil sanki işkenbe kelle paça gibi diyebilirim kokuya misss rüzgarla geliyor balkondan nane de var burnum iyidir ama sanırım şuan çok iyi ateşi anladım ama okurken bu kokularla adapte olamadım ehehehhe

Kızlar moralim bozuldu 3 gündür adet oldum diyorum lavobaya gdiyrm 3 gündür yoğun akıntı vardı şimdide gittim akıntyla kan gelmiş ama bilmiyorm sırtım felaket ağrıyor kasiklarimda öyle 3 günde acaba yerleşme kanaması olabilir mk

Gece yazmıştım belki hatırlarsınız. Bugün testi tekrarladı sabah hiç birşey çıkmadı az önce yine yaptım ilk beş dakikada gölge gördüm sizde görüyor musunuz? Fotoda çok az belli ama yengem gördüm dedi

Eklentiler

• IMG-20220908-WA0013.jpeg
    169 KB · Görüntüleme: 62
Ben görüyorum güzel çıkmış bence testi yarın değil ertesi gün tekrarla

Ahahahaha dur dur sakin duvarlar lazım gelen giden yok değil mi hala

Ay evet ya benim zaman da geliyor ama heyecan sıfır bende dün ayaklarımı ısıtıp pofuduk çorap giyince ağrı mağrı kalmadı hafiften regl belirtileri başlıyor, yumurtlama zamanına göre öne çekecek gibi 14 unde falan olurum gibi geliyor

En iyisi bugün regli olmazsan test yapmak galiba yani en azından ben olsam dayanamayıp patlatırdım bir tane:)
Ya benim kendime sözüm vardı bat gününü beklemek diye ama bu ay da erken yumurtlama oldu yoksa genelde zamanında yumurtlamam olur zamanında regl olurum pek şaşmaz. Bakalım belki yarın test yaparım cesaret edersemtest yapıp negatifi görüp sonra da ay bak erken yaptım ondan negatif yoksa kesin hamileyim diyeceğim kesin kendi kendime

Canım eğer çok az geldi ve devam etmediyse yerleşme olabilir ama genellikle yerleşme kanaması dedikleri tam kan gibi olmuyor benim bildiğim kahverengi ya da açık pembe gibi oluyor umarım yerleşmedir

Ben de öyleyim bu ay maalesef. Takvime göre bat 17 ama erken yumurtladım yumurtlamaya göre bat 14 ben dayanamam 17 sine kadar zaten katılmam gereken bir davet var öncesinde varsa öğreneyim çünkü olmadı ağrı kesici almam gerekecek davete katılabilmek için ben adetken hiçbir yere gidemiyorum yoksa ağrıdan. Bu yüzden testi yumurtlamanın batına göre yapacağım. 12 si ya da 13 ünde erken gebelik yaparım varsa çıkar zaten diye düşünüyorum

Varsa zaten çıkar bence de ama ben nedense negatifi hemen kabullenemiyorum negatif için hep bı bahanem var şimdi yapsam asla inanmıcam negatif olmasına o yüzden bekliyorum bı de negatif görme korkusu var artık bende testi yaptıktan sonra kalbim öyle hızlı çarpıyor ki duramıyorum durdugum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…