Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor
Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor
Hadi hayırlısı, bir site önermişler 4 yıl önce. Testi en doğru yapacağımjz zamanı hesaplıyor ama pek çözemedim ingilizce olduğu için olmadı bir de ona göre değerlendiriri. Sen nasılsın bekleme moduna geçtin ni Eldorin
Bende de var o hem sigara hem alkol. Alklü azalttım dikkat ediyorum ama sigara maalesef noo. Diyorum olursa zaten uzumca bir süre içemiycem şimdi sın demlerim diye kendimi kandırıyorum
Kizlar çok ciddi kasıkta batma şeklinde ağrım var ovulasyon silik baya biliyorsunuz yani test yapmamış olsam yumurta çatlatma ağrısı diye düşünürdüm sizce neden olabilir