2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

😂 duramıyorum bende zaten o zaman cumartesi günü yapalım bakalım sonuç ne olcak hala kasık ağrım devam ediyor
Yarın sabah yapıyoruz o zaman erken gebeliği
Eğer negagif olursa ben 1 saat ağlama süresi istiyorum. Sonra gene komando marşıyla devam 😅

Kızlar ayak üşümesi olan var mı? Evin sıcaklığı iyi. Genelde ayak üşümesini belirtiye yoranlar hep adet olmuş bşraz stalk yaptım 🥺

Kızlar ayak üşümesi olan var mı? Evin sıcaklığı iyi. Genelde ayak üşümesini belirtiye yoranlar hep adet olmuş bşraz stalk yaptım 🥺
Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor ❤️

Ayak usumesi genelde kansizliktan olur canım ya. Sen onu hiç belirtilen sayma. Gebelikten de olabilir adet gelecek diye de ikisinde de vücut kan ihtiyacı duyuyor ❤️
Hadi hayırlısı, bir site önermişler 4 yıl önce. Testi en doğru yapacağımjz zamanı hesaplıyor ama pek çözemedim ingilizce olduğu için olmadı bir de ona göre değerlendiriri. Sen nasılsın bekleme moduna geçtin ni Eldorin Eldorin

Kizlar çok ciddi kasıkta batma şeklinde ağrım var ovulasyon silik baya biliyorsunuz yani test yapmamış olsam yumurta çatlatma ağrısı diye düşünürdüm sizce neden olabilir

X