İnşallah güzel haberlerini alırız canımValla buralarda görmediğim gebelik belirtilerinden birini de yazmak isterim benziniz sarariyor herkeste olmuyo ama bide ben ilk gebeligimde adete kadar hiç gebelik belirtisi yaşamadım adet geçtikten sonra başladı ama şu an bayadir göğüs sancisiyla adet gecikmesini bekliyorum
İnşallah canım çok amin sağolasınİnşallah güzel haberlerini alırız canımgeciksin geciksin adet gelmesin
4 gün falan dı canımBata kaç gün varken öğrenmiştin?
Ütüyü, cam silmeyi seven var mıdır acep:)Dizi izliyorum vallaütü benı bekler çamasır beni bekler amannn napım beklerse beklesin
Tamamem pik miydi daha çok var sayılır adete.4 gün falan dı canım
Nasıl kuzum açar mısın?Yumurtlama bazen birebir hamilelik gibi oluyor kuzum bilgin olsun
Kol bileğindeki damar belirgin mi her zamanki gibi mi?Akıntı arada var öyle aman aman çok akıntım var diyemem. Ama kuru da değilim. Uyku var şimdide var kendimi halsiz hissediyorum ev işi beni bekliyor kalkıp yapasim yok
Aminn canım inşallah hepimizeİnsallah kuzum sağlıkla karnına erken zamanda yerleşir inşallah bebiş benim eşim üç sene önce varikosel ameliyatı olmuştu hatta daha fazla sanırsam biz dedik kimyasal ondan mı acaba oda muayene oldu doktor bir sıkıntı yok çocuğunuz olur demiş valla bayadir düzenli bir şekilde de ilişkiye giremiyoruz zaten olmaması normal diyorum şimdi var gibi hissediyorum ama hayırlısı inşallah rabbim tez zamanda size de sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
ilk gebeliğimde ben de hissetmiştim ama şu an hissedemiyorumAminn canım inşallah hepimize
Ameliyat olduysa şifa olmuştur inşallah kimyasal gebelik herkes yaşayabiliyor bence aksine ikinizde de sorun olmadığı anlamına geliyor siz sürekli bir arada olamadığınız için denk gelmiyor bence kuzum çünkü 2018 de bizim de öyleydi. Eşim işi gereği her zaman evde olamıyordu denk gelmiyordu. Ovulasyon testi de kullanmıştım ama bir şekilde kaçıyordu işte
Ya his çok önemli gibi geliyor bana da hissediyorsan vardır bir şeyler inşallah. Benim yumurtlama gününden beri hiç his yok olmadı diyordum ama bu sol kasığımdaki batma ve acı acaba mi dedirtiyor şimdi de
ilk gebeliğimde ben de hissetmiştim ama şu an hissedemiyorumo zaman elimi tesadüfen karnıma koymuştum bi anda sızlama gibi bişey hissettim kasığımda acaba demiştim ve gerçekten hamileymişim. şimdi her ay acaba hisseder miyim diye yokluyorum da hissedemiyorum
Kuzumm yapmadım daha yapamadım daha doğrusu. Erkenden negatifi görürsem tatmin olmam test manyağı olurum diye bekliyorum.
2 gün kaldı ama bekliyorum. Şimdi çıkacak sonuç %100 doğru olmayabilir diye dişimi sıkıyorumKizlarrr bati yaklasan sonux alan yok mu yaa
İnsallah minnosun seninledir2 gün kaldı ama bekliyorum. Şimdi çıkacak sonuç %100 doğru olmayabilir diye dişimi sıkıyorum
ayy amin hayırlısıysa inşallah. Hepimiz güzel minnoş haberleri alırız bu ay inşallah :)İnsallah minnosun seninledir
Yarın test yapicam bat yarınKizlarrr bati yaklasan sonux alan yok mu yaa
Valla his bu ay bende de var :)) bata kaldı on gün. İki ay önce kimyasal olduğunda da hissetmiştim bence insan vücudunu tanıyınca farkına varıyor. ama stres yapıp sürekli kendimizi dinlemememiz lazım