EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR👼🌸 (Listeli)

İnşallah güzel haberlerini alırız canım geciksin geciksin adet gelmesin

Aminn canım inşallah hepimize
Ameliyat olduysa şifa olmuştur inşallah kimyasal gebelik herkes yaşayabiliyor bence aksine ikinizde de sorun olmadığı anlamına geliyor siz sürekli bir arada olamadığınız için denk gelmiyor bence kuzum çünkü 2018 de bizim de öyleydi. Eşim işi gereği her zaman evde olamıyordu denk gelmiyordu. Ovulasyon testi de kullanmıştım ama bir şekilde kaçıyordu işte

Ya his çok önemli gibi geliyor bana da hissediyorsan vardır bir şeyler inşallah. Benim yumurtlama gününden beri hiç his yok olmadı diyordum ama bu sol kasığımdaki batma ve acı acaba mi dedirtiyor şimdi de

ilk gebeliğimde ben de hissetmiştim ama şu an hissedemiyorum o zaman elimi tesadüfen karnıma koymuştum bi anda sızlama gibi bişey hissettim kasığımda acaba demiştim ve gerçekten hamileymişim. şimdi her ay acaba hisseder miyim diye yokluyorum da hissedemiyorum

Ya bak demek sende de tutmuş bu his meselesi. ben de hep diyordum hissediyordum olmadı olsa hissederim diye ve doğru da çıktı şimdiye dek olmadı hiç
İlk defa bu sefer yine olmadı derken şu an bu ağrı yüzünden acaba demeye başladım. Garip bir şey geldi içime yine de çok heveslenmek istemiyorum.
İnşallah hem hislerimiz hem de bebişlerimiz hemen gelir
Ovulasyon erken gebelik testi değil de kalp kese hangi doktor sonra da bebek arabası beşik falan konuşalım artık

Valla his bu ay bende de var :)) bata kaldı on gün. İki ay önce kimyasal olduğunda da hissetmiştim bence insan vücudunu tanıyınca farkına varıyor. ama stres yapıp sürekli kendimizi dinlemememiz lazım

LeucotheaThemis kuzum naptın senn az kaldı test yok mu testtttt
Kuzumm yapmadım daha yapamadım daha doğrusu. Erkenden negatifi görürsem tatmin olmam test manyağı olurum diye bekliyorum.
Çünkü kendimi biliyorum "yaa şimdi daha kana yeni karıştıysa ondan daha idrarda çıkmamıştır" falan diye ikna olmam.

Bi de senin profilde konuştuk ya bi arkadaş ateş vs dedi. Dün eşimden önce gitmiştim eve sofra vs hazır olunca biraz uzanayım o gelene kadar dedim. Sonra geldiğinde sarıldı ve bi anda panik oldu "aşkım bu ne hal sen yanıyosun!! ateşin çıkmış, hasta mı oldun??!!" diye. Hemen ateşimi ölçtük 37.6 klimayı açmadım uzandım uyku bastırdı ondandır dedim ama 1 saat sonra yine ölçtüm 37.2 bu sefer klima da açıktı...
Yaannii ne düşünsem ne hissetsem bilmiyorum perşembe sabahına kadar bekleyeceğim. Başka hiçbir belirtim kalmadı çünkü herrr şeyy regl öncesi olması gerektiği gibi ilerliyor.

Valla his bu ay bende de var :)) bata kaldı on gün. İki ay önce kimyasal olduğunda da hissetmiştim bence insan vücudunu tanıyınca farkına varıyor. ama stres yapıp sürekli kendimizi dinlemememiz lazım

Yaa dimi kendini iyi dinleyen anlıyor ve hissediyor bir şekilde ama bunu dediğin gibi stres yapmadan yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…